בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מה דעתכם על הדמויים האלו ?
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה דעתכם על הדמויים האלו ?  (נקרא 5664 פעמים) הדפסה
savirs

דייג זה כל הסיפור
חבר פורום

מנותק מנותק

מה דעתכם על הדמויים האלו ?
« ב- : מאי 29, 2016, 21:28:18 PM »
מה דעתכם על הדמויים האלו ? ועם מה אתם יוצאים לדייג ?

Tackle House Node 130F

IMA Nabarone 125s

Tackle House Feed Popper 120

MegaBass X120 SW

Yozuri Mag Darter - Popper

Fiiish Black minnow - kaki

Xours patchinko

תיאור : דמוי מצוין ונחשב פנסיל/כלב/פופר, הדמוי המועדף על דייגים בבריטניה השופעת לברקים, נזרק מצוין ומזגזג מעולה, מושך דגים גם בים הכי פלטה שיש, החיסרון היחיד שלו הוא המחיר היקר שלו.
דגים שנתפסו עליו : לברקים, טרחונים, גומברים, לוקוס.
משקל : 11 גרם
גודל : 100 מילימטר
סט מתאים : לייט

Megabass Zonk 120

Zipbaits 139F

Zipbaits 123F

DUO MANIC 95 / 115

Yo-Zuri Mag Pins - Minnow

IMA Komomo 130 slim

Lucky Craft Sammy 65

תיאור : דמוי טופ ווטר צף, מעולה ועף רחוק, מזגזג מצויין ודי פשוט להפעלה, מושך דגים ממרחקים ומייצר V ארוך מאחוריו, עובד מעולה בעיקר בים נמוך עד נמוך מאוד אך עובד גם בים גלי.
דגים שנתפסו עליו : טרחונים, גומברים, לברקים.
משקל : 5.8 גרם
גודל : 65 מילימטר
סט מתאים : אולטרא לייט - לייט
עוד : יש לו אחים גדולים ממנו בגדלים 85 מ"מ (12.6 גרם)+ 100 מ"מ (13.6 גרם), שניהם מומלצים.

IMA Popkey

תיאור : דמוי טופ ווטר צף, מעולה ועף רחוק, מזגזג מצויין ומומלץ לעבוד יותר אגרסיבי ואז הוא ממש משתגע ועושה רעש רב, מושך דגים ממרחקים, עובד מעולה בעיקר בים נמוך עד גלי (לא יותר מידי).
דגים שנתפסו עליו : לברקים, גומברים ובעיקר טרחונים
משקל : 9 גרם
גודל : 80 מילימטר
עוד : יש לו אח גדול 120 מ"מ (16 גרם)

Yozuri 3D Hydro Popper

Jackson Artist SL 130 Slim - Minnow

IMA Sasuke 140 SeaBass

Halco Roosta 80 Popper

Daiwa Saltiga Minnow

Jackson Nyoro Nyoro

SMITH haluca 125F

Duo Tide Minnow 75 Sprint

ima pugachev's cobra 60

תיאור : דמוי טופ ווטר צף, מעולה ועף למרחקים, מזגזג מצויין ודי פשוט להפעלה, מושך דגים ממרחקים ומייצר V ארוך מאחוריו, עובד מעולה בעיקר בים נמוך עד נמוך מאוד .
דגים שנתפסו עליו : לברקים
משקל : 6 גרם
גודל : 60 מילימטר
עוד : יש לו אח גדול ממנו 90 מ"מ (12 גרם) שעף עוד יותר רחוק

Bassday Sugar Pen 95S

תיאור : דמוי טופ ווטר שוקע, מעולה ועף רחוק, היתרון שלו על רוב הכלבים הוא שהוא מתאים לכל סוגי הים, משמע עובד מצוין גם בים גבוה, מה שלא נכון לרוב דמויי הטופ ווטר.
דגים שנתפסו עליו : טרחונים, גומברים, לברקים.
משקל : 5.5 גרם
גודל : 70 מילימטר
עוד : יש לו אחים גדולים ממנו בגדלים 90 מ"מ (8.5 גרם צף, 12 גרם שוקע) + 120 מ"מ (19.5 גרם צף), 95 אפקטיבי מאוד בוורסייה הצפה, 120 פחות מומלץ ולא שוחה יפה כמו אחיו הקטנים.

