| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/5/2016 | כנרת - צפון | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | דמוי דג קטן - רשום בדו"ח | אמנון מצוי (עדדי) | 3 | שוחררו |
הדו"ח:
הגיע יום שישי נוסף ולמרות התחזית הלא אופטימית לכנרת (עננים וגשם מקומי), החלטנו לצאת בכל זאת לנסות את מזלנו.
הפעם אני כבר מצוייד ב GoPro 4 Black
(אתמול בדיוק הגיעו גם האביזרים) ואין יותר טוב מהכנרת לבדוק את העסק
.מגיעים לאגם ב 6:50, יחסית מאוחר (בפעם הבאה נקדים). מתארגנים עם ציוד הדיג והצילום ויורדים לנסות את מזלנו.
השמש עדיין בשמיים והעננים עדיין רחוקים ואנחנו מנסים לנצל את זמן השמש שיש.
המים עדיין קרירים, אבל 2 אופנועי ים כבר עשו רעש וחונים במקום הראשון שרצינו לבדוק
. אנחנו מתקדמים מערבה וסורקים את הגזרה אבל לא רואים בכלל סימנים לדגים.
הרוח מתחילה ומדי פעם מגיעים עננים והמצב לא נוח לדוג.
הכפיות/ג'יגים הקטנים לא עפים מספיק רחוק ובגלל הבטן בחוט, לא מרגישים מתי הם מגיעים לקרקע.
אני מתחיל לאבד ציוד במים
בגלל חוסר התחושה ומחליט להפסיק לעבוד עם תלאי נילון. (הוא נקרע מהר מדי).בזמן שהשמש קצת יצאה
, הצלחתי לגרד שני עדדים ולצלם אותם (אבל בטעות מחקתי את כל ההקלטות במקום את האחרונה
). במקביל אלון ונדב המשיכו למקום אחר ואני החלטתי לחזור קצת יותר להתחלה (בעיקר לאחר שראיתי שמתקרבים ענני גשם).
תוך כרבע שעה, השמים נפתחו
וגשם התחיל לרדת. למזלי מצאתי מסתור במבנה קרוב, אבל מתברר שאלון ונדב דווקא עשו דיג אקסטרים בשטח עם הגשם ואפילו היו להם קצת תפיסות.
לאחר שהגשם פסק, ועד קצת איבודי ציוד לי ולאלון, החלטנו לעבור למקום אחר.
במקום השני למרות התנאים הטובים יותר (הרוח קצת נרגעה והשמש בצבצה יותר מבין העננים) הצלחתי לגרד רק עדד אחד והפעם ההקלטה הצליחה ונשמרה
עוד כמה נסיונות והכנרת מתחילה להתברבר ואנחנו מחליטים שמספיק להיום.
כל הדגים שוחררו בשלום חזרה

ציוד:
חכה : Daiwa Cosscast אורך 2.28 מ' משקלי זריקה 1-10 גרם.
רולר: טיקה ליברה 3000
חוט: Power Pro slick 10 ליברות ירוק + 30 ס"מ שוק לידר נילון פשוט שקוף 0.2 מ"מ
דמויים: כפית של river2Sea 3.2g

)