ערב טוב לכולם מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר הדמוי הזה f-tec r-two 90 דומה לחייזר מי שיודע אולי בארץ באיביי אשמח לקבל עזרה יש באי ביי רק 1 והוא 110 הגודל הזה קצת מגושם תודה לכל העוזרים
הדלקתי את כל נהריה על הדמוי הזה, קשה מאוד למצוא, המפעל סגר לפני כמה שנים ומדי פעם יש אחד או שניים באיביי בגודל 90 או 110, היו 5-6 באיביי וכל הנהריינים קנו אותם
האמת לא מכיר את הדמו הנ"ל אשמח לשמוע מה כל כך מיוחד בו האם זה פופר / מינו ולמי יש ניסיון איתו
שילוב של כלב ופופר, זז בגלגול איטי כמו משוגע עם מקל למעלה, אני לא הוצאתי עליו כלום אבל חבר שנדלק על הדמוי הוציא איתו לברקים וגומברים (ואולי אפילו טרכונים)
האמת לא מכיר את הדמו הנ"ל אשמח לשמוע מה כל כך מיוחד בו האם זה פופר / מינו ולמי יש ניסיון איתו
שילוב של כלב ופופר, זז בגלגול איטי כמו משוגע עם מקל למעלה, אני לא הוצאתי עליו כלום אבל חבר שנדלק על הדמוי הוציא איתו לברקים וגומברים (ואולי אפילו טרכונים)
הדלקת את כל נהריה עליו ולא תפסת וברצינות, גם אותי הדלקת עליו ה110 יעבוד טוב כמו ה90 ?
הדלקת את כל נהריה עליו ולא תפסת וברצינות, גם אותי הדלקת עליו ה110 יעבוד טוב כמו ה90 ?
אני מעדיף דמויים שמצריכים השקעה של אנרגיה כדי לעבוד איתם כמו כלבים או שאני סתם רגיל ה110 יכול לעבוד לגומברים.