פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברק בהמה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברק בהמה (נקרא 3761 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 27/5/2016 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 4 40 | דמוי דג גדול - דו 140 | לברק-חלק | 2 | 4.5 |
הדו"ח:הדייג היה בסוף חופשת פסח כשהייתי באילת פשוט לא היה זמן להעלות..
בתכנון נסיעה לאילת למלון בעיקר קצת מנוחה מהתקופה העמוסה, אבל מחלה זו מחלה חחח הצטיידתי בחכת זרזור וכמה בובות לדרך במחשבה שמה שיהיה יהיה לא מצפה לכלום,
אחרי יומיים במלון מחליט לצאת לסרוק קצת במזח שנראה טוב לדיג (הרודס) מגיע ממש בעלייה של האור ובזמן שאני קושר את הדמוי אני שם לב לרתיחות מטורפות של דגים בלי הפסקה..
לא מזהה איזה דגים אלה מה שכן הם עשו חיים מאוד קשים לביזרי שם(בסוף התבררו כלברקים רעבים מאוד),
בזריקה השנייה מרגיש תקיפה יפה בקרוב ויש דג חמוד שמושך נחמד ומתגלה לו לברק חמוד ביותר של 800 בערך ..
הופתעתי מאוד מלברק שנתפס באילת ועוד מהפיצוצים והרתיחות שעשו שם שלא אופיניים לגמרי ללברק ,לצערי עד ששחררתי את הדג מהקרסים כבר עלה לגמרי האור אז חתכתי לצד החיצוני של השובר לנסות לטוניות אך הרתיחות היו רחוקות מדי ..
יום אחרי חוזר לאותה נקודה בסביבות 4 וחצי הפעם ממוקד על הלברקים מגיע מחמש בשוחט שלי של דו ועוד לפני שזורק מזהה בהמות במרדפים אחרי הביזרי במים, מחכה לזמן הנכון לזרוק כאשר תהיה רתיחה גדולה ומספר פיצוצים על המים, מזהה את הרתיחה שרציתי וממהר לזרוק ישר אחריה , נכנס אל האיזור של הרתיחה בגלגול איטי עם השוחט..
ובוםםםםםם מקבל חתיכת עצירה ויש דג ענק על החכה בזה הייתי בטוח כבר מהמכה הראשונה, לאחר כחצי דקה בערך מבין שיש לי עסק עם לברק בהמה של 4.5 קילו..
פייט מהנה ביותר עם יציאות חוט פיצוצים על המים ונגיחות ולבסוף מקרב אותו אלי, אין איך להרים אותו מלבד יד לזימים וזה מה שאני עושה רק שפה היה קצת פישול והלברק השתולל ונעץ בי משולשת עמוק בתוך היד שלאחר ניתוחים עד ששחררו אותה מהיד שלי עלה כבר האור לגמרי והלברקים נעלמו..
בזמן שהוא היה תפוס לי ביד יכלתי לדעתי לתפוס עוד מינמום 2 בהמות !
מחליט לנסות עוד כמה זריקות בשובר החיצוני באחת הזריקות נתפסת אריצולה גדולה שמשתחררת לאחר מספר שניות. נותן את הלברק לאלה שעזרו לי בחילוץ הקרס מהיד וחוזר מאילת מסופק מאוד מהדיג. סט- חכה: daiwa seabass hunter x 90 ml 7-35 רולר: shimano exage 4000 חוט:super pe 20 lb
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 27, 2016, 18:12:17 PM על ידי DANIEL_123
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
בהמה בהמתית , כל הכבוד על התפיסה  פעם הבאה גריפר?
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
בהמה בהמתית , כל הכבוד על התפיסה  פעם הבאה גריפר? תודה רבה חח כן יש לי גריפר פשוט שכחתי שבאתי איתו לדיג זכור לי שרק זרקתי את הקופסאת דמויים בתיק ומיהרתי לצאת , רק אחר כך שעשיתי חיפוש בתיק מצאתי את הגריפר בתא נסתר בטח שכב שם כמה יציאות חח (אבל גם ככה לא יכלתי באמצע הפייט כשאני לבד ללכת לתיק ולהתחיל לחפש את הגריפר) , לא ציפתי לדג כזה בדרכ דגים עד 2 קילו אני מרים בקלות ומהחוט או בהנפה.. והאופצייה היחידה שהייתה נראת לי טובה היא יד לזימים . החושך , העייפות והחוסר זהירות עשו את שלהם. לא התבאסתי מזה שהקרס נתפסה אלא מהזמן שבוזבז חח אני נעול עם לברק ביד ולידי רתיחות בכל מקום בלי הפסקה של בהמות
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2016, 00:13:10 AM על ידי DANIEL_123
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג יפה מה מצב היד?
