| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/5/2016 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:30 | גיג קטן - blueblue 6g | לברק-חלק | 1 | |
| 7:30 | דמוי דג גדול - zipbaits khamsin Tiny | סרגוס (סרגוס משורטט) | 3 | |
הדו"ח:
סרטון חדש: פייט מפתיע ודג מכובד ! ! !
הסרטון משבת לפני שבועיים אך מפאת חוסר זמן למזלי סוף סוף סיימתי לערוך אותו...
הפעם יציאה עם יאיר גרינבאום שלאחרונה אין לנו מזל ביחד, הוא אומר לי בוא תדרים לגעש, חשבתי על זה קצת ומזל שהסכמתי, הגענו עם אולטרה כמובן בים כזה לחפש כל מה שאפשר !
עם ההגעה זריקות ראשונות עם גיג בלובלו 6 גרם ונתפסים אוטאוטים קטנים, אבל לא בשבילם הגענו, הגענו בשביל הגדולים יותר, ממשיך עוד קצת מחליט לשנות עבודה עם הג'יג לאיטי יותר והקפצות קטנות וגרירה על הקרקעית ואז משום מקום נעילה בין הכיפיות שהיו לי ודג שכמעט ולא נתפס על גיג יוצא מהמים אחרי פייט מהנה ומשיכת חוט ( בכל זאת דג מעל קילו על מקל רגיש עד 6 גרם זו חוויה) הוא היה קרוב להשתחרר כי הקרס המשולשת התעקמה ואחת מהן נשברה והאסיסט התעקם ! סוף סוף דג שאפשר לקחת כי ראוי למאכל - איזה כיף ! (
)אתם מוזמנים לשער כמה שקל.... אני לא שקלתי אותו כי זה לא באמת משנה...
ממשיכים ונתפסו ליאיר שני סרגוסים באמת גדולים שנתנו פייט מהמם וגם טלוויזיות ממש יפות ומשוגעות !
ואיך אפשר בלי לספר על הלוקוס הפסיכופט, זורק קרוב יחסית ובגלגול איטי מגרד את הריף, לפתע כשאני לא מוכן קופץ מהמים ולא מצליח לקחת את הדמוי, אני הייתי שאנן ונבהלתי , אל תצחקו עלי !!! מחליט להביא אותו, זורק שוב ומחפש אותו, שוב תוקף ויוצא מהמים ולא ננעל, זורק שוב זריקה שלישית והפעם הוא זוכה לליטוף חם ואוהב וחוזר לאמא שלו שנמצאת אי שם במרחקים :-)
בגדול היה בהחלט תענוג שהצדיק את הנסיעה !
תהנו, תעבירו ל HD ומי שעדיין לא רשום לערוץ הגיע הזמן :-)