בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  ריג לכינרת ובנוגע לחוף
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: ריג לכינרת ובנוגע לחוף  (נקרא 2941 פעמים) הדפסה
Cor1z
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 19

בעניין: ריג לכינרת ובנוגע לחוף
« הגיב #15 ב- : יוני 13, 2016, 12:27:31 PM »
תעבוד נכון, תשתמש בקלאץ' בתבונה, עם חוט 0.28 אתה תוציא כמעט כול דג בכנרת  אתה בסדר
הבצק נופל לי מהקרס אוליי אני עושה משהו לא טוב

בס"ד

אתה כנראה לא לש את הפיתה מספיק וגם יכול להיות שהיא רטובה מדי. אלו שני הסיבות שהבצק נופל מהקרס.

תודה
האם אני צריך להוריד את העטיפה של הפיתה ? (השרוף הזה?)
ותודה רבה לכולם,תפסתי 8 מוטשים בגודל של אצבע בערך מאוד קטנים עם קרוס שמונה ומצוף מהחוף,ושמפנון של קילו בערך בלילה על תירס
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: ריג לכינרת ובנוגע לחוף
« הגיב #16 ב- : יוני 13, 2016, 13:47:07 PM »
לא צריך להוריד כלום מהפיתה.
רק תוודא שאתה לא מרטיב יותר מדי.
בצק מפיתה אם מכינים כמו שצריך, יכול לצאת כול כך קשה שקרפיון עלול לבלוע אותו מבלי להיתפס כי הקרס לא יוכל להישלף מתוכו בזמן המשיכה!
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
Cor1z
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 19

בעניין: ריג לכינרת ובנוגע לחוף
« הגיב #17 ב- : יוני 13, 2016, 16:18:40 PM »
לא צריך להוריד כלום מהפיתה.
רק תוודא שאתה לא מרטיב יותר מדי.
בצק מפיתה אם מכינים כמו שצריך, יכול לצאת כול כך קשה שקרפיון עלול לבלוע אותו מבלי להיתפס כי הקרס לא יוכל להישלף מתוכו בזמן המשיכה!

עוד שאלה
את הפיתה להכניס את כולה למים לקערת מים,או להפעיל ברז מעל הפיתה איזה שנייה על האמצע של הפיתה ולהתחיל ללוש?
סליחה שאני חופר חחח
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 4796

בעניין: ריג לכינרת ובנוגע לחוף
« הגיב #18 ב- : יוני 13, 2016, 17:21:47 PM »
לא צריך להוריד כלום מהפיתה.
רק תוודא שאתה לא מרטיב יותר מדי.
בצק מפיתה אם מכינים כמו שצריך, יכול לצאת כול כך קשה שקרפיון עלול לבלוע אותו מבלי להיתפס כי הקרס לא יוכל להישלף מתוכו בזמן המשיכה!

עוד שאלה
את הפיתה להכניס את כולה למים לקערת מים,או להפעיל ברז מעל הפיתה איזה שנייה על האמצע של הפיתה ולהתחיל ללוש?
סליחה שאני חופר חחח

בס"ד

אני פשוט לוקח כלי מים, טובל את הפיתה בדיוק לשנייה אחת ומוציא מיד ואז מתחיל ללוש.
בשום פנים ואופן אני לא משהה את הפיתה במים אחרת זה רטוב מדי.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!