משה היקר , כרגיל תענוג להסתכל עליך עובד ,מקצוען אמיתי אפשר לדעת עם איזה ג'יג אתה עובד ,כמו כן איך מכוון הפיש פיינדר ,על איזה גודל דגים ? ביום שישי האחרון עשיתי ג'יג באילת ,הפיש מראה להקות של דגים גדולים למטה ואף אחד לא נתן אפילו נגיעה . בשלב מסויים עלו 2 פלמידות גדולות עם הג'יג עד למעלה אבל לא נגסו . יש סיבה מיוחדת ? האם אני עושה משהו לא נכון ?
משה היקר , כרגיל תענוג להסתכל עליך עובד ,מקצוען אמיתי אפשר לדעת עם איזה ג'יג אתה עובד ,כמו כן איך מכוון הפיש פיינדר ,על איזה גודל דגים ? ביום שישי האחרון עשיתי ג'יג באילת ,הפיש מראה להקות של דגים גדולים למטה ואף אחד לא נתן אפילו נגיעה . בשלב מסויים עלו 2 פלמידות גדולות עם הג'יג עד למעלה אבל לא נגסו . יש סיבה מיוחדת ? האם אני עושה משהו לא נכון ?
זה קורה לי המון שיש דגים למטה ולא נוגעים יש לדגים זמני אכילה במשך היום לפעמים אנחנו מצליחים לגרות את הדגים לתקוף(מעוררים את יצר התקיפה). תנסה לשנות את הקצב, לפעמים יש הפתעות. גיג של sea rock 150g sardin
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
כל הכבוד על התפיסות. תמיד אני נהנה לראות איך החכות הללו מתכופפות להם. אפילו לא יודע איך ההרגשה בגדלים כאלו של דגים אבל אני בטוח שזה תענוג. ומה שעוד יותר מהנה זה, שכל החוויה היתה מקסימום 30 דקות. אין מילים.