|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/5/2016 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2015 | דמוי דג בינוני - בובה של דייווה | קלמארי (דיונון) | 1 | 300-400 גרם |
הדו"ח:נתחיל בתודה ענקית לדימה המלך שעזר לי להצליח בפרוייקט שיפוץ מקל שנשבר. אז תודה תודהההה ושוב פעם תודה. מגיע עם איתמר הילד המשקיען מנהריה למי שלא מכיר לנקודה ו אחרי ניסיונות קשים אחר דגים שום דבר לא הגיע. בשעה שמונה לרבע שמחשיך כבר יש לי תחושת בטן שיהיה קלמרי אבל הבובות באוטו. טוב נו נדליק פנס נתחיל לחפש אותם אמרתי לעצמי. איך שאני מסתכל על נקודה פוטנציאלית מזהה שני לוויתנים!!! לא מגזין בין שישים לשבעים סנטים כל קלמאר . עושים טעות ענקית למתחילים לשחק איתם בדימויים..רק הברחנו אותם. רץ לאוטו מביא לי את הדייווה עם הגדולות בצבע כתום ולאיתמר יאמאשיטה נוצצת חיפה.. אחרי כמה זריקות נתפס נחמד שתראו למטה. שיהיה אחלה לילה ולא לוותר לים הוא לא מפסיק להפתיע 
|
|
|
|
|
|
|
 Sent from my w5 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד כל הכבוד. אני חושב שזה הדוח הכי מהיר שעלה לפורום 
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
גם אצלנו הם מסתובבים עדיין,בכלל הכל קורה יותר מאוחר השנה. העיקר שמתחת חוט  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
שבת אחרונה גם אני ראיתי כמה יחידות...
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של חתיכה, אכן הם עדיין כאן
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רהב... תמיד יפה לראות שלא שוכחים להגיד תודה, לפי איך שכתבת נראה שאכן מגיע - מניח שאתה מתכוון לדימה-טושקאן מגנאדי? את איתמר זלמן כולם מכירים, ילד-פלא שהוא כבר לא ילד ועוד מעט כבר חייל בצ.ה.ל ...  אכן הים תמיד מזמן הפתעות, לפחות נהנית מנעילה חביבה ופתיון לעתיד... 
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : מאי 18, 2016, 11:34:27 AM » |
|
באמת לא הדגשתי מדובר על דימה מהחנות של גינאדי באמת שהם משפחה!! ומי שייכנס אני מבטיח לו שיקבל שירות שלא ראיתי באף מקום בארץ מלכים!!!
Sent from my w5 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תענוג של הפתעה
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
רהב... תמיד יפה לראות שלא שוכחים להגיד תודה, לפי איך שכתבת נראה שאכן מגיע - מניח שאתה מתכוון לדימה-טושקאן מגנאדי? את איתמר זלמן כולם מכירים, ילד-פלא שהוא כבר לא ילד ועוד מעט כבר חייל בצ.ה.ל ...  אכן הים תמיד מזמן הפתעות, לפחות נהנית מנעילה חביבה ופתיון לעתיד...  
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
רהב... תמיד יפה לראות שלא שוכחים להגיד תודה, לפי איך שכתבת נראה שאכן מגיע - מניח שאתה מתכוון לדימה-טושקאן מגנאדי? את איתמר זלמן כולם מכירים, ילד-פלא שהוא כבר לא ילד ועוד מעט כבר חייל בצ.ה.ל ...  אכן הים תמיד מזמן הפתעות, לפחות נהנית מנעילה חביבה ופתיון לעתיד...   אתה עוד לא חייל אפילו ?? תאמין לי עברתי כמעט על כל ההודעות שלך (המון מידע שתרם) ובכלל כזה ניסיון ואתה כזה צעיר ?! מוריד את הכובע 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מסתבר שכל המ שצריך לעשות הוא רק לנסות יופי של סיום 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
|
רהב... תמיד יפה לראות שלא שוכחים להגיד תודה, לפי איך שכתבת נראה שאכן מגיע - מניח שאתה מתכוון לדימה-טושקאן מגנאדי? את איתמר זלמן כולם מכירים, ילד-פלא שהוא כבר לא ילד ועוד מעט כבר חייל בצ.ה.ל ...  אכן הים תמיד מזמן הפתעות, לפחות נהנית מנעילה חביבה ופתיון לעתיד...   אתה עוד לא חייל אפילו ?? תאמין לי עברתי כמעט על כל ההודעות שלך (המון מידע שתרם) ובכלל כזה ניסיון ואתה כזה צעיר ?! מוריד את הכובע  שמח לשמוע שהמידע שלי תורם 
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יאללה יא מתלהב  איפה הקלמארים כשצריכים אותם בעונה?? תמנונים לא ראיתם?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
שאפו רהב הרבה זמן שלא שמענו אותך שמח לראות שמתחת חוט עם קלאמר חמוד  לגבי הלוויתנים - פעם הבאה קפוץ עליהם עם רשת  מקווה שנתראה במתוקים העונה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|