|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 7/5/2016 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח: קפצתי הבוקר עם ויטאלי לזריחה באגם . היה המון אקשן של מתוקים . הדגים תקפו יחסית רחוק והיום העדיפו צבעים טבעיים ובהירים ( בעיקר כסוף) .   ''סבא'' הסכים לנסות את הסיליקון החדש והקארפים לא נשארו אדישים .   שבוע טוב לכולם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 07, 2016, 17:26:35 PM על ידי kohav
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
|
דני חבר יקר ראשית שמח לראות שמצאת זמן וכוח להצפין  ושמח יותר לראות שיש אקשן בכנרת למרות מז"א לא אידיאלי קצר וענייניי הפעם  מחממים מנועים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : מאי 07, 2016, 21:48:34 PM » |
|
כיף לראות שיש כבר תנועה מעניינת במתוק הגדול. יופי של תמונות תודה על השיתוף
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
זריחה באגם  אין ספק לפי הדיווחים שהאגם מתעורר סוף סוף והדגים מתחילים להגיב  יש מצב לתמונה של הסיליקונים ללא העטיפה?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דני, כיף לראות תמונות כאלו מהאגם המתוק  עבדתם רק עם צידקדות או גם דמויים אחרים (פרט לסיליקון) ? האם גם אצלכם הם אכלו רק למטה ?
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין על הדוח המתוק 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דני חבר יקר ראשית שמח לראות שמצאת זמן וכוח להצפין  ושמח יותר לראות שיש אקשן בכנרת למרות מז"א לא אידיאלי קצר וענייניי הפעם  מחממים מנועים  אחרי תשע שעות במים נתתי לתמונות לדבר בשבילי  אני אשמח לראות אותך לידי בחוף באחד הבקרים ידידי היקר מפז  כיף לראות שיש כבר תנועה מעניינת במתוק הגדול. יופי של תמונות תודה על השיתוף
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
תודה יוסי  דני, כיף לראות תמונות כאלו מהאגם המתוק  עבדתם רק עם צידקדות או גם דמויים אחרים (פרט לסיליקון) ? האם גם אצלכם הם אכלו רק למטה ? חוץ מקאסטמאסטר ניסיתי הכל : ג'יגים, דמוים כולל טופווטר, ספינרים וכו'. תקפו בעיקר בקרקעית אםילו לא היה צורך להקפיץ את הציקדה. מקווה שניפגש באגם בקרוב 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תענוג של יציאה ואחלה תוצאות הייתי שמח לקבל פרטים על הציקדה נראת מאורכת יותר מהסטרייק פרו והדמיקי והתמונות תענוג בעיקר האחרונה
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
זריחה באגם  אין ספק לפי הדיווחים שהאגם מתעורר סוף סוף והדגים מתחילים להגיב  יש מצב לתמונה של הסיליקונים ללא העטיפה? בבקשה  תענוג של יציאה ואחלה תוצאות הייתי שמח לקבל פרטים על הציקדה נראת מאורכת יותר מהסטרייק פרו והדמיקי והתמונות תענוג בעיקר האחרונה
ציקדה של סטרייק פרו, אולי נראית לך שונה בגלל הזווית. שמח שנהנת מהתמונות 
|
|
|
|
|
|
aviasido
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני סחטיין עליך יא כוכב אחלה בוקר סידרת לך אחי 
|
|
|
|
|
|
|
עונג מתוק הדוח התמונות המשך הצלחות 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
זריחה באגם  אין ספק לפי הדיווחים שהאגם מתעורר סוף סוף והדגים מתחילים להגיב  יש מצב לתמונה של הסיליקונים ללא העטיפה? בבקשה  תענוג של יציאה ואחלה תוצאות הייתי שמח לקבל פרטים על הציקדה נראת מאורכת יותר מהסטרייק פרו והדמיקי והתמונות תענוג בעיקר האחרונה
ציקדה של סטרייק פרו, אולי נראית לך שונה בגלל הזווית. שמח שנהנת מהתמונות  תודה! עבד עם טקסס/קרולינה או על ג'יג הד?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
ציקדה של סטרייק פרו, אולי נראית לך שונה בגלל הזווית. שמח שנהנת מהתמונות  תודה! עבד עם טקסס/קרולינה או על ג'יג הד? בכיף עבד עם דביבון/צ'בורשקה - ג'יג הד עם תנועת קרס חופשית
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
ציקדה של סטרייק פרו, אולי נראית לך שונה בגלל הזווית. שמח שנהנת מהתמונות  תודה! עבד עם טקסס/קרולינה או על ג'יג הד? בכיף עבד עם דביבון/צ'בורשקה - ג'יג הד עם תנועת קרס חופשית חייב להודות שדווקא את הכינוי צ'יבורשקה ברוסית אני מכיר אבל את הדביבון לא... 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
זהו , הבאתם לי חשק לטרולינג בכנרת  דני , יופי של דיווח שמגרה את החושים  באיזה עומקים בערך מתבצע הדייג ? אני רוצה לצאת לטרולינג ואולי זרזור מהקיאק.. לשוט במטר , בשתיים , ב 10 מטר ?  תודה למתוקים שלי שעוזרים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|