פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דג ראשון בזרזור במלוחים, וזו רק ההתחלה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דג ראשון בזרזור במלוחים, וזו רק ההתחלה (נקרא 3543 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 18/5/2016 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:00 | דמוי דג קטן - | לברק-חלק | 1 | 200 גרם |
הדו"ח:אז קודם כל נעים מאוד לכל חברי הפורום, שמי עידו בן 16 מעכו, דג מגיל צעיר מאוד ולתחום הזירזור נכנסתי לא מזמן. במים מתוקים כבר היו תפיסות, אבל לרגע הזה שאני אתפוס דג במים מתוקים חיכיתי בקוצר רוח מהיום הראשון שבו התחלתי לזרזר. ומי היה מאמין, הדגק נתפס דווקא בחוף שפעם ראשנה שהלכתי לזרזר בו, וגם זה היה סתם כדי '' להוריד את הדודא''. נתחיל בדו''ח: קובע עם חבר שקיעה במגדלור בעכו, לא מתאפשר ומגיעים לחוף ארגמן להעביר זמן בכיף ואלי לגרד טלוויזיה או שניים. טלוויזיות לא היו, אז החלטתי לדוג עם כלב קטן של ג'קסון(jackson pygmy box) דמוי אדיר במתוקים ופי שתראו תכף גם במלוחים. לאחר שניסיתי קראנקים וציקדות וגיגים החלטתי לנסות לאורך קו החוף בתקווה לגרד משהו.כמובן שלא ציפיתי לתפןס לברק, אם כי ידעתי שיש באזור של החוף משפחה של לברקים(יש זרם חוזר ליד אחד מן העמודים שמוצבים המים כגדר הפרדה בין חוף הדתיים לחוף של החילוניים). זרקתי מס' פעמים, לא הייתה תגובה כלשהי, זרקתי פעם נוספת טיפה בהטייה לעומק, ואז העצירה המיוחלת הגיעה  , פייט נגיחות ויצאות חוט מטורפות לא היו, אבל לא עניין אותי כל כך, תפסתי דג ראשון במים מלוחים אחרי חצי שנה בזרזור  . החמוד הקטן שוחרר ללא פגע חזרה אל הכחול הגדול ומי יודע, אולי בשנה הבאה ניפגש לסיבוב שני. זה הדוח, אמנם קצת באיחור(התפיסה הייתה לפני שבוע)אבל יש לי בגרויות וקצת לחץ מביה''ס אז מקוונ שתתחשבו  מצטער אם הכתיבה הייתה מתלהבת מדי פשוט דג ראשון זה אושר אדיר.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
כל הכבוד עידו.. שמח מאד בשבילך. הכתיבה היתה אחלה ונהנתי מאד מלקרוא את הדוח. מקווה מאד לראות עוד דוחות ממך בהמשך.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
תודה רבה אברהם ואינ מאחל לך שתמשיך להתייחס באופן כזה חם ואוהב לכל חבר בפורום.
|
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה בהמשך ושתזכה לתפוס המון דגים
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה דוד גם אתה 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
סחתיין ! שפעם הבאה תביא חמור  לגבי הדמוי שעבדת איתו, הייתי ממליץ לך ללכת רק על דמויים מוכרים (אפילו שזה תפס דג)
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 18, 2016, 21:10:44 PM על ידי roye c5
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
זה דמוי מוכר, כלב לאולטרה לייט של חברת ג׳קסון, חפש באיביי 
|
|
|
|
|
|
|
איזה אלוף אתה עידו  ברכות על הראשון במלוחים ועוד לברק  עכשיו כבר אתה מכיר יותר את העניין וגם יבואו תפיסות של גדולים ,כל הכבוד על השחרור ועל העקשנות של חצי שנה כלב קטן ללברק זה מתכון מנצח וגם טרחונים שנמצאים עכשיו קרוב לחוף יבואו עליו.  סחתיין ! שפעם הבאה תביא חמור  לגבי הדמוי שעבדת איתו, הייתי ממליץ לך ללכת רק על דמויים מוכרים (אפילו שזה תפס דג) ורק בתגובה לדברי רועי היקר ... הדגים לא מכירים שום חברה ...,שהזרזור היה בחיתוליו ואני מאמין שזה תחום עתיק היו מאלתרים דמויים מעץ ממתכת מנוצות מפרווה וכו׳ והיו תופסים דגים הרבה לפני dou,megabass,ima וכו ואני רואה חברים ודייגים שנמצאים בלופ של הדמויים וכל דמויי שתפס לידם מיד קונים למרות שיש באמתחתם דמויים שיעשו שמות בים אם יתנו להם זמן מים ויאמינו שהם יתפסו,שאתה קונה דמוי תאמין שהוא יתפוס אז הוא יתפוס,אם תקנה אותו בגלל שתפסו איתו לידך קרוב לודאי שתשתמש בו מעט ובחוסר אמונה וגם לא תתפוס איתו דגים. בכסף שתחסוך תקנה מכונית שתוציא רישיון  דוח מעולה וכתיבה מרתקת בהצלחה רבה עידו
|
|
|
|
|
|
|
שרון היקר ( מקווה שאני לא טועה) תודה רבה על החדרת המוטיבציה ועל היחס החם 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה רבה אברהם ואינ מאחל לך שתמשיך להתייחס באופן כזה חם ואוהב לכל חבר בפורום.
