פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לשמוע סוף עונה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לשמוע סוף עונה (נקרא 2224 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
|
הילל הכריש יום חמישי ביקרתי את מישה ושמעתי על ה"פיזדייץ...שוב גומבר "  שאתה ומישה יוצאים לים , אני יודע שתמיד נראה דוח ... הפעם לשמחתי קצת יותר ארוך מהמורס של מישה  בכל מקרה יופי של חתיכה הבאת שיהיה בתאבון 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הלל, יופי של גומבר לסוף עונה  תמשיך ככה עם הסוף עונה ויצאו עוד כמה 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מתלבט עד עכשיו מה יותר מגרה, היין או זה שלידו  הלל ומישה- במקרה שלכם אתם אלה שקובעים מתי תתחיל ותגמר העונה 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
הבעיה היא שבסוף עונה אחת, מתחילה אחרת...  ויאללה הלל, תפסיק לקנות דגים... רואים שהוא בניילון  מברוק על הגומבר החתיך  ושלא תחשוב שזה עובר לי מעל הראש  אתמול אחרי הרבההההההה זמן שלא יצאתי לדיג חופי, לקחתי ציוד, פיתיונות והמון אופטימיות למרות הירח המלא והצפונית החזקה של שעות הערב ויצאתי לאכזיב. הצפונית נפלה והתחלפה במזרחית, הים היה נמוך ונקי, סרגוסים בגודל 7-8 ס"מ יצאו חופשי על תולעי קומפוסט ונתפרו בזריזות אבל הירח, כמו שרק ירח מלא יודע לעשות, שינה את התוכניות... אז גומבר לא היה אבל חשק לחזור לסיבוב נוסף, יש 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
הבעיה היא שבסוף עונה אחת, מתחילה אחרת...  ויאללה הלל, תפסיק לקנות דגים... רואים שהוא בניילון  מברוק על הגומבר החתיך  ושלא תחשוב שזה עובר לי מעל הראש  אתמול אחרי הרבההההההה זמן שלא יצאתי לדיג חופי, לקחתי ציוד, פיתיונות והמון אופטימיות למרות הירח המלא והצפונית החזקה של שעות הערב ויצאתי לאכזיב. הצפונית נפלה והתחלפה במזרחית, הים היה נמוך ונקי, סרגוסים בגודל 7-8 ס"מ יצאו חופשי על תולעי קומפוסט ונתפרו בזריזות אבל הירח, כמו שרק ירח מלא יודע לעשות, שינה את התוכניות... אז גומבר לא היה אבל חשק לחזור לסיבוב נוסף, יש  ירח מלא דווקא תמיד הביא לי תוצאות..עזוב שמתוך 5 יציאות לברקודות 3 היו ירח מלא וב2 מהם הבאתי אחת פלוס בריחה ובאחת אחרת 2 השתחררויות ובשאר כלום... גם בדיג פיתיונות...מרמירים ובורים מפלצות...בכלל מעדיף ירח מלא על ריק
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הלל אחלה תפיסה באיזה שעה נתפס ? והאם יש משמעות לכבל חשוף או כבל מצופה ניילון ? ומה המרחק מהחוף , חולי לגמרי ?? תודה ג׳קי
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אולי אחרי סוף העונה יש את מבצע סוף סוף העונה? שווה תמיד לנסות , לא? יופי של דג 
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
יופי של מר גומבר גם אצלנו ראיתי השבוע שיצאו חתיכות מדהימות על בורי וסרגוס לפי דעתי אנחנו לא ממש בסוף העונה של הגומברים,יש עוד זמן השנה הכל מתאחר ממש בהרבה,בהתחלה חשבתי חודש אבל חודשיים פלוס הלברקים והגומברים ממש כאן ואוכלים אגרסיבי..  בדרך כלל אוכלים בחודש שלישי חזק מאוד. וחודש מאי יותר חלש... לכן צאו תהנו ותתפסו אותם כי הם שם .
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
הלל כל הכבוד העיקר שנהנים וחוזרים הביתה עם ארוחה... אני אישית גם מתפלא על התפיסות של כולם בזמנים שלא נחשבים ל"עונה". ודרך אגב לגבי ירח מלא זה נותן אולי יותר זמן של דייג לפי המלצה של החברים הותיקים אבל לפי חן הסיני בירח מלא עדיף לא לעבוד עם חוט ניילון כי הוא משתקף לאור ירח ומחשיד את הדגים ואז עדיף חוט בד. אולי זה מה שהביא את השוני באחוזי התפיסות.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 23, 2016, 10:16:20 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
דג יפה לקראת סוף העונה חחחח
|
|
|
|
|
|
|
הבעיה היא שבסוף עונה אחת, מתחילה אחרת...  ויאללה הלל, תפסיק לקנות דגים... רואים שהוא בניילון  מברוק על הגומבר החתיך  ושלא תחשוב שזה עובר לי מעל הראש  אתמול אחרי הרבההההההה זמן שלא יצאתי לדיג חופי, לקחתי ציוד, פיתיונות והמון אופטימיות למרות הירח המלא והצפונית החזקה של שעות הערב ויצאתי לאכזיב. הצפונית נפלה והתחלפה במזרחית, הים היה נמוך ונקי, סרגוסים בגודל 7-8 ס"מ יצאו חופשי על תולעי קומפוסט ונתפרו בזריזות אבל הירח, כמו שרק ירח מלא יודע לעשות, שינה את התוכניות... אז גומבר לא היה אבל חשק לחזור לסיבוב נוסף, יש  ירח מלא דווקא תמיד הביא לי תוצאות..עזוב שמתוך 5 יציאות לברקודות 3 היו ירח מלא וב2 מהם הבאתי אחת פלוס בריחה ובאחת אחרת 2 השתחררויות ובשאר כלום... גם בדיג פיתיונות...מרמירים ובורים מפלצות...בכלל מעדיף ירח מלא על ריק רועי, כשיש ירח מלא וים נמוך( וסביר להניח מים שקופים) אין הרבה מה לצפות, מנסיון אישי תתפוס רק סרגוסים קטנים ולוקוסים
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|