| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/4/2016 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:00 | דמוי דג בינוני - Xorus Patchinko 100 | טרכון ים תיכוני | 1 | קטן |
הדו"ח:
שבוע קשה עבר על כוחותינו.
פסח הרג אותי, עזרה למשפחה להעביר דירה, נסיעות מרכז צפון , צפון דרום, דרום צפון .
כבר תכננתי ללכת לדוג שישי בזריחה, כבר שבועיים שאני קם גמור ואומר לעצמי בראש יאללה נוותר על הדייג.
היום זה לא היה ככה, היום בפעם הראשונה בחיים שלי שאני ישן כולה 4 שעות וקם לבד לפני השעון מעורר.
אני קם וישר נכנס לפורום להעלות לי את הדודא, נשאר במיטה עד 5:10, וקולט פתאום את השעה , 5:15 אני כבר מניע את האוטו ונוסע, כבר רואה את הזריחה לאט לאט מתחילה ואומר לעצמי בראש, רגע.. אולי אני יהיה מאלה שבאים מאוחר ותופסים מאשר אחרים שבאים מוקדם ולא תופסים? אולי פעם אחת אני לא יסתכל עליהם מהצד ויתבאס

מחליט שאני דג משוניות היום, שם כלב Patchinko 100 ומתחיל לעבוד, זריקות רחוקות ומדוייקות, כבר הרבה זמן שלא דגתי עם המקל הזה ואני מתחיל להתחרט על ההעמדה שלו למכירה.
תוך 10 דקות בערך אני ננעל על טרכון נחמד שעשה לי פייט מהנה מאוד.
לצערי הוא נתפס לא טוב וננעל יותר מידי טוב, הוא לא היה שורד אם הייתי מחזיר, החלטתי לשמור אותו .
על הדרך כמה מז'רז'רים שהיו לידי תפסו גם טרכון אחד, והחליטו להביא לי אותו, אומר תודה וממשיך בתקווה שייצא משהו.
ציוד:
Graphiteleader Tiro 4-22g
Shimano Rarenium CI4+ 3000
Xorus Patchinko 100