| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/5/2016 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:45 | דמוי דג בינוני - קראנקבייט בדולר | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 2 קילו בערך |
הדו"ח:
הפסח נגמר והקריז ברמות קשות

שבוע שלם שאני לא רואה דיג ויום ראשון עובר לאאאאאאאאטטטטטטט

מגיע הערב ואני מנצל שעה וחצי לפני שקיעה לגיחה מהירה לגשר אריק.
להפתעתי ולשמחתי המקום עבר ניקוי יסודי וכבר הרבה זמן שלא ראיתי אותו ככה נקי
אבל השקט מסביב לא מעודד...

הירדן עדיין בטראומה קשה אחרי השבוע האחרון ומרגישים את זה באויר...
מנסה את מזלי בנקודה הראשונה אבל המים שקטים ואין תנועה. מאבד ניקל ומחליט לזוז...
חותך לנקודה שניה וגם שם אין תגובה למעט מכה קטנה ומשיכה לשניה וחצי ואחרי כמה הטלות אני מחליט לזוז שוב אחרי שאני מאבד דמוי מנצח

השמש כבר שקעה וצללים על המים ואני מתמקם מול הנקודה האחרונה שבה ענף של ערבה מכסה רצועה ברוחב מטר בערך של הגדה הנגדית

מספר הטלות לכיוונון ותזמון עצירת החוט וסגירה מהירה של הגשר וכשאני מרגיש שאני מוכן אני משגר את הדמוי אל הרצועה שמתחת ללענפים שמעל למים...
הדמוי נוגע במים, החוט נמתח והגשר נסגר בו זמנית ושבריר שניה לאחר מכן החכה יורדת בכול הכוח ואני מחזיר הוקסט מתון ומושך הצידה ולאחור את החכה.
לשמחתי הבינית נכנסה לזרם ויצאה מבין השיחים אבל המשיכות שלה לא משאירות ספק שזו חתיכה כבדה ולא מה שציפיתי לספתח של תחילת העונה

מוריד מעט מהלחץ אבל משתדל לצמצם כמה שיותר מהר ולבסוף היא עושה החפה על הגדה מתחת לרגליים

חתיכה שמנה ביותר ומוערכת בכשני קילו שנתפסה עם הקרס האמצעי בפה והקרס בזנב בין הנחיריים ולשמחתי השתחררה בקלות

מנסה לראשונה את הסלפי עם הטיימר והתמונות בהתאם...

לאחר השחרור שלה נשאר זמן לעוד כמה הטלות מסוכנות שלאחריהן כבר לא ראיתי איפה הדמוי נופל והעדפתי לא לאבד גם את הדמוי הזה...
ספתח לעונה עם חתיכה מכובדת ביותר למרות המצב של המקום והחלודה שצברתי שעלתה לי בשני דמויים

שיהיה בהצלחה למי שיוצא לנסות את מזלו ותזכרו ש"לשחרר זה הכי,אחי

צוות המורים!