בס"ד בע"ה... ללא ספק יש כאן ממש אחלה אנשים וחברים טובים. והעזרה שמקבלים כאן מהאנשים זה דבר יוצא דופן בהרבה מובנים.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 |
|
|
איזה אלוף אתה עידו  ברכות על הראשון במלוחים ועוד לברק  עכשיו כבר אתה מכיר יותר את העניין וגם יבואו תפיסות של גדולים ,כל הכבוד על השחרור ועל העקשנות של חצי שנה כלב קטן ללברק זה מתכון מנצח וגם טרחונים שנמצאים עכשיו קרוב לחוף יבואו עליו.  סחתיין ! שפעם הבאה תביא חמור  לגבי הדמוי שעבדת איתו, הייתי ממליץ לך ללכת רק על דמויים מוכרים (אפילו שזה תפס דג) ורק בתגובה לדברי רועי היקר ... הדגים לא מכירים שום חברה ...,שהזרזור היה בחיתוליו ואני מאמין שזה תחום עתיק היו מאלתרים דמויים מעץ ממתכת מנוצות מפרווה וכו׳ והיו תופסים דגים הרבה לפני dou,megabass,ima וכו ואני רואה חברים ודייגים שנמצאים בלופ של הדמויים וכל דמויי שתפס לידם מיד קונים למרות שיש באמתחתם דמויים שיעשו שמות בים אם יתנו להם זמן מים ויאמינו שהם יתפסו,שאתה קונה דמוי תאמין שהוא יתפוס אז הוא יתפוס,אם תקנה אותו בגלל שתפסו איתו לידך קרוב לודאי שתשתמש בו מעט ובחוסר אמונה וגם לא תתפוס איתו דגים. בכסף שתחסוך תקנה מכונית שתוציא רישיון  דוח מעולה וכתיבה מרתקת בהצלחה רבה עידו שרון, האמת היא שלא התכוונתי ליפניים יש גם דמויים מעולים של סטרייק פרו או חיקויים של חברות אחרות..הוספתי ואמרתי שבתור התחלה עדיף ללכת על המוכחים ופחות לקחת מותג בלי שם (לי באופן אישי קשה לדעת מה זה דמוי ששוחה)
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
עידו מברוק תענוג של דג ראשון במלוחים כן ירבו מהכתיבה שלך ניכר שאתה כבר בעניינים ויודע את העבודה בהצלחה בהמשך תענוג של דוח
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כל הכבוד עידו , זוהי רק ההתחלה , מאמין שנראה עוד הרבה דוחות ממך בזמן הקרוב 
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
 |
|
|
איזה אלוף אתה עידו  ברכות על הראשון במלוחים ועוד לברק  עכשיו כבר אתה מכיר יותר את העניין וגם יבואו תפיסות של גדולים ,כל הכבוד על השחרור ועל העקשנות של חצי שנה כלב קטן ללברק זה מתכון מנצח וגם טרחונים שנמצאים עכשיו קרוב לחוף יבואו עליו.  סחתיין ! שפעם הבאה תביא חמור  לגבי הדמוי שעבדת איתו, הייתי ממליץ לך ללכת רק על דמויים מוכרים (אפילו שזה תפס דג) ורק בתגובה לדברי רועי היקר ... הדגים לא מכירים שום חברה ...,שהזרזור היה בחיתוליו ואני מאמין שזה תחום עתיק היו מאלתרים דמויים מעץ ממתכת מנוצות מפרווה וכו׳ והיו תופסים דגים הרבה לפני dou,megabass,ima וכו ואני רואה חברים ודייגים שנמצאים בלופ של הדמויים וכל דמויי שתפס לידם מיד קונים למרות שיש באמתחתם דמויים שיעשו שמות בים אם יתנו להם זמן מים ויאמינו שהם יתפסו,שאתה קונה דמוי תאמין שהוא יתפוס אז הוא יתפוס,אם תקנה אותו בגלל שתפסו איתו לידך קרוב לודאי שתשתמש בו מעט ובחוסר אמונה וגם לא תתפוס איתו דגים. בכסף שתחסוך תקנה מכונית שתוציא רישיון  דוח מעולה וכתיבה מרתקת בהצלחה רבה עידו שרון, האמת היא שלא התכוונתי ליפניים יש גם דמויים מעולים של סטרייק פרו או חיקויים של חברות אחרות..הוספתי ואמרתי שבתור התחלה עדיף ללכת על המוכחים ופחות לקחת מותג בלי שם (לי באופן אישי קשה לדעת מה זה דמוי ששוחה) לא דיברתי על יפנים רועי  אומר באופן כללי שזרזור זה לא רדיפה אחרי דמויים.... והדמוי שהשתמש בו עידו ידוע ומוכר דרך אגב מה שאני מנסה להעביר פה שתחסוך כסף רב ומיותר שתבין שדג רעב במקום הנכון יתפס על כל מה שזז במים ויראה לו נגיס. ומה שנראה לנו יפה לא אוביקטיבי מנקודת המבט של הטורף...
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יופי של דו"ח עידו, ממש נהנתי לקרוא למרות שעכשיו זו התקופה של הבגרויות באמת כל הכבוד שאתה מוצא זמן לכתוב דו"ח  כל הכבוד על השיחרור,זה יחזור אליך בגדול בהצלחה בהמשך נ.ב. חיפשתי את הדימוי הנ"ל באייבי אבל מצאתי רק פנסיל שוקע,יכול להיות שזה הדימוי?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2016, 10:58:32 AM על ידי דור שגב
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »