|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חתיכת מחיר דני.. אני מבין שכל מה שספרת לי כשנפגשנו בחוף שהשארת לא הפחיד אותך וחזרת לנסות שוב (אם כי לפי תוואי השטח נראה שבמקום צםוני יותר מהיכן שנפגשנו) אני הגעתי היום לחוף והעשן והרעש הבריחו אותי אחרי 3 זריקות
כל הכבוד
שי
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
חתיכת מחיר דני.. אני מבין שכל מה שספרת לי כשנפגשנו בחוף שהשארת לא הפחיד אותך וחזרת לנסות שוב (אם כי לפי תוואי השטח נראה שבמקום צםוני יותר מהיכן שנפגשנו) אני הגעתי היום לחוף והעשן והרעש הבריחו אותי אחרי 3 זריקות
כל הכבוד
שי
מי שלא רוצה קנסות שיפרוש לאיסוף בולים או דוקים חח  הלכתי צפונה רחוק, אחרי הרצליה . לא היה נופש אחד בחוף כל הבוקר  מחר אולי נרד דרומה שוב. יום טוב 
|
|
|
|
|
|
|
מעכשיו תאמר קפד זנבו ולא קפד ראשו! בדוק אצל הפלסטיקאים אולי ניתן להשתיל זנב 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
מעכשיו תאמר קפד זנבו ולא קפד ראשו! בדוק אצל הפלסטיקאים אולי ניתן להשתיל זנב  חח יש בזה משהו בטוח יש קומבינה אבל זה לא בשבילי. אני מעדיף מוצר שלם. 
|
|
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תענוג של אקשן לפנק לפנק (אותנו)
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
נזק כספי לא קטן  מזלך שאתה בעל חנות  ללוקוסים יש שיניים שחותכות סיליקונים  זה חדש
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד דני כל הכבוד על התפיסות. אתה נראה לי נהנה מאד בתקופה האחרונה. אחלה תפיסות!! שי, ממש שיטה מעולה...  ממש אהבתי. רק לא הבנתי רק את הסוף איך הוא חיבר את החוט לראש.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 26, 2016, 16:40:26 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דני, בוקר של חגיגת לוקוסים ושחרורים. אקשן מכובד  עם קצת מחיר 
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד דני כל הכבוד על התפיסות. אתה נראה לי נהנה מאד בתקופה האחרונה. אחלה תפיסות!! שי, ממש שיטה מעולה...  ממש אהבתי. רק לא הבנתי רק את הסוף איך הוא חיבר את החוט לראש. לראש...איפה שמחברים שיכה
|
|
|
|
|
|
|
מניסיוני הרב עם סיליקונים שנים ארוכות , לא מבין את הנזק הבילתי פוסק לזנבות  או שהסיליקון דפוק או שאלה גומברים קטנים וסרגוסים גדולים ( תופעה מוכרת במיוחד עם מדובר בלהקה ) . לא היה לי מקרה שלוקוס קרע סיליקון : רגלו טרבוקו דלתא גרבים למיניהם ועוד ... בכל מצב , יכלת להחליף לדמוי קשיח ואפילו קסט מסטר או גיג וחוסך נזקים . בהצלחה .
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה ידידי מעדיף את הבלאק ללא שינויים.
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
נזק כספי לא קטן  מזלך שאתה בעל חנות  ללוקוסים יש שיניים שחותכות סיליקונים  זה חדש קנס שמקבל עם חיוך המסלעה ושאר דגי הריף כולל מליטות תרמו לבלאי של הסיליקון. גם קח בחשבון שזה בוקר מלאה של שש שעות 5-11 ערב טוב
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
מניסיוני הרב עם סיליקונים שנים ארוכות , לא מבין את הנזק הבילתי פוסק לזנבות  או שהסיליקון דפוק או שאלה גומברים קטנים וסרגוסים גדולים ( תופעה מוכרת במיוחד עם מדובר בלהקה ) . לא היה לי מקרה שלוקוס קרע סיליקון : רגלו טרבוקו דלתא גרבים למיניהם ועוד ... בכל מצב , יכלת להחליף לדמוי קשיח ואפילו קסט מסטר או גיג וחוסך נזקים . בהצלחה . פיספסתי קצת את מטרת ההודעה הזו, חוץ מלהאדיר את עצמך ...... איש לא חיפש לחסוך, רק להנות . ובהצלחה גם לך
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|