| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/4/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב לצערכם הדו"ח המוגמר ידחה, בעיה בתוכנת העריכה של הסרטון וגם טיול לכינרת (שאגב שכחתי אני צריך לקום עוד 4 שעות!
) יעכב לי את עריכת הסרטון לפחות עד יום חמישי-שבתבינתיים אתחיל בחלק של הכתיבה
טוב אז שמועות רצות ואיתם גם הטרכונים כך הבנתי, לאזור הדרום הם כבר הגיעו וזה הזמן עם החופש לנצל את הזמן ולהתחיל לצאת ולחפש אותם
העונה של הפלמידות בסיום והגיעה לי גם סט חדש אז ביציאה הראשונה רק אח שלי מכוון על הטרכונים ואני מכוון לפלמידות, ברוך ה' תפסתי אחת וזה סוגר לי את הפינה אצלם השנה
יציאה שנייה- עוד יציאה בשקיעה והפעם לא פלמידה ולא טרכונים
יציאה שלישית- הפעם מחליטים לעשות מאמץ (בעיקר מצד אח שלי..) ויוצאים בבוקר, עם העיכובים אנחנו 6:30 במים, עובדים ועובדים, סורקים את החוף רצועה של 800 מטר וחזרה ואין מענה, לא לנו וגם לא לדייגים האחרים לידנו, חוזרים קצת מבואסים אבל עדיין מצפים שבפעם הבאה נחגוג
יציאה שלישית- עוד מאמץ ויוצאים בבוקר, הפעם בניסיון לצאת יותר מוקדם, 6:15 כבר במים (לא כל כך הקדמה אבל בכל זאת בעיקרון הקדמה
), היום מנסים דווקא במקום אחר בחוף שגם יותר קרוב לרכב בעיקרון ואולי דווקא במקום ללכת כמו יציאה שעברה רחוק אולי הם פה הקרוב 
בעיקבות תפיסת הפלמידה ורגע לפני סגירת העונה הולך שוב עם הסט לפלמידות ואח שלי עובד רק על טרכונים, אבל חכת אולטרה נוספת הבאתי באוטו (ומזל
)זריקה ראשונה של אח שלי וכבר יש תפיסה
, המקל מכופף התרגשות של שנינו וטרכון ראשון באולטרה לייט אצלנו לעונה מחוץ למים 
אומר לעצמי עוד תפיסה של טרכון אחד ואני עובר גם, לא עוברות הרבה דקות והטרכון השני בחוץ ( כל הדגים הולכים לבריכה בריף לצילום סופי בסוף הדייג), כאן כבר אומר יאללה הגיע הזמן לעבור לטרכונים ושהפלמידות יחכו לשנה הבאה
מכאן מתחילה החגיגה שנמשכה מתחילת ועד סופה כשעה-, תזוזה של כמה עשרות מטרים באזור וניסיון לחפש את הלהקה וההצלחה נמשכת אני ננעל וחוגג את הסיפתח שלי
, ולא רק את הסיפתח אלה גם את התפיסה הכפולה הראשונה של אח שלי ושלי, כמה שניות אחרי גם אח שלי נעול, חיוכים מצד לצד ושני הדגים בחוץ 
אחרי כמה דקות אני חוגג עם עוד תפיסה וגם הדג הכי גדול ליום הזה, 240 גרם (קטן קטן אבל בשביל בייבי חתיכה יפה ופייט מהנה)
אחרי כמה דקות מתעכבים בגלל תקיעת דמוי שאכל לנו 10-15 דקות בניסיון לשחרר ואחרי כישלון גם זמן קשירת שוק לידר וסיכה

אבל עדיין יש טרכונים בסביבה והפעם הנעילה היית הכי יפה שיש, זריקה של אח שלי ונותנים לג'יג לשקועה כמה שניות, הרמה איטית של המקל בלי גלגול ובדיוק בסוף לפני תחילת אסיפת החוט והתחלת ההקפצות טרכון עצבני ננעל על הג'יג
, נתפס רחוק ככה שמתענגים על הבאתו לחוף בפייט קצת ארוך יותרעבודה במקום עוד כמה דקות לא הניבה עוד דגים אז עברנו נקודה תוך כדי סריקה והתקרבות לרכב, עצירה סופית ועבודה של רבע שעה אחרונה לא הניבה כלום אז מתקפלים עם חיוך על הפנים עם יציאת סיפתח טובה מאוד ועם טעם של עוד
סוף יום עם 8 דגים סך הכל, 3 לי ו- 5 לאח שלי
יציאה רביעית לחופש- בציפייה ליום טוב כמו אתמול (יציאה שלישית..) יוצאים שוב בבוקר והפעם מקווים לחגוג כמו אתמול ואם לא יותר, היום מתחיל עם ציפייה טובה וזריקה ראשונה ושוב אח שלי נעול על טרכון, יוצא מהמים מצלמים והפעם ישר חוזר לים לגדול, הטוויסט הגיע, מכאן הכל מדרדר, שניות אחרי אומר הלוואי שתורי יגיע ודווקא אשליה של תקיפה ותקיעת הדמוי זה מה שבא לי

הדמוי נקרע אבל עדיין מצפה לתפוס, קושר שוק לידר ודמוי ומקווה לטוב
לא טוב ולא נעליים, לאח שלי גם נתקע וגם לי בסוף הלך עוד דמוי, עוברים מקום מבואסים ומקווים שאולי יבואו כמה תפיסות שיצילו את היום, עוד כמה תקיעות ואיבוד דמויים אבל לפחות איתם באים כמה תקיפות, על אח שלי תקיפה ואליי גם תקיפה, אצלי היה בקרוב וממש הרגשתי שהוא נעול, הפעם ניסיתי ציקדה וכנראה שילך איתה טוב בבאות אבל כנראה שלא איתה ספציפית כי היא הלכת לעולמה ז"ל זריקה אחרי

סירת רשת עוברת באזור ומבינים שכנראה היא גמרה את כל הדגים באזור ליום הזה
חוזרים מבואסים מאוד אבל אין מה לעשות, פעם ככה פעם ככה
יום עסל יום בסל
יציאה חמישית- עוד יציאה בבוקר, הולכים לאותו אזור, מתחילים לדוג ועוד 2 מזרזרים לידינו, כמה זריקות ולאח שלי נתקע הדמוי, אחרי כמה דקות גם למזרזר לידנו ואחרי עוד כמה דקות גם לעוד מזרזר שהיה לידינו, הפעם מסתכל ושם לב שכמו ביציאה הקודמת (הרביעית) אני רואה שיש הרגשה שהדבר שהדמוי תפוס בו דווקא בא קצת לכיוון החוף ואז מתרחק, נופל האסימון ששואלים את אחד המזרזרים ואומר שזאת רשת, עכשיו מבינים את הסיבה ליום המבאס שהיה ולמה נאבדו כל כך הרבה דמויים וגם למה לא היו כל כך דגים
זזים מהמקום במהירות והולכים לאיפה שאין רשת למרות שאם החר$%^%ות האלה עם הרשת עם מצופים קטנים אי אפשר להיות בטוחים ב 100% שאין רשת במקום הזריקה
דגים חצי שעה- שעה באותו אזור והמזרזרים לידינו הוציאו כל אחד טרכון אחד, אחרי זה אין כלום אז זזים מקום, רק אחרי עוד תזוזה יותר צפונית ושרואים שעברנו את כל הרשתות אני נופל בזריקה הראשונה בנקודה החדשה על להקה כנראה, זריקה והקפצות קטנות עם סיליקון פיצקי עם ג'יג האד 2 גרם ומקל תקיפה ונעילה, אבל אחרי כמה שניות שהדבר תפוס בטוח הוא משתחרר

אחרי עוד כמה זריקות שוב אבל הפעם פחות שניות על החכה
המזל מגיע ובסוף אני ננעל והפעם הדג יוצא למים וטרכון מתגלה לו
עדו כמה דקות של דייג ועוד נעילה, הפעם מרגיש שהדג אחר, מגלגל בציפייה לגלות עם זה טרכון או לא והפייט היה נחמד מאוד, בסוף מתגלה לה אבונפחא נחמדה של 560 גרם, לא מבואס בכלל (חוץ מזה שעדיף להרוג אותה וזה מה שעשיתי..), אני באתי לתפוס וליהנות מהרגעים האלה לא משנה מה יוצא בקצה השני כל עוד יש פייט
ועוד אין לי עוד אחד כזה כרגע בדייג 
שם רגלו הכי קטן שיש לי (שהוא הרבה יותר גדול מהסיליקון הזה) ומקווה לטוב
גם אח שלי מחליף לסיליקונים בתקווה גם לתפוס
עבודה עם הרגלו מניבה תפיסה, והפעם ממש מתחת לרגליים, כמה מטרים ממני ויש נעילה, מתגלה לו לוקוס ראשון חמוד, ביייבי קטן של 120 גרם, אבל לוקוס זה לוקוס ואני את הרשימה שלי כבר ממש ממלא
כבר מאוחר וחם ואין עוד תפיסות מחליטים לחזור, אני מרוצה אבל אח שלי די מבואס, גם איבוד דמויים ( 3-4 בסוף) אומנם זולים הפעם (סיניים) וגם פלונטר רציני לקראת סוף הדייג שהלך בו 40 מטר חוט ygk (ועוד מתוך 140 שאולי נשארו מה- 150, מה שאומר 100 בלבד.., למרות שזה מספיק בתכלס) שביאס את כל היציאה
אבל דייג זה דייג, יקר יקר אבל מהנה ותמיד נקנה מה שנאבד ועל הדרך עוד דמוי או שתיים ואז גם עוד קופסה לדמויים ואז עוד מקל וככה עם כל יציאה ושבעזרת ה' יהיו גם תפיסות בין לבין

שבוע טוב והמשך חג שמח
בעזרת ה' דו"ח מהכינרת אחרי שאחזור, כנראה יהיו עדכונים כאן על תפיסות שבעזרת ה' מקווה שיהיו (שלא נפתח עין
)ומקווה לעדכן את הדו"ח עם סרטון בימים לאחר החזרה מהטיול שעוד יש חופש
*עד שסיימתי לכתוב את הדו"ח נשארו לי שעתיים לישון חח, יאללה לילה טוב לי ובוקר טוב למי שקם וקרא את הדו"ח אם לא נרדם מרוב שהוא ארוך

נפנק בכמה תמונות לבינתיים

*תעבירו ל hd
https://youtu.be/K_NPsJlZK1M

חלק מוצלחות יותר וחלק פחו.