פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כפר הנופש עין גב - זירזור כנרת . |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: כפר הנופש עין גב - זירזור כנרת . (נקרא 3252 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 11/6/2016 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 05:30 0900 | ניקל בינוני - GT BIO וקסט מסטר | אמנון מצוי (עדדי) | | הכל שוחרר | | - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | | |
הדו"ח:קמבק אישי שלי לאחר השבתה ארוכה , בנוסף לתירוצים ולמנחוסים גם בעייה רפואית בכתף תרמה ליובש. לאחר מנוחה בחו"ל ( ללא דיג ) , האשה סוגרת בכפר הנופש עין גב ...מה יותר טוב מזה  07-09 אמצע השבוע , כמה כייף להרגיש את הלונקייה האהובה מתכופפת באגם . אין תובנות ואין המלצות , החושים והאהבה לדיג עשו את שלהם ...למרות ששכחתי קופסה , השאר עשו את שלהם , לא היה דיג חזק אבל היה את השילוב של חופש , מים מתוקים ומקל דיג . תמונות אווירה ותפיסות להנאתכם , בקרוב חזרה לחוף בתקווה להפתעות וחידושים  עריכה של התמונות בגודל נכון תגיע ...אני חלוד גם בממשק 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2016, 18:19:56 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
שובו של הדייג התגעגעתי מאד לראות מטוס מסע עם הכיתוב חדש בדוחות הדיג אחי אחלה חופשה תרגיש טוב ותפנק אותנו בדוחות סרטונים וחומר לימודי 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : יוני 11, 2016, 22:10:23 PM » |
|
חווייה מהנה ומפצה על ההיעדרות הארוכה. ראשית תרגיש טוב ואחר כך כול השאר.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, קודם כל החלמה מהירה לכתף שלך  קמבק מהנה חזרה למתוקים בעיקר שגם אתה משלב דיג וחופשה משפחתית
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נראה לפי הדוח שחזרת לעצמך  רפואה שלמה ותחזור להפגיז את הממשק  ניסית טופווטר?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית החלמה מהירה אין כמו לשלב נופש עם דייג כיף לראות אותך שוב ביומן הדוחות בהצלחה בהמשך העונה
|
|
|
|
|
|
|
נראה לפי הדוח שחזרת לעצמך  רפואה שלמה ותחזור להפגיז את הממשק  ניסית טופווטר? יוסי & יוסי , שרגא , גיא וצור ...תודה על האיחולים ...עונש לא קטן להיות רחוק מהים ומהדיג . גיא , הטופווטר היחיד שהיה איתי היה פפי 60 צבע לבן עם נקודות אפורות , הואל לא עבד גם כשהיה שינוי ברוחות והגלים , כלאמר בכל מצב ושעה של הכנרת  קראתי וגם ראיתי תפיסות על טופווטרים מסויימים , בהחלט חוויה שלצערי לא חוויתי . מעבר לזה שכחתי בבית טיובות שתמיד עובדות בכנרת עם מיקרו גיגהד . בעבודה עם ניקלים , בהחלט נתתי מגוון טכניקות שכולם מכירים ודווקא בהרמת המקל וגרירה איטית בגובה המים , כן הגיעו תקיפות . אגב , בתמונה שרואים גדה חולית בעקר , ראיתי בורים יפים ברדוד ...מת לנסות פעם עם מצוף ובצק מסטיק , נראה לי מאתגר ( לא המפלצות שהוצאו בחורף ! ) .
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נראה לפי הדוח שחזרת לעצמך  רפואה שלמה ותחזור להפגיז את הממשק  ניסית טופווטר? יוסי & יוסי , שרגא , גיא וצור ...תודה על האיחולים ...עונש לא קטן להיות רחוק מהים ומהדיג . גיא , הטופווטר היחיד שהיה איתי היה פפי 60 צבע לבן עם נקודות אפורות , הואל לא עבד גם כשהיה שינוי ברוחות והגלים , כלאמר בכל מצב ושעה של הכנרת  קראתי וגם ראיתי תפיסות על טופווטרים מסויימים , בהחלט חוויה שלצערי לא חוויתי . מעבר לזה שכחתי בבית טיובות שתמיד עובדות בכנרת עם מיקרו גיגהד . בעבודה עם ניקלים , בהחלט נתתי מגוון טכניקות שכולם מכירים ודווקא בהרמת המקל וגרירה איטית בגובה המים , כן הגיעו תקיפות . אגב , בתמונה שרואים גדה חולית בעקר , ראיתי בורים יפים ברדוד ...מת לנסות פעם עם מצוף ובצק מסטיק , נראה לי מאתגר ( לא המפלצות שהוצאו בחורף ! ) . נשמע שיש למה לצפות בדוח הבא 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
חופשת מנוחה שמשלבת מקל דייג , לא משנה איפה ואיך זה תמיד טוב  הכנרת בשבועיים האחרונים משום מה לא נותנת את התפוקה הראויה לשלב זה של העונה ....מאד מוזר  אני מקווה שזה בשביל לשמור לתחרות את החתיכות הגדולות  בכל מקרה כיף זה בטוח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
אייל ברוך השב, דווקא הייתי עם שרון אתמול בחוף הבית... שאלו עליך הלברקים 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אייל ברוך השב, דווקא הייתי עם שרון אתמול בחוף הבית... שאלו עליך הלברקים  שאלו גם עליך או שנפגשתם? 
|
|
|
|
|
|
|
אייל ברוך השב, דווקא הייתי עם שרון אתמול בחוף הבית... שאלו עליך הלברקים  רצה הגורל ונפגשנו בחוף באקראי אתמול ...  הלברקים יחכו אבל יש טלויזיות שמתחפשות ללברקים , תשאל אותו מה היה אתמול ...הזוי לגמריי ומזכיר סרטונים מחו"ל , היום הגעתי כבר עם אולטרה לייט לשחק אתם ...איזה כייף ואיזה ארוחה תבוא בהמשך 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2