niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מנסה לדוג לברקים.. כרגע אני עובד עם חוט 0.22 ניילון ישיר לדמויי אך הזמנתי חוט בד 0.10 שצריך להגיע האם לקשור ישירות את הבד לסיליקון או לשים שוק לידר...? אם כן כמה עובי שוק לידר? תודה 
|
|
|
|
|
הלברק דג חשדניסט כמו שאומרים.. הוא מהסס ובוחן לפני שהוא תוקף. היו גם מקרים שהוציאו לברקים ללא שוק לידר אלא ישירות לבד.. אני עובד קבוע עם פלורו קרבון וכבר הוצאתי איתו לברקים.. העדפה אישית. שיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה עובי איזה סוג וכמה אורך? תודה
|
|
|
|
|
פלורו של YGK בעובי 0.375 מ"מ, 20 ליברות. אני שם בערך מטר. חוט חזק מאוד ולא אכזב אף פעם.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פלורו של YGK בעובי 0.375 מ"מ, 20 ליברות. אני שם בערך מטר. חוט חזק מאוד ולא אכזב אף פעם.
אישית אני לא עובד עם שוק לידר כדרך קבע אבל בעניין של ניב, האם שוק לידר כזה לחוט בד 0.10 זה לא קצת מוגזם? נראה לי שחוט 0.20-0.25 יהיה מספיק... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
הלברק דג חשדניסט כמו שאומרים.. הוא מהסס ובוחן לפני שהוא תוקף. היו גם מקרים שהוציאו לברקים ללא שוק לידר אלא ישירות לבד.. אני עובד קבוע עם פלורו קרבון וכבר הוצאתי איתו לברקים.. העדפה אישית. שיהיה בהצלחה  כנראה אני אחד מהמקרים .......
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הלברק דג חשדניסט כמו שאומרים.. הוא מהסס ובוחן לפני שהוא תוקף. היו גם מקרים שהוציאו לברקים ללא שוק לידר אלא ישירות לבד.. אני עובד קבוע עם פלורו קרבון וכבר הוצאתי איתו לברקים.. העדפה אישית. שיהיה בהצלחה  כנראה אני אחד מהמקרים ....... כנ"ל ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיצור מומלץ לעבוד עם השוק לידר...?
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או שמספיק שאני יקשור בקצה מטר של חוט ניילון 0.22
|
|
|
|
|
אישית אני לא עובד עם שוק לידר כדרך קבע אבל בעניין של ניב, האם שוק לידר כזה לחוט בד 0.10 זה לא קצת מוגזם? נראה לי שחוט 0.20-0.25 יהיה מספיק...  חד משמעי יספיק גיאצ'וק. אני עניתי לשאלה באיזה שוק לידר אני משתמש. שוב, עניין של העדפה אישית  וניב, אתה יכול לעבוד רק עם בד וזה יהיה בסדר או לשים ניילון 0.22 וזה גם בסדר גמור. בחירה שלך. אם אתה דג באיזור עם סלעים, "בריא" לשים חתיכת ניילון בקצה  תצליח 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 04, 2016, 00:20:48 AM על ידי Asulin
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גם אני ללא שוק לידר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אישית אני לא עובד עם שוק לידר כדרך קבע אבל בעניין של ניב, האם שוק לידר כזה לחוט בד 0.10 זה לא קצת מוגזם? נראה לי שחוט 0.20-0.25 יהיה מספיק...  חד משמעי יספיק גיאצ'וק. אני עניתי לשאלה באיזה שוק לידר אני משתמש. שוב, עניין של העדפה אישית  וניב, אתה יכול לעבוד רק עם בד וזה יהיה בסדר או לשים ניילון 0.22 וזה גם בסדר גמור. בחירה שלך. אם אתה דג באיזור עם סלעים, "בריא" לשים חתיכת ניילון בקצה  תצליח  סבבה לגמרי  מה החוט הראשי שאתה עובד איתו עם כזה שוק לידר?
|
|
|
|
|
אישית אני לא עובד עם שוק לידר כדרך קבע אבל בעניין של ניב, האם שוק לידר כזה לחוט בד 0.10 זה לא קצת מוגזם? נראה לי שחוט 0.20-0.25 יהיה מספיק...  חד משמעי יספיק גיאצ'וק. אני עניתי לשאלה באיזה שוק לידר אני משתמש. שוב, עניין של העדפה אישית  וניב, אתה יכול לעבוד רק עם בד וזה יהיה בסדר או לשים ניילון 0.22 וזה גם בסדר גמור. בחירה שלך. אם אתה דג באיזור עם סלעים, "בריא" לשים חתיכת ניילון בקצה  תצליח  סבבה לגמרי  מה החוט הראשי שאתה עובד איתו עם כזה שוק לידר? Varivas Avani Jigging 10X10 1.5 PE 28.6 lbs
|
|
|
|
|
הצורך בשוק לידר מאד תלוי בדג ובאזור הדייג חוף חולי ב"כ מוותר על לידר סלעי או שיש סיכוי ללוקוסים שילכו לסלע , שם לידר של מטר בערך, חוט ניילון רגיל גם עושה את העבודה.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|