| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/6/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 4-5 לפנות | דמוי דג בינוני - Maria flying diver 80 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | |
הדו"ח:
יום שישי הים פלאטה התאריך הגיע ואני אמור להיות עם הקיאק
בעומק ולעקוב אחרי הפיש ולנעול חמור
טוב חלומות בנפרד ומציאות בנפרד ואני נקרא לדגל ולא מקבל יום חופש

מחליט לישון טוב ולא לצאת בערב נחכה לזריחה נגיע בנחת נשחק קצת בדמויים החדשים שהגיעו ולעבודה
השעון מצלצל ב3 אחרי עוד נימנום של 20 דקות מתעורר טבעי ונוסע לנקודה
מהרגע שהגעתי אני מבחין ברתיחות כבדות זאת אומרת דגים בגודל של יותר מ10 סמ לא הביזרי של ה40
זורק דמויים ומחפש את הדמוי שיתן לעבוד במצב הנוכחי
נסגרתי על דמוי חדש שהגיע אתמול maria flying diver 80 בצבע לבן עם גב צהוב שוחה יחסית לא עמוק מדי ומנענע בגילגול איטי ובינוני תענוג של דמוי
זורק לרחוק ומחזיר מהר מגיע לעליה של החול ומאט כי אני יודע ששם הן אורבות לדגים שעל החול רק שיעברו את הקו בקצת והן מתפוצצות עליהם
מקבל משיכה ואני יודע מי הגברת שתקפה מחליט לא להגיב למשיכה
הברקודה שרק הרגע תקפה עומדת מבולבלת במקום שהדמוי נמצא בפה שלה ונראה שהיא עוד לא קלטה שהיא נתפסה נותן הוק סט לא חזק והקרב מתחיל והיא משתוללת כל הדרך מהמים עד לשקית

הרתיחות ממשיכות מכל הכיוונים אז זורק כל פעם לכיוון אחר ומנסה לתזמן את הזמן בין התקיפות לשקט ומכוון לזמן הזה שהן לפני תקיפה
זורק ושוב מחזיר מהר עד לעליה שם מאט ושוב משיכה הפעם יותר רעבה לא פצצה ובלאגן מעין תפסתי אותך כזה
נותן לה הוק ושוב ברדק מהמים עד השקית

יוצא מהמקום נותן את הצמד לאמא שתכין לשבת וממשיך לעבודה
יש דגים לשבת ש ב ת ש ל ו ם

חד וקטלני כמו הרבה דברים שאמרת לי גם זה נכון
מקווה שבקרוב 

לשלוח עם כל הארסנל החדש בכל הכח