| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/5/2016 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1800 | דמוי דג בינוני - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 5 | לא משנה בכלל |
| 0900 | גיג קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | 13 | לא מעניין |
הדו"ח:
טוב חברים סיכום קצר של גיחה שנתתי לבדיקת תחילת עונת המתוקים
אקדים ואומר כי האקשן טוב , עדיין לא בשיאו כמובן אבל הנאה מובטחת למי שיחליט לצאת לכנרת
יום שני פוגש את גיאצ'וק בנקודה שלנו על גדות הירדן לחיפוש אחר ביניות
, בשעות אחר הצהריים עקב החום הבלתי נסבל ....אני פותח עם ניקל זהב 10 גרם אבל לאחר 10 דקות עבודה מבין שזה לא בתפריט שלהן היום....

עובר לדמוי מינו של 12 גרם , זריקה לקרבת השיח בעיקורל הזרם 3 גלגולים ו...בוםםםםם חטיפה עצבנית
עם נגיחות של אינטיאס , מסגירות ישיר את הבינית.....קצת משחק והיא על החוף
שחרור מהיר מהדמוי , צילום קטן וחזרה למיים....בהמשך מחליף לדמוי SNUB של ריבר2סי בצבע לימון מהארסנל של גיא..

זריקה רחוקה בצמוד לשיח הגדול ...הדמוי נוגע במיים מתיחה מהירה של החוט ע"י הרמת החכה ומשיכתה לאחור ...גורם לדמוי לצלול בויברציות חזקות ומייד מקבל פצצה אדירה
ומשיכה אימתנית שלא משאירה מקום לספק ...בינית גדולה שנותנת פייט מהנה...עובד איתה לאט ואחרי 2 דקות של משיכות משני הצדדים היא על הגריפר ...צילום ושקילה של גיא ...ועברנו את מחסום ה-2 קילו
...הביריונית חוזרת למיים כמובן ומבחינתי אני את שלי עשיתי כמובן שגיא לא נשאר חייב וגם הוא שולף זוג ביניות יפות .....

סה"כ שעתיים וקצת מהנות עם פייטים יפים ....

יוםרביעי מחליט לבדוק את הכנרת
עבודת בוקר בין השעות 08:30 עד 10:00
נתפסו עדדים בצפון הכנרת על גיגים קטנים של 7 ו10 גרם של ג'יגפורה ושל TO KON ...
העדדים נתפסו יחסית רחוק בעומק , שיטת העבודה הקפצות כפולות קלות וגלגול למתיחת החוט
כמובן הרבה מושטים בגודל מחזיקי מפתחות אבל היו גם כ-7 מושטים בגדלים מכובדים ביותר ואחד מפלצת בגודל נעל מידה 45
גם מס' ביניות נחמדות עלו בכנרת ..ככה שלא היה משעמם.

לסיכום
חווית המתוקים בהחלט מתעוררת בקצב מרשים ומי שרוצה דייג בשביל הכיף שווה להצפין חברים.

בגזרת המתוקים