| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/4/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| תשע בערב | דמוי דג גדול - נוד 130 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 430 גרם |
הדו"ח:
מאיפה אני יתחיל ?
השבועיים האחרונים לא הלכו הכי טוב.. לא אוהב את פסח וכולם רק מנקים אבא עייף מדי בשביל לצאת וגם כשיש כוח צריך לנקות.. כולם מסביבי תופסים חברים שולחים תמונות פלמידות טרחונים גומברים לברקים ומה לא כאילו כשמתחיל הדייג אני לא הולך

עם כל הבלאגן אבא מבטיח ביום ראשון שבוע הבא נלך לדוג פעמיים.. בסדר אבל עדיין קשה כבר שבועיים וחצי לא ראיתי ים

היום הוא אומר לי בערב תתארגנו נוסעים לים, גם הוא כבר הבין שקשה מדי בלי לראות קצת לחשוב לאן הולכים ומבין שנגיע רק בשמונה אז ניסע למרינה יש ברקודות יפות ושווה לנסות
מגיעים למרינה ויש כמויות של דייגים אבל כולם נראים מיואשים ואני שואל מה יש ואומרים כלום.. טוב נו יאלה לעבודה 5 דקות ודייג 20 מטר ממני מביא אחת ויש קפיצות מולו, אני לא נדבק לבחור ונשאר במקום שלי גם פעם שעברה רחוק ממני תפסו ובסוף הבאתי אחת

עוד 5 דקות וגירוד הוק סט טוב מעלה את הדג לפני המים ורק אז מתחיל לגלגל מוציא את הדג בחור שהיה שם דורך עליו אני משחרר מהפלייר ואחי שם אותו בשקית, איזה כיף תוך
10 דקות להביא דג

אימא שלי באה לידי קצת ומתחילה לדבר איתי ופתאום גירוד עצבני עוד פעם מטר ממני הוקסט והדג משתחרר והדמוי עף עליה ולמזלי היא התכופפה מתבאס קצת אבל לפחות תפסתי משהו היום...

עוד שעה עבודה וחתולה מתגנבת ולוקחת לאבא שלי את הפיתיון ומשם אנחנו מתקפלים ממש כיף לחזור עם תוצאות שוב

אותו דג, אותו מקום, אותה שעה, כמעט אותו משקל (הקודם 425 גרם) כמעט אותו תאריך (פעם שעברה ה24) הכל כמעט אותו דבר דג שני בזירזור ושוב ברקודה עכשיו הפלמידות על הכוונת ונשאר קצת זמן

צוות המורים!