MEGABASS X140

SMITH Towadi

Zipbaits ZBL Fakie Dog DS

תיאור : דמוי טופ ווטר צף, מעולה ועף רחוק, מזגזג מצויין ודי פשוט להפעלה, מושך דגים ממרחקים ומייצר V ארוך מאחוריו, עובד מעולה בעיקר בים נמוך עד נמוך מאוד אך עובד גם בים גלי.
דגים שנתפסו עליו : לברקים, טרחונים.
משקל : 8.2 גרם
גודל : 70 מילימטר
עוד : יש לו אח קטן 50 מ"מ  (5 גרם)

Ima Skimmer

תיאור : כלב עם תנועה מדהימה במים, נזרק מצויין ומדמה בצורה מושלמת בורי במנוסה על פני המים, עושה גם רעש רב, פעמיים משך אף אינטיאסים אצלי.
דגים שנתפסו עליו : הכל, לברקים, גומברים, טרחונים, אינטיאסים.
משקל : 13 גרם
גודל : 110 מילימטר
סט מתאים : לייט

Strike Pro Cuban Cigar

IMA Ko

Heddon Super Spook

DUO TIDE MINNOW SLD 125

Shallow Cranckbait Trilinoya

עריכה אחרונה: מאי 30, 2016, 12:12:17 PM על ידי savirs
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: מה דעתכם על הדמויים האלו ?
« הגיב #1 ב- : מאי 29, 2016, 21:58:16 PM »
הנוד - יש לי הביא 2 ברקודות פלוס 2 בריחות, לעומת זאת הנברון קיבל פי 2 זמן מים ואפס תקיפות..כל פעם שהחלפתי לנוד במקום הנברון כמה זריקות אחרי קיבלתי תקיפה או דג אתה בסדר

לא מת על הנברון..לא מביא תקיפות
לעומת זאת הנוד פשוט דמוי אש

נברון ונוד יש לי בארסנל אתה בסדר

פיד פופר והאלקו רוסטה - הוכתרו לדעתי למלכי הפופרים פשוט יש לי את הרוסטה והוא עף 60 מטר בלי בעיה (וזה כשחסר לי חוט) גם הפעד ראיתי אצל בחור שדג לידי ועף כמו טיל אהבתי מאוד את שניהם ורק את הרוסטה יש לי בארסנל

דואו באי ראף מאניק
ללא ספק אחד הפנסילים שיש בשוק
עם שחייה מדהימה שתשגע כל דג
יש לי את גודל ה75 שהוא קצת פחות מ8 גרם ואני עם מקל 10-30 אבל הייתי חייב אותו וזה מה שהזדמן לי אז
אסולין בתקןפה האחרונה שחט ברקודות איתו ובכלל כמעט כל אחד תופס איתו קל לתפעל אותו והוא עף יפה מאוד

יש לי בארסנל - מרוצה מאוד מהשחייה

פאטצנקו - לפי החוות דעת הדמוי הזה עף פשוט כמו טיל בליסטי למרחק מטורף אחד הדמויים ללברקים גם טרחון או גומבר לא יפספסו אותו - בעיה קטנה המחיר 130 שח לדמוי באיביי זה לא כלום למרות שיש חיקויים ב40 שח

כל שאר תופעת המינויים חוזרים על עצמם ואני לא חושב שיש הבדל ממשי בין הסמית האלקה לבין x-140 אבל ואבל גדול אני ממש רוצה לשמוע את הדעות כי יש לי רשימה והם ביניהם וכדי לחסוך כסף (או אפילו לבזבז יותר ויותר דגים) לדעת (על הנוד והנברון דיברתי כי יש לי אותם )

לדעתי הבאת את הטופ שבטופ של הדמויים - שכחת אולי את הסקימר של איימה - רק דעות חיוביוץ ראיתי עליו - אפילו אינטיאסים שעומרי אמר וגם בסרטון ביוטיוב
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : מאי 29, 2016, 22:38:23 PM »
בס"ד

