|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 25, 2016, 14:03:15 PM על ידי kohav
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני לא עומד בעומס המידע...... אבל לפחות נהניתם 
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כמעט שכחנו את דוחות הזריחה של דני  נראה שכמעט כול צבע עבד על הטרולוסים ... אבונפחה בג'יג זה משהו שחשבתי שהוא נחלתם של הצפוניים בלבד אבל אני רואה שגם בדרום יש לכם נצנוצים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
יפה יא כוכב זה בשביל לשבור דודא עד ההתחממות של הכנרת  יופי של תמונות 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
כמעט שכחנו את דוחות הזריחה של דני  נראה שכמעט כול צבע עבד על הטרולוסים ... אבונפחה בג'יג זה משהו שחשבתי שהוא נחלתם של הצפוניים בלבד אבל אני רואה שגם בדרום יש לכם נצנוצים  באשדוד תופסים הרבה אבונפחות על ג'יג'ים
|
|
|
|
|
|
|
ביקרת אצלנו בגיזרה ונראה שנהנית דני היקר,אבו נפחות לא חסר באזור... איזה חכה זו,האם זה מה שאני חושב? זו אמורה להיות חוויה מצחיקה ביותר עם האקשן שלה  אחלה תמונות דני ונראה שנהנית 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דני, טוב לחזור ולקרוא את הדוחות שלך עם התמונות היפות  זכיתם לבוקר של אקשן 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יפה יא כוכב זה בשביל לשבור דודא עד ההתחממות של הכנרת  יופי של תמונות  הכינרת כבר מספיק חמה, לאחרונה אין שעות מיותרות לנסיעה לצערי .... ושמחתי. כמעט שכחנו את דוחות הזריחה של דני  נראה שכמעט כול צבע עבד על הטרולוסים ... אבונפחה בג'יג זה משהו שחשבתי שהוא נחלתם של הצפוניים בלבד אבל אני רואה שגם בדרום יש לכם נצנוצים  האבונפחה לא מדלגת על אף אזור  ביקרת אצלנו בגיזרה ונראה שנהנית דני היקר,אבו נפחות לא חסר באזור... איזה חכה זו,האם זה מה שאני חושב? זו אמורה להיות חוויה מצחיקה ביותר עם האקשן שלה  אחלה תמונות דני ונראה שנהנית  תודה והמקל.... לא יודע על מה חשבת אבל אין עוד אחת כזו בארץ הקודש חח והאקשן אכן הופך כל דגיג לחוויה בפני עצמה. דני, טוב לחזור ולקרוא את הדוחות שלך עם התמונות היפות  זכיתם לבוקר של אקשן  ברוך הנמצא 
|
|
|
|
|
|
aviasido
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דניייי איזה כוכב אתה אלוף אחי כל הכבוד עשית לי חשק כבר שלושה שבועות שלא הייתי בים
ובהחלט נראה לי חוויה מצחיקה עם החכה הזאת
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דניייי איזה כוכב אתה אלוף אחי כל הכבוד עשית לי חשק כבר שלושה שבועות שלא הייתי בים
ובהחלט נראה לי חוויה מצחיקה עם החכה הזאת
אתה לא באמת צריך אותי כדי שיהיה חשק לדוג חח אני אשאיל לך או המקל בהזדמנות  חג שמח אחי
|
|
|
|
|
|
|
ביקרת אצלנו בגיזרה ונראה שנהנית דני היקר,אבו נפחות לא חסר באזור... איזה חכה זו,האם זה מה שאני חושב? זו אמורה להיות חוויה מצחיקה ביותר עם האקשן שלה  אחלה תמונות דני ונראה שנהנית  זינאק במבו וורק, מקל ברמה מאוד גבוהה. דני למה הסטלה על החול  יופי של דגים!
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
|
נכון איתמר צודק.מקל של 700 דולר... וסטלה על הריצפה - לא יפה דני.
דגים יפים וכן ירבו..מה עם כינרת?
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה סדרה יפה הבאת של טרכונים! יפה דני 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה דוח ואחלה דגים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 27, 2016, 06:56:43 AM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכל המפרגנים  ביקרת אצלנו בגיזרה ונראה שנהנית דני היקר,אבו נפחות לא חסר באזור... איזה חכה זו,האם זה מה שאני חושב? זו אמורה להיות חוויה מצחיקה ביותר עם האקשן שלה  אחלה תמונות דני ונראה שנהנית  זינאק במבו וורק, מקל ברמה מאוד גבוהה. דני למה הסטלה על החול  יופי של דגים! כשהסטלה שלי בחול זו לא הפקרות אלא בדיקת עמידות חח  נכון איתמר צודק.מקל של 700 דולר... וסטלה על הריצפה - לא יפה דני.
דגים יפים וכן ירבו..מה עם כינרת?
לגבי הרולר - ראה תשובה לאיתמר חח לכינרת כרגע לא מסתדר לעלות אז נסתפק בים. לגבי המקל שי, אני יודע שהמחיר שלו ירד מאז שרכשתי אבל עדיין תתקשה למצוא אותו בפחות מאלף יורו.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|