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חתיכת מפלץ של לברק, נראה שהיה לך פייט לא קטן ומהנה, מקווה שהיד החלימה מאז, ניצול מקסימלי של החופשה
|
|
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
דניאל אתה תותח!!! מתי חוזרים שוב לאילת ??!?!? 
|
|
|
|
|
|
|
איזה חתיכת לברק  כל הכבוד דניאל ,,,בהחלט קראת את המצב נכון ביום הראשון והתוצאות היפות הגיעו ביום השני כמו שכתבו לך לפני גריפר היה מונע את הקרס ביד ואולי גם מוסיף תמונות נוספות עם עוד לברק או שניים  בכל מקרה שמח לשמוע שהכל תקין והחוויה היתה חיובית  שאפו גדול
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יש לי חבר דיג שכמעט כל יציאה הוא מחלץ איזה קרס מעצמו  אחלה לברק אחד הגדולים אתה דייג תותח וכותב אחלה של דוחות תמשיך לפנק אותנו ותשמור על עצמך
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
יש לי חבר דיג שכמעט כל יציאה הוא מחלץ איזה קרס מעצמו  אחלה לברק אחד הגדולים אתה דייג תותח וכותב אחלה של דוחות תמשיך לפנק אותנו ותשמור על עצמך תודה רבה (: הבעיה הייתה שהייתי 20 דקות לבד עם הדג שמשתולל כל כמה זמן ותוקע את הקרס יותר עמוק .. הייתי בלי פלייאר ובלי מספריים ממש באתי בחוואה, מזל שבאו חברים שאני מכיר(אחד מהם הגיב פה) שחילצו לי את הקרס בעזרת פלייאר בכמה דקות ולאחר מכן הדייג המשיך כרגיל.
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח מעולה ובטח פייט לא קטן ביחוד לקראת הסוף  שיבוא אליך עוד בהמות כאלה 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
|
דג יפה מה מצב היד?
תודה על הפרגון והדאגה , היד בסדר זה לא משהו רציני סתם עיכוב קליל בדיג
|
|
|
|
|
|
|
איזה חתיכת לברק  כל הכבוד דניאל ,,,בהחלט קראת את המצב נכון ביום הראשון והתוצאות היפות הגיעו ביום השני כמו שכתבו לך לפני גריפר היה מונע את הקרס ביד ואולי גם מוסיף תמונות נוספות עם עוד לברק או שניים  בכל מקרה שמח לשמוע שהכל תקין והחוויה היתה חיובית  שאפו גדול תודה רבה שחר  , חח אכן גריפר היה עוזר פשוט שכחתי שבאתי עם הגריפר ובנוסף הייתי לבד ולא יכלתי פשוט ללכת לחפש בתיק את הגריפר באמצע הפייט.. אגב שמתי לב אצלי שדווקא היציאות הכי ספונטניות עם הכי פחות ציוד הכי טובות. אם הבחורציק הזה לא היה תוקע לי את הקרס ביד אני מאמין שלפי המצב היו יותר מלברק או שניים בתמונות חח ממש טירוף היה שם בדקות האלה..
|
|
|
|
|
|
|
חתיכת מפלץ של לברק, נראה שהיה לך פייט לא קטן ומהנה, מקווה שהיד החלימה מאז, ניצול מקסימלי של החופשה
תודה רבה צחי, כן היה פייט חזקק שהפתיע אותי כי מהחוויות שלי עם לברקים במרכז הם פשוט באו כמו שקית עם אולי ניעור 2 ופה הוא לקח חוט ונגחו מאוד גם הקטן יום לפני לא היה פרייאר
|
|
|
|
|
|
|
דניאל אתה תותח!!! מתי חוזרים שוב לאילת ??!?!?  אה יאלוף, חחח וואלה מפחיד ללכת איתכם לאילת מחופשת דיג של 3 ימים זה יהפוך ל7 שנים חחח סתם נהיה בקשר אני באילת בחופש הגדול שוב נקבע.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2