|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 18/4/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| סבידה מתה - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | |
הדו"ח:הערב אני מארח את מישה  ים פלטה עם רוחות צפון מערביות כמה דקות והריגים במים עם סבידה וקרס 3/0 על כבל לקח שעה והדג הגיע את הדגים אנחנו משחררים אבל הגומברים בולעים  ולסבתא של מישה יש דג להכין  עוד ערב שגרתי עם חבר יקר שעבר בצורה נפלאה ציוד :למי אכפת  קרס: סינית חד פעמית עושה עבודה יופי פיתיון:רצועה של סבידה גיא תתחיל להכין את האוטו אתה בסוף תגיע לדרום  הלל
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יפה התחלת לכתוב לאחרונה אני שמח שיש לך על מה תמשיכו להפציץ
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין הלל על הגומבר הנוסף וחזרה לשיתוף בפורום  בתאבון לסבתא של מישה
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
הילל מירושלים כאן אלירן מבית שמש יש לך ד"ש מאלירן מרצ'לו מרמלה  אחלה דו"ח... שמעתי עליך הרבה, תוצאות מדהימות כבר ש.. מחכה לדו"ח הבא שאפו 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אחלה של דוח ! כמה מרחק אתה מטיל ?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תותח!גומבר יפייפה!באיזה אזור בדרום הוא נתפס אם אפשר לשאול?
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין לצוות ובתאבון לסבתא
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
תודה על האירוח  אני עדיין בדעה שהינו צריכים לעמוד על הבולדר הענק, בטח שם היה אפילו יותר טוב  (תצחק על הקרסים...זה מה שנשאר אצלי בארסנל לקראת סוף עונה) הנבלה בלעה את הקרס כי לא השתמשנו במציף...כך שרק אנחנו אשמים...
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
דוח א-לה-פלאמב  כיף לראות גומברים בפיתיונות  האוטו תמיד מוכן. הבעיה זה זמן 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יופי של דו"ח  תמשיך לשתף אותנו
|
|
|
|
|
|
|
הילל יקירי אתה סוף סוף חזרה בחוף ועם מישה מורס  איזה צמד מקצועי  ראשית יופי של גומבר שנית בפעם הבאה תודיע מראש אני וגיא מצטרפים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
אלירן תמסור ד"ש חזרה FISH יש את הגומברים בכל החופים ממרכז עד דרום דרום . גיא אני צריך לדבר עם  או שזה לא הבעיה  בכל זאת יש לי צד חצי טונסי  שחר פעם הבאה אני מודיע לך ואחריות שלך זה להביא את הגדול 
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על האירוח  אני עדיין בדעה שהינו צריכים לעמוד על הבולדר הענק, בטח שם היה אפילו יותר טוב  (תצחק על הקרסים...זה מה שנשאר אצלי בארסנל לקראת סוף עונה) הנבלה בלעה את הקרס כי לא השתמשנו במציף...כך שרק אנחנו אשמים... [/quote אני רק שאלה] איך מציפים? והאם תוצאות יותר טובות בגלל ההצפה? תודה עוזי
|
|
|
|
|
|
|
תודה על האירוח  אני עדיין בדעה שהינו צריכים לעמוד על הבולדר הענק, בטח שם היה אפילו יותר טוב  (תצחק על הקרסים...זה מה שנשאר אצלי בארסנל לקראת סוף עונה) הנבלה בלעה את הקרס כי לא השתמשנו במציף...כך שרק אנחנו אשמים... [/quote אני רק שאלה] איך מציפים? והאם תוצאות יותר טובות בגלל ההצפה? תודה עוזי http://fishingrigz.com/fishing-rigs/anti-crab-trace-snood.html יש דיונים בפורום בנושא. הקרסים שבשימוש לרוב גדולות, אי לכך כבדות, ולא תמיד טוב להניח פיתיון על הקרקעית...לפחות שיזוז קצת וישחק במים. לכול הפחות תאתגר את הסרטנים.
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : אפריל 22, 2016, 10:23:53 AM » |
|
יופי של דג חמור כול הכבוד על הדוח וגעגוע למישה
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|