חתיכת  רשימה הכנת  חם
קודם כל אני חייב לציין שלא את כולם לגמרי אני מכיר אם כי את רובם.
את ה- IMA Popkey אני לא מכיר כלל ואשמח לדעת מה שאר החברים חושבים עליו.
ללא ספק זאת יכלה להיות תשובה לדיון על 10 הדמויים הכי מועדפים שפתחת לא מזמן:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=26030.msg305448;topicseen#new
בגדול IMA Skimmer שוחה ממש מצוין וכך גם ה- Lucky Craft Sammy. יהיה מיותר לציין כל אחד בנפרד. ממש רשימת הנבחרים לדעתי בדמויים הגשת לנו כאן. 

כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #3 ב- : מאי 29, 2016, 23:29:12 PM »
אחלה דמויים הבאת, כמה וכמה יש לי וכמה אשמח שיהיו לי ואולי יהיו בעתיד..
נוד יש לי וכמו רועי תפסתי איתו ברקודה והיית לי בריחה, גם על מגה באס 120 יצא עליו ברקודה (כל זה ביציאה אחת)

ובקשר לדבריו של רועי בקשר לנברון הכל יכול להיות, יש מצב שהוא היה עם הנברון לא היו דגים באזור ואחרי ההחלפה עבר באזור דג.., רק אחרי כמה וכמה יציאות עם עבודה מכוונת בכוונה להשוואה שלהם אפשר להעריך וגם זה לא מדוייק אף פעם כי בים אין חוקים

נברון גם לי יש ועובד יפה, עוד לא יצא לי לתפוס איתו, יבוא היום שלו בעזרת ה'

רוסטה אחד הפופרים, כמו שרועי אמר עף רחוק מאוד
פיד אומרים אחלה פופר, לא ראיתי אישית אותו בעניים בזריקה בדייג כמו רועי, יש לי את הקטן אבל האמת לא יצא לי לנסות אותו אפילו שהיה אצלי בקופסה ב 2-3 יציאות

טוואדי - שוחט המושטים (וגם קצת ביניות) בכינרת ברדוד בשיחים, ממש בתוך השיחים ולידם

הולקה, סמי, מאג דאטר, זונק, זיפ בייטס 123/139 (וגם 11 יש לי), איימה קומומו 130 (בטעות הזמנתי אז יש לי.., ועוד סוגים של קומומו יש לי), שוגרפן (הגיע לפני כמה ימים  מתבייש), פייק דוג, הדון
*מאניק בדרך אליי

כל אלה יש לי (ועוד כמה שלא הוזכרו בגלל שלא הועלו בהודעה הפותחת אז לא התייחסתי אליהם)
מפאת כמות יציאות דייג מופחתת לאחרונה אז לא יצא ל לנסות כמה מהם ואם כן אז לא להרבה זמן, אז את רובם יש לי ואת האמת שאין צורך בכולם או רובם בכלל, שלא לדבר שיש עוד כמה דמויים טובים חוץ מאלה שהעלית לכאן אבל מחלה זאת מחלה..
 IP: [ מחובר ] WWW
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : מאי 30, 2016, 00:55:51 AM »
הבאת את כל הדמויים שיש בשוק היום
כולם טובים בתנאי שיש דגים והם במוד רעב
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #5 ב- : מאי 30, 2016, 07:09:50 AM »
זה נראה כמו WISHLIST של איביי 

היה לי את היוזורי מג דרטר, מחזיק מתחת למים יפה מאד והביא לי ברקודה. אחרי שהלך קניתי את התואם שלו מבית סטרייק פרו וגם הוא עובד מצוין ותפס כמה ברקודות ועוד משהו גדול מאד ועצבני מאד שהשתחרר אחרי דקה.

היה לי את היוזורי היידרו פופר, הביא בייבי אינטיאס באנדרטה והרבה מרדפים וכשהתהפך וצלל לעומק גם אריאן קטן.

את המחיר של הטוואדי אני לא מוכן לשלם. אז קניתי את ה-PUPPY והוא עובד מצוין גם כן בחצי מחיר...

