|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור, להיות עקשן זה תכונה מצוינת בדיג, אני מנסה לרכוש את התכונה באופן מלאכותי  הפייט עם מה שנראה שפמנון בכנרת מקביל לטונה כחולה של הים! ככה צריך לנצל הזדמנויות ולאלתר 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #16 ב- : מאי 29, 2016, 02:15:25 AM » |
|
צור אני דווקא שמח שיצאת ללא הקיאק, כך אני מקבל דיווח מתוך הדוח על מצב העיניינים בכנרת.
המשך להינות ולהתענג בכול הזדמנות.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דו"ח צור נראה שגם מהחוף העיניינים אצלך הולכים חלק  אחכן מז"א היה אחד המבלבלים השבוע
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איפה שיש רצון ....יש צור שמוציא עדדים 
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כשהמחלה טבועה עמוק בדם גם טפטוף ומזג אויר הפכפך לא יעצור אותך, יצאת למרות הכל ואת ההנאה לא פספסת
|
|
|
|
|
|
|
צור מי שגר 15 דקות נסיעה מרשה לעצמו לדלג לשלולית גם במז"א הפכפך  אבל לא כך הדבר אצלנו, שהגעה מצריכה שעה וחצי נסיעה לכל כיוון  אבל לא נורא ...הצלחת להרגיע את הדודא גם מהחוף עם שעתיים של "משחקי הכיף" סה"כ ביצעת בדיקת כשירות לסוגי דמויים שונים  מקווה להגיע בקרוב עם הקיאק ליום של מיקרו ג'יג בכיף 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 30, 2016, 09:21:34 AM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מלך האגם  יפה צור.. אם כזה אקשן בכזו "עקיצה", מה זו יציאה מליאה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צור, הדוח הזה מוכיח סופית שאתה נרקומן מכור חזק...  מניח כי מי שמתגורר רחוק יותר, לא ממהר להתארגן כשהתחזית גרועה... גשם בעונה הזו יבשר גם על רוחות חזקות ולא כל אחד נלהב לקייק בכנרת סוערת... בכל זאת, קיוק דיג בכנרת נחשב לחווית סתלבט ולא לאקסטרים... אז לא נכנעת לתחזית ונכנעת לדודא, נהנית מתפיסות... ואפילו חווית קלאץ' צורח הרווחת... 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
נרקומן נרקומן ובסוף לקחת את המנה שלך כבוד גדול על הדגים אחי ועל מה שברח לא נורא 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אני חייב לנסות פעם את הדייג שלכם במתוקים, כל פעם שיצא לי להיות בכנרת עבדתי רק על גרירה מושטים ובניות. מעניין לעשות גיג בכנרת  לא נתפס לי אבל שמע חביבי אתה והחברה מוציאים וזה עובד . חודש הבא אני מגיע תתכונן 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני חייב לנסות פעם את הדייג שלכם במתוקים, כל פעם שיצא לי להיות בכנרת עבדתי רק על גרירה מושטים ובניות. מעניין לעשות גיג בכנרת  לא נתפס לי אבל שמע חביבי אתה והחברה מוציאים וזה עובד . חודש הבא אני מגיע תתכונן  למה חודש הבא בוא בשישי לתחרות יהיו שם לא מעט חברים שתוכל ללמוד מהם בכל מקרא לפני שאתה מגיע תעדכן שאפנה לך יום אשמח לפגוש אותך בשלולית
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור, הדוח הזה מוכיח סופית שאתה נרקומן מכור חזק...  מניח כי מי שמתגורר רחוק יותר, לא ממהר להתארגן כשהתחזית גרועה... גשם בעונה הזו יבשר גם על רוחות חזקות ולא כל אחד נלהב לקייק בכנרת סוערת... בכל זאת, קיוק דיג בכנרת נחשב לחווית סתלבט ולא לאקסטרים... אז לא נכנעת לתחזית ונכנעת לדודא, נהנית מתפיסות... ואפילו חווית קלאץ' צורח הרווחת...  מכור חזק
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נרקומן נרקומן ובסוף לקחת את המנה שלך כבוד גדול על הדגים אחי ועל מה שברח לא נורא  חייב לפחות אחת לשבוע לקחת מנה אחרת מגיע קריז 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עובד בחמישי מסיים בשישי בבוקר משם למסיבת סיום של הילד. חודש הבא אני אורח הרבה זמן בצפון 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עובד בחמישי מסיים בשישי בבוקר משם למסיבת סיום של הילד. חודש הבא אני אורח הרבה זמן בצפון  יאלה תעלה צפונה עם הקיאק במידה ואתה מגיע לכמה ימים ויש לך בעיה באכסון הקיאק אתה מוזמן להשאיר אותו אצלי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|