| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/4/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 22:00 | דמוי דג בינוני - Node 130 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 300 גרם |
הדו"ח:
שלום לכולם!!!
למי שלא זוכר או לא ראה את הדו"ח אז אני יסביר לכם: שבוע שעבר תפסתי את הדג הראשון שלי בזירזור , לברק 1.4 קילו
הדו"ח מתחיל בזה שביום שישי בבוקר יצאנו אני ואבא שלי לדייג בייבי טרחונים אנחנו מגיעים לנקודה מז'רז'רים בלי תוצאות , לרוב האנשים לא היה כלום חוץ מאיזה רוסי אחד שהוציא עשרות טרחונים אחד אחרי השני ......
ביום שבת בצהריים כולי מלא באדרנלין מהיציאה של שבוע לפני ומחליט לצאת בערב לברקודות , מגיעה לנקודה בשעה 17:00 ומתחיל ליזרוק סיליקונים ללברקים בבורות שליד המרינה ( אולי לגרד איזה לברק חמוד ) , ללא תוצאה.
נכנס למרינה ומתחיל לזרוק פופרים לגומבר ללא תוצאה,
עובר לדמויים לברקודה כחצי שעה לפני השקיעה , ופתאום אבא שלי רואה מרדף אחרי הדמויי של ברקודה, אבל הדג הסתובב ושחה לצד שני.
אחרי זה אני רואה מרדף של ברקודה ענקית שמסתובבת ובורחת .
מחשיך מגיעים למרינה הרבה מז'רז'רים , ובשעה 21:00 כולם כבר התיעשו ועזבו את המרינה ורק אני , אבא שלי, עוד 2 מז'רז'רים וקצת דיגי פיתיונות נישארו.
פתאום בשעה 21:30 מזרזר במד השני של המרינה מוציא ברקודה נחמדה , זה מוציא אותי מהיאוש ואני יודע שיש דגים , ממשיך לעבוד במרץ
לזרוק רחוק ולגלגל לאט לאט,
מידי פעם רועים קפיצות של בורים וביזרי בגלל מרדפים של טורפים וכלום .
ואז זה מגיעה , שעה 22:00 כמעט בדיוק מקבל תקיפה של ברקודה כ4 מטר מהקיר של המרינה , הדג מתחיל להשתולל קורא לאבא שלי שיביא את הרשת והדג יוצא , איזה כיף שני דגים בשלוש יציאות.
הדג נתפס בגילגול איטי איטי בלי עצירות!!! על דמויי node 130 כסוף שחור עם בטן ורודה.
תודה לה' על הדג
תודה למי שקרא

, המזל איתך
, התוצאות בהתאם 

ועוד .