פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יציאה של שעה לדייג קצר - אילת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: יציאה של שעה לדייג קצר - אילת (נקרא 3276 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 22/4/2016 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:טוב בינתיים אין כלום, יצאתי לשעה חזרתי עכשיו לבית הדודה לארוחת החג, לאחר מכן אחזור לחוף ומקווה להוציא דוח מסודר (עם תפיסות). בינתיים, יש להקה של דגים קטנים כמו ביזרי? וראיתח שהם הפכו לעצבניים ולכן התקרבתי אליהם וראיתי חניתן/חלילן או שפיץ ענק לא בטוח. ניסיתי לזרזר ושום תגובה לא למינו לא לפופר לא לדרטר ... במקביל זרקתי פיתיון קלמרי קטן שלם תחילה על קרס של 0/8 ובניסיון שני על 0/6. גם כלום לקחו את הפיתיון ללא שום צלצול פעמון. חוזר ב 9 לים עד הבוקר (מהחוף). המלצות לזרזור, דמויים? אופן עבודה ? המלצות לדייג פיתיונות ? קרס 0/6 , 0/8 0/2 4 ? מה כדאי ? איזה ריג כדאי להכין? מה לצפות בעונה הזו ובאיזה שעות? ציוד חכת זרזור 8-30 רולר פרוקסטר דיווה 3000 חוט 12 ליברות. חכה לפיתיונות/חי ליון צמפיון, רולר פינור 10000 חוט בד 100 ליברות שוק לידר 160 ...
|
|
|
|
|
|
|
אם לא הולך עם הדגים, תמיד כדאי לנסות לדוג קלמארי. תוכל לזרוק על חי בחוף הצפוני מזרחית לחוף הנפרד. יש שם הפתעות, מומלץ לזרוק עם תחילת הגאות (בשפל ממש רדוד שם)
בהצלחה וחג שמח!
|
|
|
|
|
|
|
טוב אז נכון לתקופה הזאת יש שורים ברקודות פלמידות השנה הברקודות עוד פה שזה ממש מאוחר יחסית
קלמארי שלם ריג כמו לאינטיאס 0/9 או 0/8 תוסיף קלקר או משהו מציף לתוך הקלמארי, יכול להפתיעה משהו יפה
ולזירזור תנסה דמוים ארוכים לברקודות ללילה ,לבוקר תנסה ניקל אם תראה תנועה של טוניות ואם שקט תעבוד עם כלב גדול ודומים של מים עליונים וכל מה שנראה לך .
הים יחסית מלא בדגי פיתיון מכל מיני סוגים יש כמה שלא ראיתי הרבה זמן סימן ממש טוב
בהצלחה אני הולך לפנות בוקר
|
|
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אמיתי תודה על הטיפים. הייתי במפלט במזח, לא היה שום דבר מעניין בפתיונות. בזרזור הייתה חוויה לראות להקת שפיצים? (בים תיכון מכיר את הדג לא ידעתי שיש בים סוף) פשוט סוגרים על להקת דגיגי פיתיון ומאגפים אותם ואז תוקפים כשכל הדגים מצטופפים, בגלל הראות במים רואים את כל זה קורה. היה מדהים לראות.
ניסיתי לזרזר עם הכל שום דבר לא תפס, אולי עם תולעים היו נתפסים השפיצים אבל לא היה לי (בים התיכון הם נתפסים בקלות על תולעים בעונה).
|
|
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
69
פלא- 0503800055
|
|
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
אמיתי תודה על הטיפים. הייתי במפלט במזח, לא היה שום דבר מעניין בפתיונות. בזרזור הייתה חוויה לראות להקת שפיצים? (בים תיכון מכיר את הדג לא ידעתי שיש בים סוף) פשוט סוגרים על להקת דגיגי פיתיון ומאגפים אותם ואז תוקפים כשכל הדגים מצטופפים, בגלל הראות במים רואים את כל זה קורה. היה מדהים לראות.
ניסיתי לזרזר עם הכל שום דבר לא תפס, אולי עם תולעים היו נתפסים השפיצים אבל לא היה לי (בים התיכון הם נתפסים בקלות על תולעים בעונה).
בכיף ,כן באילת יש שני סוגים של הגוליות הרגיל כמו בים תיכון ועוד סוג שהוא שפיץ וואגן אותו דבר רק ארוך פי שלוש והוא נמצה במים פתוחים , אפשר לתפוס אותם גם אם בצק אותו סידור כמו לבורי מצוף זריקה ושני בניות שני הסוגים נהדרים לפיתיון על חי וגם מת יש כמו רתמה לזריזור שעובדת יפה כל הדגים הפלגיים יבלעו אותה בכיף כן הים באילת מדהים גם בגלל הראות וגם בגלל המגוון
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בהצלחה באילת ותהנה מהים 
|
|
|
|
|
|
|
ראשית תהנה מאילת אתה מנסה שיטות שונות ועבודה עם דמויים שונים וזה מצויין ההפתעה עוד תגיע 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כמה שניסיתי וכמה שרציתי, אילת אכזבה פעם אחר פעם ...  דיג על חי כבד, דיג על חי בינוני, דיג פיתיונות, ז'ירז'ור כבד, בינוני, אולטרה, הוצאת חוטים עם קיאק, בוקר, ערב, יום ולילה ומסביב לשעון... פשוט מתסכל...  ועדיין הייתי מוכן לפתוח יום שם מחר בבוקר  וגם לסגור יום... ולפתוח עוד יום... ולסגור עוד יום... קשה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרבה אכזבות היו לי באילת אך גם הפתעות. חוץ מהמציף לתוך הסבידה או הקלמר. אני דוחף סטייק לייט קטן בלילה. יש מצב שזה משפר את הניראות הטבעית
בהצלחה
עוזי
|
|
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בינתיים 4 טיולי דייג לאילת ויחסית נגמרו באכזבה (כמו בפעם האחרונה).
ניסיתי זרזור , פיתיונות , חי מה לא... כן תפסתי בטיולים הקודמים דגי לטאה אבל לא בשביל זה באתי ...
בכל אופן הדייג שם נח מאוד, מלא מקום, גישה נוחה, עומק הדבר היחיד שמעיב זה שמ- 9 בבוקר ועד 6 בערב קשה להיות שם בדייג עקב החום. וחובה להצטייד בביגוד חם למקרה ש... יהיה קר (קרה לי בפעם הקודמת קפאתי וממש התעקשתי להישאר למרות שסבלתי).
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אילת אכזבה גדולה - כשהייתי קטן ממש היינו שם עם חכות בוס ובצק ולקראת השקיעה על איזה מזח אלוהים זוכר איזה ואיפה וזרקנו קצת לחם למים דגים קטנים אכלו ואז פתאום אני זוכר קפיצות מטורפות של דגיגים פיצוצים על המים ודגים שמנים כאלו שרודפים אחריהם - 3 פעמים אחרונות שם אכזבה פופרים מינויים שור גיג קל כבד מה לא ניסיתי כלום ושום דבר - אבנון ודג לטאה כמו שאמרו בתגובה מעליי גם בפיתיונות ריק
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כנראה שיש למקומיים טריקים שאנחנו לא מכירים או שהם פשוט דוגמים את הנקודות המוכרות בתדירות הרבה יותר גבוהה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ישבתי עם מקומי נתן לי הרבה מידע, הבנתי שכרגע חלש שם אבל הוא הראה לי תמונות של מקבץ תפיסות מאוד מרשימות של לוקוס נמר, אריצולה , קלאמרים מפלצתיים ועוד... אז כנראה שצריך להתמיד.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2