בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  Red Master Ultra Light
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: Red Master Ultra Light  (נקרא 1607 פעמים) הדפסה
דוד חיפה
חבר פורום

מנותק מנותק

Red Master Ultra Light
« ב- : אפריל 29, 2016, 12:59:58 PM »
Red Master Ultra Light

אורך 2.25 מטר
משקל זריקה 3-15 גרם
ומשהו שרשום ואני לא יודע מה זה אומר  sec:2

מחיר 300 ש''ח
ממליצים או לא? ואשמח לפירוט
המקל ללא מכונה

לא לשכוח שאני מעוניין להתחיל לזרזר בזמן שהמקלות חוף ממתינים לנעילה
 IP: [ מחובר ]
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

בעניין: Red Master Ultra Light
« הגיב #1 ב- : אפריל 29, 2016, 15:12:10 PM »
לא מכיר את המקל ובכלל אין לי ידע כל כך בציוד דייג כי אני לא מנוסה כל כך
בקשר ל sec:2 הכוונה לשני חלקים/קטעים, המקל בנוי מ 2 חלקים
עריכה אחרונה: אפריל 29, 2016, 15:13:53 PM על ידי raz_p
-------------------------------
 IP: [ מחובר ] WWW
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אפריל 30, 2016, 08:35:46 AM »
המקל מיועד למתוקים או למלוחים ?
יש לו דגם גם של 1-9 שעדיף למתוקים
החברה שמייצרת היא Cormoran כנראה שנקנת ע"י דייואה
http://www.daiwa-cormoran.info/co/en/products/0/red_master_ultra_light_spin_1/5,1,66,63,1,1__products-model.htm?ovs_prdrows2=10&ovs_fish=17&sid=xljlbeupewy&stamp=1450522010

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 30, 2016, 08:52:25 AM »
לטעמי אם אתה רק נכנס לזרזור , המקל הזה יהיה לך מצויין.
בטווח המשקלים הזה תוכל לעבוד איתו הקייץ גם במתוקים וגם בים על סרגוסים וטרכונים קטנים, טלוויזיות וכו'....

בכנרת - תוכל לעבוד עם ניקלים או גיגי'ם קטנים במשקלים של 5 או 7 גרם למושטים ....לביניות תוכל אםילו לעבוד עם גיגים של 10 גרם ותגיע למרחקי זריקה יפים.

בים - שוב בעבודה עם ניקלים של עד 10 גרם או גיג'ים / אפשרות לעבוד עם דמויים של 10 ו- 12 גרם , תוכל לחפש לברקים בבורות הקרובים או טרכונים קטנים
 בעונת הטלוויזיות משקולת של 7 גרם עם קרס קטנה ותולעת סיליקון ...עבודה בגריריה איטית על החול ...מבטיח לך שיצאו בכמויות  גיחוך

ושוב .... אני לוקח בחשבון שאתה מתחיל ולכן תקבל פה אופציות רבות ללא השקעה גדולה של כסף

לגבי רולר ממליץ לך ללכת על גודל 2000.

בהצלחה  אתה בסדר
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2016, 08:52:51 AM על ידי Shahar Cohen
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
דוד חיפה
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אפריל 30, 2016, 09:26:36 AM »
בטווח המשקלים הזה תוכל לעבוד איתו הקייץ גם במתוקים וגם בים על סרגוסים וטרכונים קטנים, טלוויזיות וכו'....

בכנרת - תוכל לעבוד עם ניקלים או גיגי'ם קטנים במשקלים של 5 או 7 גרם למושטים ....לביניות תוכל אםילו לעבוד עם גיגים של 10 גרם ותגיע למרחקי זריקה יפים.

בים - שוב בעבודה עם ניקלים של עד 10 גרם או גיג'ים / אפשרות לעבוד עם דמויים של 10 ו- 12 גרם , תוכל לחפש לברקים בבורות הקרובים או טרכונים קטנים
 בעונת הטלוויזיות משקולת של 7 גרם עם קרס קטנה ותולעת סיליקון ...עבודה בגריריה איטית על החול ...מבטיח לך שיצאו בכמויות  גיחוך

ושוב .... אני לוקח בחשבון שאתה מתחיל ולכן תקבל פה אופציות רבות ללא השקעה גדולה של כסף

בהצלחה  אתה בסדר
בקשר למים מתוקים אני לא מגיע לדוג במים מתוקים
עדיף מקלעם משקל טיפה יותר גדול לים?
רון קליין

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #5 ב- : אפריל 30, 2016, 15:57:47 PM »
משו באזור ה 5-25 או 10-30 יהיה עדיף לטעמי בעיקר כשאתה בא מהכיוון של ציוד כבד הרבה יותר לאורך השנים.לאחר כמה זמן אפשר לעבור ללייט או אולטרא לייט
רולר מומלץ לטעמי בטווח המחירים הזה
Ryobi ecusima fd או cd
Ryobi excia fx
בגודל של בין 2500 ל4000

Sent from my SM-J500F using Tapatalk
שלוקי פלוקי
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

