| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/5/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 01:15 | דג מת - פילה בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 3.120 קילו |
הדו"ח:
כבר יום לפני יניב ויגאל מכינים אותי שהולכים לדוג.....

המזג האויר הישתפר ואני מרגיש גם שזה יום לים !!!

ואתמול מהבוקר טלפונים ותיכנונים אבל....למרפי יש חוקים משלו ואני כרגיל מתעכב אצל חבר בנתניה

השעה כבר 20:00 ועוד לא יצאתי ...
לבסוף 20:30 ואני משוחרר עובר בשוק של נתניה ומחפש בורי .... 
וכל החנויות סגורות ידעתי !!!

לא נורא נוסע לת"א וגם שם סגור ....עובר עוד חנות והיא פתוחה
ניכנס ורואה שאין בורי קטנים... 
רק של קילו ומעלה ולא בא לי לקחת כזה גודל....
ממשיך ליפו וגם שם סגור ... 
אבל אני לא מתייאש ...ניזכרתי שיש לי בורי אחד במקפיא בבית שלי.... shy2;טוב נוסע הבייתה וקובע עם יגאל אצלי בבית....
יניב ועוד חבר כבר בים... ואני באטרף כבר להגיע כי שמעתי שהייתה ליניב תקיפה ולא נינעל.....

בינתיים אספתי עוד חבר על הדרך ונסענו לאשדוד....הגענו סוף סוף בשעה 22:30 ...ישר שלום קצר ורצתי ליפתוח
את המקלות.....הכנתי את הריגים וישר קשירות תפירת פתיון ויאלה מקלות במים....עכשיו אני רגוע...

בינתיים נישנשנו מהמנגל ....וכבר נהיה 01:00 בלילה ...יניב מיואש אומר לי יאלה מה עושים? חוזרים בלי דג היום?

אני כהרגחי אופטימי ....ובנוסף אמרתי ליניב שהגומבר של ה...4 קילו תקף לי ב...01:15 בלילה....

טוב אני יושב ומיסתכל על המקל ...הייתי במרחק של 40 מטר לערך ממנו.

ופיתאום אני קולט את המקל נותן כיפוף עצבני !!!!!!!!!!!!!!! ישר נתתי ריצה מטורפת קפצתי לסלע לקחתי את המקל
בידיים והרולר עוד מוציא חוט.......בבבבבבזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז וצורח...

טוב מתחיל לעבוד עם הדג ונותן לו ....

כמה שהוא רוצה ...ואז אני קולט שעוד מעט אין חוט.... sml_bang;ישר סגרתי קצת קלאץ' ויאלה תורי לישלוט עכשיו...

מביא אותו אליי עד למטה ויניב ומושיק ירדו למטה להרים אותו .....כשהוא היה בידיים הייתי רגוע ......

ייישששששש צעקתי מאושר ..... yahoo:לצערי לא יצא לאף אחד לצלם ווידאו אבל תמונות יש.....
עשיתי לו בוק קצר ....ונתתי אותו לדוד החבר שפינק אותנו במנגל .....מגיע לו

הייתה עוד תקיפה על המקל של יניב אבל כנראה שהדג בלע הכל עד החוט בד וקרע .....

זהו היה תענוג גם חברותא טובה גם מנגל וגם בסופו של דבר יצאתי עם דג....הכל מושלם !!!!
תודה ליניב ולמושיקו על העזרה
ותודה לאבא ים שלא מאכזב אותי...

הדג נישקל ...3.120 קילו