דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה דעתכם כדאי ללכת לדוג היום פתיונות/זירזור? בהתייחס לשרב הכבד הדגים לא ברחו לעומק?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
כמעט תמיד כדאי לצאת יש לך את הלברקים שלא יתרחקו מהחוף 
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני חושב שממש מסוכן לצאת לדוג בגלל עומסי החום... עזוב את הדגים! תשמור על עצמך. בחום הזה, עמידה של שעתיים שלוש בשמש, ובנוסף אם רגליך טובלות במים מה שנותן הרגשה שגויה של חוסר יובש יכול להיות מתכון קטלני להתיבשות. ובחום הזה זה יכול לעלות ביוקר!!! תישאר בבית במזגן! עדיף!!!
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד
אני חושב שממש מסוכן לצאת לדוג בגלל עומסי החום... עזוב את הדגים! תשמור על עצמך. בחום הזה, עמידה של שעתיים שלוש בשמש, ובנוסף אם רגליך טובלות במים מה שנותן הרגשה שגויה של חוסר יובש יכול להיות מתכון קטלני להתיבשות. ובחום הזה זה יכול לעלות ביוקר!!! תישאר בבית במזגן! עדיף!!!
אולי הוא יצא בלילה.... אני הייתי ממליץ לך לצאת בחושך ....
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בס"ד
אולי הוא יצא בלילה.... אני הייתי ממליץ לך לצאת בחושך .... מדובר על פרק זמן שאין שמש בשמיים
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שמעניין אותי זה איפה הדגים יהיו בעומק או קרוב לחוף
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
בחוף 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
תנסה לעמוד על שובר שתוכל לזרוק לכיוון דרום כי עד 3-4 בבוקר רוחות צפונית ערות. ולדעתי הבוקר המוקדם זה חלון חזק לדייג חופי לפני עלייה בסביבות 9-10 בבוקר.
|
|
|
|
|
תנאי הים היום זהים לאתמול, ים פלטה, ואתמול היה די משעמם. אני נשאר בבית היום. ים יעלה מעט מחר ואז יהיה סבבה...
|
|
|
|
|
לא ולא מישה ,הייתי לפני שעה לבדוק יציאה לפנות בוקר , הים עובד ונראה ממש מעניין מלבד רוחות צפוניות ערות.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2016, 20:02:08 PM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ולא מישה ,הייתי לפני שעה לבדוק יציאה לפנות בוקר , הים עובד ונראה ממש מעניין מלבד רוחות צפוניות ערות.
להזכירך אני מהצפון אם אני אצא זה לפני הזריחה ולחפש גומבר/לוקוס הטרכונים סבבה והכל אבל בא לי דג טעים סגנון גומבר אני אישית מאוד אוהב גומבר
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנוסף אשמח לדעת מה התוואי שטח שגומבר מעדיף ממה שידוע לי זה דג לא צפוי ויכול להיות בכל מקום סלע חול ומשולב אני כניראה אלך לזרוק משובר גלים לכיוון הים הפתוח אם יהיו גלים או זרמים אולי אעבור לקפיץ אחרי הזריחה ואחפש בורי
|
|
|
|
|
ואלה האתרים של מצב הים טוענים לים פלטה עכשיו, גלי מחר. במרכז ובצפון.
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנוסף אשמח לדעת מה התוואי שטח שגומבר מעדיף ממה שידוע לי זה דג לא צפוי ויכול להיות בכל מקום סלע חול ומשולב אני כניראה אלך לזרוק משובר גלים לכיוון הים הפתוח אם יהיו גלים או זרמים אולי אעבור לקפיץ אחרי הזריחה ואחפש בורי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|