|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 11/6/2016 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20:10 | דמוי סיליקון - ראגלו ראש אדום | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1-1.5 קג |
הדו"ח: sml102;טוב.. אז ככה.. התאריך 11.6.2016 שעה:18:30 מגיעה לנקודה מוכן כבר עם סיליקון רגלו ראש אדום עם בומבט יחסית הרבה מז'רז'רים זריקות בלי הפסקה וכלום... בשלב מסויים חושב להוריד את הבומבט ומטלבת בסוף מתחילה רתיחה ואיך שהורדתי את הסיליקון החזרתי אותו יש בלי להסס לשניה מבצע זריקה לעבר הרתיחה ו.... בווווווםם  mad3;גומבר עף מעל המים לקח לי כמה שניות להיתאשת לאחר מכן מתחיל להביא אותו והוא בחוץ איזה תענוג צרוף של כוח ושרירים.. בסך הכול היה אחלה של ערב וסיפתח נחמד לקיץ  הערה: הוא בלע את כול הרגלו וחצי מהכבל בתמונה סתם הנחתי עליו את הרגלו שיראו על מה נתפס
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2016, 10:15:26 AM על ידי שחר גיא
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יופי של גומבר בדקה התשעים  הבאסה היחידה היא שחוץ ממרדפים בשקיעה, אין במקום הזה יותר מדי אקשן... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
דקה תישעים וגומבר על סיליקון , אחלה יומית .
מעניין אותי אם זה ה 8.5 או 12.5 ס"מ !?
הסיליקון הזה נחשב אצלי לאחד הקטלניים לאורך שנים , מוריד את העיניים ( ממילא הן נופלות בהמשך ) חותך
טיפה מכיוון הראש כדיי לקבל פתח רחב יותר ומרכיב גיגהד .
גם לוקוסים , לברקים וטרולוסים יכולים להגיע בהמשך ...בהצלחה .
|
|
|
|
|
|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דקה תישעים וגומבר על סיליקון , אחלה יומית .
מעניין אותי אם זה ה 8.5 או 12.5 ס"מ !?
הסיליקון הזה נחשב אצלי לאחד הקטלניים לאורך שנים , מוריד את העיניים ( ממילא הן נופלות בהמשך ) חותך
טיפה מכיוון הראש כדיי לקבל פתח רחב יותר ומרכיב גיגהד .
גם לוקוסים , לברקים וטרולוסים יכולים להגיע בהמשך ...בהצלחה .
לשאלתך זה רגלו 8.5
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה גומבר לשקיעה ועוד על רגלו  מזל שהוא נתפס מהצד ולא בלע את הרגלו האם היית עם כבל או שהמטרה היתה בכלל לברקים ?
|
|
|
|
|
|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה גומבר לשקיעה ועוד על רגלו  מזל שהוא נתפס מהצד ולא בלע את הרגלו האם היית עם כבל או שהמטרה היתה בכלל לברקים ? לשאלתך... המטרה שלי הייתה מתכתחילה לטרגט גומברים וכן באתי מוכן עם כבל וחיברתי ישירות עם סיכה בין הכבל לרגלו ועוד איך שבלע הוא בלע את כול הרגלו וחצי מהכבל בתמונה סתם הנחתי עליו את הרגלו שיראו על מה נתפס
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2016, 10:14:17 AM על ידי שחר גיא
|
|
|
|
|
|
|
יופי של גומבר וזה מוכיח שוב שאין על דמויים רכים  מכל הבובות שהיו במים הסילקון שיכנע את הגומבר ,ואם תוכל להסביר איך אתה מחבר את הכבל בריג של הבומבט-סילקון.
|
|
|
|
|
|
|
אחלה גומבר על סיליקון. שיהיה בתיאבון והצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
עומר קדוש
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין כמו סיליקון
|
|
|
|
|
|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של גומבר וזה מוכיח שוב שאין על דמויים רכים  מכל הבובות שהיו במים הסילקון שיכנע את הגומבר ,ואם תוכל להסביר איך אתה מחבר את הכבל בריג של הבומבט-סילקון. לשאלתך אני שם בקצה החוט בד סיכה עם סביבל וממנה חוט ניילון 0.40 שעליו יש בומבט.. החוט בעורך 5 סמ בערך ומתחת לבומבט עוד סיכה עם סביבל וממנו חוט 0.30 באורך 1.5 מטר שאליו מחובר עם סביבל כבל שבקצהו סיכה שנתחברת ישירות לקרס של הרגלו
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של גומבר וזה מוכיח שוב שאין על דמויים רכים  מכל הבובות שהיו במים הסילקון שיכנע את הגומבר ,ואם תוכל להסביר איך אתה מחבר את הכבל בריג של הבומבט-סילקון. לשאלתך אני שם בקצה החוט בד סיכה עם סביבל וממנה חוט ניילון 0.40 שעליו יש בומבט.. החוט בעורך 5 סמ בערך ומתחת לבומבט עוד סיכה עם סביבל וממנו חוט 0.30 באורך 1.5 מטר שאליו מחובר עם סביבל כבל שבקצהו סיכה שנתחברת ישירות לקרס של הרגלו יש תמונה?
|
|
|
|
|
|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של גומבר וזה מוכיח שוב שאין על דמויים רכים  מכל הבובות שהיו במים הסילקון שיכנע את הגומבר ,ואם תוכל להסביר איך אתה מחבר את הכבל בריג של הבומבט-סילקון. לשאלתך אני שם בקצה החוט בד סיכה עם סביבל וממנה חוט ניילון 0.40 שעליו יש בומבט.. החוט בעורך 5 סמ בערך ומתחת לבומבט עוד סיכה עם סביבל וממנו חוט 0.30 באורך 1.5 מטר שאליו מחובר עם סביבל כבל שבקצהו סיכה שנתחברת ישירות לקרס של הרגלו יש תמונה? אני יצלם בצהוריים ויעלה לפה 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של גומבר  עשית נכון שהלכת על כבל כי עם דמוי כזה קטן השיניים של המפלץ הזה היו חותכים לך הכל  אין ספק שדמויי הסיליקון נותנים תוצאות יפות והרגלו הוא אחד הטובים שבהם (לעניות דעתי כמובן) שאפו גדול על תפיסה יפה בדקה ה-90 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
שחר גיא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של גומבר  עשית נכון שהלכת על כבל כי עם דמוי כזה קטן השיניים של המפלץ הזה היו חותכים לך הכל  אין ספק שדמויי הסיליקון נותנים תוצאות יפות והרגלו הוא אחד הטובים שבהם (לעניות דעתי כמובן) שאפו גדול על תפיסה יפה בדקה ה-90  תודה רבה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|