| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/6/2016 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10 | גיג בינוני - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 8.2 |
| 9 | גיג בינוני - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 1.1 |
| 8 | גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 2 | 2.3 |
הדו"ח:
טוב המון המון יציאות דגים מוזרים אבל עדיין בלי חשק לרשום דוח...
יציאה ב4:30 מהבית והאישה על הגג (הקיאק)

הגעה לחוף ב4:55 אחרי סיגריה טובה של הבוקר מתחיל בהכנות למים.
5:25 אני כבר במים מתחיל לתת בפדלים בקצב עד שמתעייף ושם את החשמלי שעשיתי שיכנס בפדלים מיניקוטה 45LB עם מצבר 70A כי למי יש עוד כסף אחרי מפלצת כזאת לטורקידו

מנסה גיג באמת בכל המקומות האפשריים וכלום פשוט כלום לא בגיג ולא בגרירה ואז חברי לצוות אורן מציע לי בוא יאללה ניב עולים ל45 יאללה זורם

איך שנחתתי ב45 מוריד את הגיג הייתה לי הרגשה טובה עליו צבע לבן וורוד זוהר, מגיע נגיסה והופ לוקוס 1.5 כבר למעלה איזה כיף ברכה

ממשיך בעבודה כעבור 20 דק עוד לוקוס קטן עולה אלי לנשום אוויר בגודלו כ 800 גרם וכך גם מחזיר אותו לחייו בברכת דרך צלחה.
ממשיך בעבודה מטייל קצת באיזור ונעילה חמודה של פארידה במשקל קילו עולה והופ לצידנית של הפרו אנגלר 12 המדהים.
ככה ממשיך לטייל ב45 עומק בערך ,עוד שעה בלי כלום הדגים נראה לי הלכו לישון]=
רואה בפיש נקודה חמודה של סלע קטן במים אומר יאללה גיג מזל בוא נראה מה הולך פה, מוריד את הגיג מזל נותן 1,2,3 והופ הגיע הנעילה שחיכיתי לה ואני בעננים

לוקח חוט רץ לכל כיוון ואני אומר רק שלא יתנתק או יקרע חוט וככה מלחמה של 20 דק והנה עולה לה טונה שחורה של 8.2 קילו יפיפיה, כאשר חבר הגיע לעזור לי (אורן האחד והיחיד) גאנץ בלבלב ויאללה על הקיאק.
חוזר בהרגשה של אני לא מאמין מה היה פה ואיזה ציוד טוב יש לי ,שאני נותן לו כל כך הרבה אהבה והוא מחזיר לי אהבה פשוט יציאה חלום!!!
שנרבה בתפיסות כאלה.