| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/5/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 01:00 | דג מת - פילה בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 4 קילו + |
הדו"ח:
טוב חברים העליתי שאלה בדיג פתיונות מהחוף.....לגבי בורי ים או בורי בריכה???
ובידי התשובה : אותו דבר

קובע עם החבר יעקב לצאת לים לדיג פתיונות הצטיידתי בכמה בורי בריכות ולאחר מכן אספתי את יעקב והגענו
לאשדוד לנקודה שלנו.....מתחילים לארגן ציוד פותחים חכות ויאאלה למים.....חכה ראשונה מחומשת בפתיון פילה בורי על
קרס 0\4 צוואר ארוך עם חוט של 0.80 ניילון שקשורה לסביבל T ובאורך מטר עשרים לערך.....
זריקה ראשונה והחוט במים

בינתיים יעקב זורק גם והוא עם תולעים הולך על הקטנים

אני מסדר את החכה השנייה שלי שוב אותו ריג ....אבל בדקה התשעים לפני שאני תופר את הפתיון .....
החלטתי לשים שני קרסים (שאחת מהם צפה
)אז שוב חתכתי את הקרס והכנסתי עוד קרס צפה אחת ותפרתי את הפילה בורי...וזרקתי ....
איך שאני מטיס את הפתיון למים והוא נחת במים ....אני מרגיש את ההיתנפלות של הדג על הפתיון !!!!

עוד לא הספקתי לגלגל את החוט ולפתוח את הקלאץ' והחכה עוד ביידים שלי והחכה כבר מקופלת ממששש!!!!!

ישר לא איבדתי ריכוז וישר פתחתי לו קלאץ' במהירות ואז........הצליל המוכר.....בבבבזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ישר אמרתי ליעקב שיגלגל את החכה השניה שלי כי ראיתי שהוא הסתבך איתה

נתתי לו לקחת עד שנעצר והתחלתי להביא אותו אליי ולצמצם פער.....

ולאחר 4 דקות הוא מגיע כבר למטה לשובר .....על ידי היה בחור בשם ולדיק שישר בא לעזרתי (וגם כאן אני מודה לו)
וירד למטה תפס את החוט והרים את הדג מהזימים ואני ישר אמרתי ייישששששששששששש

ואם תשימו לב בסרטון איך שהוא מרים את הדג ....יש תקיפה של עוד גומבר ממש ליד השובר ...

עכשיו הייתי רגוע
תוך כדי המאבק עם הדג ראיתי שמישהו מצלם ושאלתי אם זה ווידאו הוא ענה לי שכן... 
לאחר שעשיתי בוק לדוגמן .....ביקשתי מפבל הבחור שצילם להעביר אליי את הסרטון ......אז תודה גם לפבל על
הסרטון

זהו חברים היה תענוג .......בהמשך לא היה כלום אבל גם מה שהיה מספיק לי .... תודה לאבא ים שנתן גם את זה

צוות המורים!