בעניין:
« הגיב #6 ב- : אפריל 30, 2016, 16:47:05 PM »
משו באזור ה 5-25 או 10-30 יהיה עדיף לטעמי בעיקר כשאתה בא מהכיוון של ציוד כבד הרבה יותר לאורך השנים.לאחר כמה זמן אפשר לעבור ללייט או אולטרא לייט
רולר מומלץ לטעמי בטווח המחירים הזה
Ryobi ecusima fd או cd
Ryobi excia fx
בגודל של בין 2500 ל4000

Sent from my SM-J500F using Tapatalk
המשקלים שציינת אכן עדיפים להתחלה אומנם לקיץ עדיף את הלייט יותר ולא מדיום-לייט ה 5-25 או 10-30, המשקלים האלה יותר טובים בעיקר לפלמידות שהם בחורף וגם סגנון המקל יותר קשיח ופחות מתאים לדייג בקיץ עם הדגים הקטנים
ואילו הלייט 3-15 יהיה עדיף הרבה יותר לקיץ לחיפוש סרגוסים, לברקים שעוד יש קצת בקיץ וגומברים, טלוויזיות טרכונים וכו', החכה יותר רגישה בעיקרון, יהיה יותר כיף לתפוס איתה דגים קטנים שבקיץ רוב הדגים הם קטנים (טלוויזיות, הטרכונים הקטנים שכרגע בחופינו, סרגוסים, מרמירים..)

אם הוא ילך על משקלים יותר גבוהים לדעתי לא יהיה לו הכי טוב, פחות מהנה יותר נכון להגיד, המשקלים האידאליים לקיץ הם סביבות ה 3-15 באמת ואין צורך מעבר לזה, מה שכן יהיה לו יותר קל לזרוק דמויים במשקלים של 10-30 במיוחד בהתחלה אבל עדיין הייתי ממליץ ללכת על ה 3-15 ולעונת החורף שכבר נגמרה אז לחכות לשנה הבאה וללכת על סט מדיום לייט 5-25 או 1--30 ולחפש את הדגים הגדולים יותר

אז הכיסוי המושלם לקיץ הוא 3-15 לכל דגי הקיץ ועל זה הייתי הולך, רק לקחת החשבון שבמקרה הזה עדיפות גבוה לחוט דק כמה שאפשר כי מניסיון של חבר מתחיל בזרזור הוא הלך על 1-11 עם ניילון 0.2 בערך ולא עף לא טוב בכלל (למרותש אולי הוא בעצמו לא זורק כל כך טוב אבל בכל מקרה ברוח קלילה הקושי עבר את ה 10 מטר שהוא צריך להגיע ל 20 די בקלות)

ב 5-25 10-30 יותר מתאים להתחלה אבל פחות מתאים לקיץ חוץ מלגומברים או לטרכונים הגדולים (עם ה 5-10 מתוך משקלי הזריקה של מקלות אלו ניתן לעבוד לדגים הקטנים אבל לדעתי פחות מהנה מאשר מקל כמו 3-15 שכבר במילא יכסה את כל דגי הקיץ וגם צריך לזרוק יותר רחוק)

*יש לי מקל של 5-25 ויש לי מקלות של 0-14 אני כבר עשיתי את המעבר מהמקל הכבד יותר של החורף ללייט-אולטרה לייט של הקיץ בעקבות הטרכונים הקטנים כרגע, זורק יותר רחוק יותר רגיש והרבה יותר מהנה (יותר קל גם (משקל המקל אני מתכוון) אז יותר נוח, מושלם למשחקים עם הדגים הקטנים)

הייתי ממליץ לך לנסות אולי את החוט בד של ספקטרה לראות עם יש אחד דק כמה שאפשר בסביבות חוזק 8 ליברות יעשה את העבודה
(ראיתי שיש 8 ליברות עובי 0.12, לדעתי יעשה לך את העבודה ויזרוק טוב ויחזיק טוב את רוב דגי הקיץ (יכולים לבוא לך גדולים בקיץ אבל פשוט זה רק יאריך את זמן המאבק עם הדג..))

IP: [ מחובר ] WWW
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : מאי 02, 2016, 13:01:15 PM »

בהצלחה  אתה בסדר
בקשר למים מתוקים אני לא מגיע לדוג במים מתוקים
עדיף מקלעם משקל טיפה יותר גדול לים?

עם מקל במשקלים עד 15 גרם אין לך בעיה לעבוד בים כמו שכתבתי לך למעלה.
אם תרצה ללכת על משהו יותר גדול קצת 5-20 יהי לך גם טוב ..למרות שאישית עובד בקייץ בים עם מקלות של 1-14 או 2-15 וזה נותן לי מספיק מרחב לדמויים ניקלים וסיליקונים לסוגי הדגים שיש ...אפילו ברקודות לוקחות דמויי מינו לבנים של 12 גרם בחושך. גיחוך

עריכה אחרונה: מאי 02, 2016, 13:02:01 PM על ידי Shahar Cohen
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for