יש לי את את כול הגדלים והצבעים של האלקו ואני חייב להגיד שכיף לי לעבוד איתם.
אין ספק שהם לא סתם פופרים...
אבל, עד עכשיו שום דבר לא נתפס עליהם...

הטרולינויה עובדים מצוין . בעיקר מושטים וביניות אבל גם סרגוסים...

את כול השאר אין לי ולא היו לי...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : מאי 30, 2016, 10:59:36 AM »
זה גם WISHLIST של מנהל הבנק שלי  

קודם כל, גם לי אין את כולם ולדעתי גם אין צורך להחזיק את כולם במקביל, כי יש ברשימה כמה שעובדים מאוד דומה, כמו האימה קוברה והסמי 65.  כמו גם הנברוני, נוד ועוד כמה מהרשימה.
בגדול, תחלק את הדמויים לסגנון עבודה (גם במינואים יש כאלו ששוחים רדוד וכאלו שצוללים עמוק יותר), ואז תבחר אחד מכל אחד.

לגבי הויכוח בין נוד לנברוני, אף פעם לא היה לי את הנוד, אבל הנברוני תפס אצלי ברקודות ופלמידות (ואפילו טלויזיות). אולי זה רק עניין של מזל, או עניין של סגנון עבודה שמתאים לדמוי. אצלי דווקא הזיפבייטס 139 שוכב בקופסה ואני לא התחברתי אליו.

אפרופו הדמויים בסגנון הזה, שכחת את DUO TIDE MINNOW SLD 125.

לגבי X-120 גרסאות הלבן+משהו, עובדות יפה על הברקודות, אני איבדתי אותו מזמן ויש לי רק בצבע זהב שפחות עובד בלילה.

לגבי הפופרים, יש לי את ההאלקו ב-16 גרם, ואת ה FEED 100 של ה 18 גרם. שניהם עובדים מצויין, עם יתרון קל ל FEED בטווחי הזריקה. יש לי גם את הסיגר הקובני, אני פחות מתחבר אליו, בגלל המשקל שלו ולטעמי הוא עף פחות טוב ברוח נגדית.

לגבי כל הכלבים, ככלל אני לא חובב של הדמויים האלו, מעדיף פופר קטן (יוזורי 3D פופר) שיותר פשוט לעבוד איתו ונותן תוצאות. אבל יש לי כמה כאלו בארסנל למקרה שאשנה את דעתי יום אחד  גילגול עיניים
יש לי את הסמי ואת הקוברה, שניהם לא מקבלים הרבה זמן מיים, בעיקר כי המשקל שלהם מתאים ללייט/אולטרה, ואני רוב הזמן עובד עם 5-28, ואז נדרשת עבודה מאוד זהירה כדי שלא יסתבכו בחוט.
לסט מדיום אני מעדיף את השוגרפן השוקע (12 גרם).
יש לי גם את ההדון סופר ספוק...למעשה יש לי כמה שקניתי בארה"ב ומאז שוכבים במגירה ולא זזים...במשקל של 21 גרם הם דורשים מקל קשיח כדי להפעיל אותם כראוי.

היוזורי דארטר...אחד הראשונים שלי. עדיין עובד איתו, אבל פחות. אהבתי דווקא את הגירסת ה"רזה" שלו (SLIM) של 12 גרם, שהלכה בדרך כל דמוי למאורה של לוקוס...

המגה בס זונק, הנורו-נורו והמאניק חדשים אצלי בארסנל (או לפחות טרם קיבלו מספיק זמן במיים), אז עדיין לא יכול לתת חוות דעת מבוסס עליהם.

ואם אתה צריך עוד כמה לרשימה... אז חוץ מה DUO שהזכרתי למעלה, יש את:
מרייה דופלקס (18 או 31 גרם) דמוי קטן וכבד שעף כמו טיל. אצלי הוציא לברק, אבל אצל אחרים עבד בעיקר לפלמידות.
מרייה Squash סוג של דרטר שוקע, שתכננתי עליו ללברקים אבל בנתיים תפס אצלי דווקא את הביבי גומברים.
גקסון ארטיסט FR80 ללברקים וברקודות.

