טוב חברים - לא ארחיב כי אין יותר מידי, מגיעים לשיקמונה, ים נמוך מאוד מאוד מאוד ולראשונה אני מבין עד כמה רדוד שם, אז נכנסתי 30 מטר אחרי הריף, הרגשתי בכנרת :-) היו רתיחות מידי פעם, כנראה לוקוסים קטנים, מנסה לטרגט אותם עם הסיליקון גראב Ecogear ROCK MAX 4 האהוב עלי וננעל לי האבונפחא שתיראו שהצליחה לגרום לי הנאה מסוימת חחח בנוסף עוד אבו נפחא ששברה לי את המשולשת בדמוי Duo Spearhead Ryuki 70 F
עברנו מקום, נסענו לרמב"ם, איך שהגענו פנה אלינו דיג פיתיונות ושאל מה זה הדג שתפס, זה הדג דבק שתיראו, הוא היה בשקית דקות ארוכות, אמרתי לו שצריך לנסות לשחרר והוא הסכים, הוא נראה מת וכמעט וויתרתי אך ברגע האחרון ראיתי זים עושה תזוזה קלה, ומהר רצתי איתו למים, כמה דקות של ניסיון להחזיר אותו לחיים, מקווה שהצליח לשרוד.
אחי כרגיל הסרטון פשוט ליגת על בשביל אחד שמשחרר כל דג שעוד חי אבו נאפחה זה אחלה תפיסה ואחלה פייט במיוחד על האולטרה הבזזזזזזזזזז פשוט קטלני כבוד והמון על המאמצים להחיות את הדג ועל ההצלחה
גורל האבונחא : הוא ימשיך לאכול כל דג שיעבור לידו...
כבר דובר רבות רבות על הדג הזה, הכל נכון ויפה אך למרות הכל אין לי יכולת לראות אותו מת ולכן אני משחרר גם אבו נפחא, ניתן לטבע ולחוקים החדשים לעשות את שלהם.
לצערי הרב לא אגיע ב 24 לתחרות, יש מסיבת סיום לילד בגן וכבר קיבלתי אזהרה בנושא :-)
באולטרה הפלונטרים יותר שכיחים, חשוב להקפיד על חוט מתוח תמיד, בעיקר בעבודה מול רוח, אפילו בזמן הקפצת ג'יג יש רגע שהחוט יכול להיות רפוי אז לשים לב לגלגול ולא להוריד את השפיץ למטה מידי בזמן ההקפצה בעיקר כשיש רוח חזקה, ככה החוט עלול להתלפף על הקצה ואם לא שמים לב מכאן הדרך לפלונטר רציני קצרה מאוד.
שלום דני היקר עבודה יפה ! שאלות: black minnow שלך זה דגם גדול או קטן ? רוב הדגים הם לוקוסים קטנים . איפה לוקוסים הבוגרים ? למה אין סרגוסים? הם לא אוהבים סיליקון?
שלום דני היקר עבודה יפה ! שאלות: black minnow שלך זה דגם גדול או קטן ? רוב הדגים הם לוקוסים קטנים . איפה לוקוסים הבוגרים ? למה אין סרגוסים? הם לא אוהבים סיליקון?