פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מוסר שלישי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: מוסר שלישי (נקרא 3659 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 3/5/2016 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1:00 | דמוי דג גדול - דו 140 | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 3.7 |
הדו"ח:מגיע לנקודה בתקווה למוסר חביב אחרי דיווחים שבשבוע לפני נתפסו 2 מכובדים , מחמש בדמוי הרוצח שלי של דו 140 וסורק את השטח, עבודה איטית עם מכות לצד... ולאחר כמה זריקות העצירה שחיכיתי לה מגיעה בהתחלה יציאת חוט יפה ואז מספר נגיחות חזקות אין ספק שמדובר במוסר וחתיכה גדולה, אני עם סט לייט קליל מעייף את הדג מספר דקות ומרים אותו עם יד לזימים קצת אנדרנלין חיוך על הפנים ורושם עוד וי על מוסר שלישי העונה, והכי גדול שלי בינתיים. נשקל 3.625 ציוד- חכה- daiwa seabass hunter x 7-35 90 ML רולר- shimano exage 4000 חוט- sunliner super po 20 lb
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 03, 2016, 22:17:25 PM על ידי סאמח הצפר
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאוד !!!!! רק לא רואים את התמונה
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאוד !!!!! רק לא רואים את התמונה
אין לי מושג איך לעלות תמונות
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 03, 2016, 21:19:20 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד גדול על המוסר..תפיסה נדירה ומכובדת ביותר  מחקתי את התגובות הרקות והוספתי את התמונות בדוח עצמו. מאחל לך שתשבור עוד שיא עם המוסרים.
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
דג מדהים ונדיר כל הכבוד על התפיסה ועל הדוח הממצה..  אני מבין מהדוח שנתפס ממזח או רציף של מרינה האם היה סימן כלשהו לפני שיש טורף למטה או באת ממוקד לנקודה מסויימת? בהצלחה עם הרביעי 
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה יופי של דג , כל הכבוד על התפיסה.
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין על המוסר המלכותי  לתפוס אותם במרכז מהחוף, זה בהחלט מכובד מאוד 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
הההווופפההה  איזו הפתעה.... כבר לא שומעים עליהם... נראה נדיר כאילו תפסת טונה כחולה  שאפו.. תתמיד שיגיעו הרביעי החמישי וכו' 
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג טעים יש תמונה של הדמוי?
תודה עוזי
|
|
|
|
|
|
|
מוסר שלישי.....  כל הכבוד  לא פשוט בכלל למצוא את החברה האלה ובמיוחד מהחוף לטעמי אחד הדגים הטעימים  שאפו גדול 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוסר שלישי ועוד לעונה?! אני מחכה לראשון בכל שנות הזרזור שלי  כל הכבוד על התפיסה המרשימה, סחטיין עליך, נשמח לדעת איך אתה מחפש אותם, תוואי שטח שבו הם הנמצאים וכו שי
|
|
|
|
|
|
|
דג מדהים ונדיר כל הכבוד על התפיסה ועל הדוח הממצה..  אני מבין מהדוח שנתפס ממזח או רציף של מרינה האם היה סימן כלשהו לפני שיש טורף למטה או באת ממוקד לנקודה מסויימת? בהצלחה עם הרביעי  [/quote קודם תודה על התגובה, בעקרון ידעתי שיש שם מוסרים כי כבר תפסתי 2 לפני זה באותו איזור אבל בפעם הראשונה שנתפס לי שם מוסר הופתעתי מאוד במיוחד שנתפס על דמוי ששוקע 10 סמ בערך ( עליו תפסתי את כל המוסרים שלי), אז אחרי שאני יודע שבמקום יש מוסרים אני פשוט באתי ממוקד עליהם ואם יש יום עם מזל הם נתפסים. שעת התקיפות היא לילה והסימנים של המוסרים די קלים לזיהוי , בכל מרינה יש בורים ואם נראה שהם סתם קופצים מעצמם בלי סימן של קפיצת גומבר או איזה פיצוץ של ברקודה או גומבר אלה המוסרים השקטים. שאני מזהה את הבורים קופצים סתם ככה אני זורק לאיזור הקפיצות ועובד לאט עם מכות לצד. אין לי איזה שיטה או דמוי מיוחד לתפוס אותם הם פשוט נתפסים. דג חזק עם פייט כיפי של בעיקר נגיחות חזקות , תקיפה חזקה ומפתיעה , בא בגדלים מרשימים מאוד ומעדן .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 04, 2016, 17:18:16 PM על ידי DANIEL_123
|
|
|
|
|
|
|
מוסר שלישי ועוד לעונה?! אני מחכה לראשון בכל שנות הזרזור שלי  כל הכבוד על התפיסה המרשימה, סחטיין עליך, נשמח לדעת איך אתה מחפש אותם, תוואי שטח שבו הם הנמצאים וכו שי תודה רבה , האמת שמאז שהראשון נתפס לי באותו איזור והפתיע אותי מאוד על דמוי דו לבן ששוקע בערך 10 ס'מ בגלגול איטי, חשבתי שהוא תייר אבל יומיים שלוש לאחר מכן תפסתי עוד אחד באותו מקום, ועכשיו זה הגיע ועוד אחד גדול התנתק עם הדמוי, מאז אני פשוט יודע שיש מוסרים באיזור ואני מנסה עליהם מדי פעם בגלגול איטי עם מכות לצד. תחפש אותם במקומות שקטים ועמוקים יחסית עם הרבה דגי פתיון (בורים אהובים עליהם)
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2