וסיליקונים....אצלי אלו ה GRUBים למינהם (הכי פשוט מאיביי) והברקלי Ripple shad בגודל של 9 ס"מ שהוציא אצלי לברקים ולוקוסים.

לגבי גיגים/ניקלים/כפיות/חמסות...לדעתי יש זולים ופשוטים שעובדים טוב כמו היקרים.

בקיצור, לא חסרים דמויים בחנות, רק צריך ללמוד להתאפקקקקק  וואלה לא יודע

עריכה אחרונה: מאי 30, 2016, 11:04:06 AM על ידי Gh99
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : מאי 30, 2016, 20:41:44 PM »
אני רואה שהוספת דמויים קריצה

הדון סופר ספוק, עף סבבה שחייה חמודה קצת קשה לתפעול בלי סיבוך בקרס אבל למדתי קצת יותר טוב WTD כך שיכול להיות שזה שונה.. נראה ממש כמו בורי אבל אתה בסדר

סיגר קובני, יש לי אבל מאז שקניתי את הרוסטה עברו 2 יציאות והוא נשאר לאכול קש..הוא פופר מצוין אבל הרוסטה עף פי 2 יותר רחוק ומשפריץ פי 5 יותר חזק שווה לקנות ב35 שח דמוי כזה אבל ששוחט גומברים וכבר תפס אינטיאסים

סקימר - אשמח לתת חוות דעת אחרי שאקבל אותו  אתה בסדר
Daiwa lateo 86ml 7-35
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #8 ב- : מאי 30, 2016, 23:00:20 PM »
את המחיר של הטוואדי אני לא מוכן לשלם. אז קניתי את ה-PUPPY והוא עובד מצוין גם כן בחצי מחיר...
טוואדי גם אני לא רציתי לשלם ולקנות במחיר הזה אבל בגלל כל הדיבורים סביבו וההצלחה איתו בכינרת וגם בגלל שאבא משלם ולא אני (למרות שאני זה שמנסה לחסוך כי סך הכל זה דברים בשבילי בעיקר אז מנסה לחסוך בהוצאות אם כבר קונים), אמר לפחות נקנה אחד שיהיה לטיול הקרוב אז..)

הוא עלה 70-75 אחרי הנחה מ 85 ש"ח (בארץ) אני חושב ומאז הזריקה הראשונה הוא שווה כל שקל חח, אחרי ההצלחה הצלחתי למצוא משומש ב 40 ש"ח
הפאפי גם יש לי עלה לי 60 בערך (בארץ) אמרתי ניקח להשוואה.., ככה שבמקרה שלי לפחות זה לא חצי מחיר, אשמח לדעת בכמה ראית את הטוואדי וכמה עלה לך הפאפי
אם אתה מעוניין אולי בטוואדי משומש יש אחד שמוכר במחיר שווה לכל כיס, אשלח לך פרטית ומשם תראה אם אתה מעוניין אתה בסדר

דוד חיפה
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : מאי 31, 2016, 10:21:17 AM »
טוואדי גם אני לא רציתי לשלם ולקנות במחיר הזה אבל בגלל כל הדיבורים סביבו וההצלחה איתו בכינרת וגם בגלל שאבא משלם ולא אני (למרות שאני זה שמנסה לחסוך כי סך הכל זה דברים בשבילי בעיקר אז מנסה לחסוך בהוצאות אם כבר קונים), אמר לפחות נקנה אחד שיהיה לטיול הקרוב אז..)

הוא עלה 70-75 אחרי הנחה מ 85 ש"ח (בארץ) אני חושב ומאז הזריקה הראשונה הוא שווה כל שקל חח, אחרי ההצלחה הצלחתי למצוא משומש ב 40 ש"ח
הפאפי גם יש לי עלה לי 60 בערך (בארץ) אמרתי ניקח להשוואה.., ככה שבמקרה שלי לפחות זה לא חצי מחיר, אשמח לדעת בכמה ראית את הטוואדי וכמה עלה לך הפאפי
אם אתה מעוניין אולי בטוואדי משומש יש אחד שמוכר במחיר שווה לכל כיס, אשלח לך פרטית ומשם תראה אם אתה מעוניין אתה בסדר

אני אשמח לקבל קישור למוכר
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : יוני 29, 2016, 17:28:28 PM »
למה התותחים שבינינו לא מגיבים ?
יש פה רשימה של דמויים ויש כאלו שאהבו דמוי כזה או אחר יותר מדמוי אחר
אשמח לדעת על כל אחד והניסיון שלו עם הדמויים מפה שיש לו
Daiwa lateo 86ml 7-35
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

« הגיב #11 ב- : יוני 29, 2016, 17:44:22 PM »
ספרתי את כל הדמויים..

