| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/4/2016 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים מקיאק וסירה |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00-13:00 | צידקה - strike pro | קרפיון בר (סאזאן) | 2 קג בערך | |
| 6:00-13:00 | צידקה - strike pro | אמנון מצוי (עדדי) | =) | |
| 6:00-13:0 | צידקה - strike pro | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | =) | |
הדו"ח:
ערב טוב חברים יקרים ושבוע טוב!
הדוח יהיה קצר ולעיניין ומסכם 4 יציאות לכנרת בפסח אם הקיאק...
כל יציאה הייתה אם חברים אחרים אז נתחיל בזה שהיה לי העונג לצאת אם זוהר ולאחר מכן אם אח שלי אורן ,לחברס הטובים מתן תומר וסתיו,ולבסוף אם צור
תודה רבה חברים היה לי תענוג

אז ככה..
כמו כל שנה חורש את המתוקים באיזור אם ציוד UL קל מאוד שמעצים את ההנאה
מקל 1-10 ועוד אחד נוסף 0.5-6
והפעם בניגוד לכל הפעמים לוקח איתי את הקיאק malibu mini x ,יש שיגידו גיגית יש שיגידו אבוב קשה ויש עוד תיאורים ששמעתי ,אבל הקיאק הזה מותאם לכינרת בצורה מדוייקת ומופלאה יציב ברמות...עומד עליו ללא בעיה..מתמרן מצוין..
בניגוד לרוב החברים אני עבדתי אך ורק אם ציקדות כאשר אני נותן להם לשקוע עד הסוף ומקפיץ לאט..פשוט לא מצליח להיגמל מהם =)
הביניות נתפסו בעומק יותר
מושטים קרוב לרדוד וסלעים\שיחים
וקרפיון מפתיע שבלע לי את הציקדה עד לגרון נתפס 150 מטר מהחוף בערך
לא יצא לי אף פעם להוציא קרפיון בזירזור זה בהחלט מקרה נדיר בכנרת
אז לפני התמונות אני רוצה לציין שכל הדגים שוחררו למעט הקרפיון ובינית אחת במשקל כולל של 3 וחצי קילו בערך
ועוד נקודה חשובה היא הניקיון חברים הניקון! העיקר שכל עם ישראל בפסח מנקה את הבית אבל את המקור מים היחיד במדינה...המים שאתם שותים קיבינימט...2 מהיציאות שלי כללו לילה בחוף ומה שראיתי בבוקר שקורא בחוף לא יאומן...אנשים משאירים את הפאקינג זבל שלהם בכל פינה....
אני שאני עוזב את הכנרת אחרי לילה מהול באלכוהול בשר ושאר ירקות אני דואג יפה מאוד לסביבה שלי
אז תעשו טובה נכבדיי ...

מעניין מאד 

לצערנו הפך לנורמה קלוקלת בחגים ובחופשות ....אז מה שנותר זה רק לדאוג לפינה הקטנה שלך ולקוות שהשאר ילמדו ויעתיקו