יש פה יותר מאשר כל הדגים בים 

כל הדמויים שהבאת פה הם המילה האחרונה בתחום הדייג בזרזור  זקן

אם יש דג רעב הוא לא יהסס  מתבייש

יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : יוני 29, 2016, 18:17:23 PM »
ספרתי את כל הדמויים..

במבט ראשון זה נראה כך
אך יש כאלו שאהבו פחות/יותר דמויים מסוימים
למשל יש כאלו שיגידו בהקוברה של איימה לא משהו..מפספסים אותה המון גם..וכאלו שיגידו שהיא מספר 1 בארסנל שלהם
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : יולי 03, 2016, 23:04:37 PM »
ספרתי את כל הדמויים..

במבט ראשון זה נראה כך
למשל יש כאלו שיגידו בהקוברה של איימה לא משהו..מפספסים אותה המון גם..וכאלו שיגידו שהיא מספר 1 בארסנל שלהם

כל המלצה שמשהו ייתן פה זה מנסיונו האישי
אני למשל חסיד גדול של נברון ושל הזיפבייטס...למה?  כי איתם עבדתי הכי הרבה והם נתנו תוצאות
יכול להיות שיש פה ברשימה עוד הרבה טובים אבל למי ישי את כל הארסנל המטורף הזה ששמעון פה העלה לנו ומביא לי גירודים בכל הגוף גיחוך

בכל מקרה יש פה את ה"DREAM TEAM" של הזירזור החופי  אתה בסדר
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #14 ב- : יולי 04, 2016, 00:09:16 AM »
ספרתי את כל הדמויים..

במבט ראשון זה נראה כך

כל המלצה שמשהו ייתן פה זה מנסיונו האישי
אני למשל חסיד גדול של נברון ושל הזיפבייטס...למה?  כי איתם עבדתי הכי הרבה והם נתנו תוצאות
יכול להיות שיש פה ברשימה עוד הרבה טובים אבל למי ישי את כל הארסנל המטורף הזה ששמעון פה העלה לנו ומביא לי גירודים בכל הגוף גיחוך

בכל מקרה יש פה את ה"DREAM TEAM" של הזירזור החופי  אתה בסדר
גם למי שיש את כל הדמויים האלה בעיה לתת על כולם חוות דעת ולהשוות מניסיון אישי את כולם כי אני יודע שכל דמוי לא יהיה הרבה זמן במים שיש כמות כזאת מניסיון
אישית יש לי את רובם (וחלק שאין לי ויש כאן לא רואה סיבה לעין לקנות) והם לא מקבלים הרבה זמן במים, קשה להשוות דמוי לדמוי אחר במיוחד בכמות כזאת כי בכל יום בכל יציאה מנסים דברים ואם נתפס על דמוי מסויים ממשיכים איתו כל היום ואולי ילך עליו טוב באותו יום ותחשוב שהוא הדמוי הכי טוב ואילו יש אצלך דמוי אחר שמפאת זמן מועט במים הוא היה יכול להיות יותר טוב, או שספציפית באותו יום הביא לך הרבה תפיסות ותקיפות וביום אחר כלום
בקיצור בלאגן אחד גדול, הים משתנה, הדגים בעומקים שונים ומכן זה רק מזל עם ניסיון עם כמה דמויים ביציאה עד שנופלים על הנכון והעדיף

ממליץ לקנות חלק מהדמויים שכאן ולא להשתגע כמוני (קשה אבל אפשרי), מספיק 15 מתוך ה 30 בערך שכאן ועוד כמה ברזלים וסיליקונים ומסודרים בתכלס
מעבר לזה זה רק רצון לשים את היד על כל הנחשקים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!