פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סרטון חדש: דייגים VS סירות והטרכונים שבאמצע ! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: סרטון חדש: דייגים VS סירות והטרכונים שבאמצע ! (נקרא 4968 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תמיד כיף לראות את הסרטונים שלך ארז אבל הפעם הסרטון היה ארוך מדי לטעמי. אולי בגלל שראיתי את החלק מדקה ו-30 עד הסוף איזה עשר פעמים...  הבן זונה הזה בסירה פשוט ישב וחיכה וברגע שלא היה אפשר לעשות כלום פשוט יצא ודרס את החוט  חתיכת חלאה ואני מאחל לו לשתות מי ים ושהפרנסה שלו תלך לתרופות 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תודה רבה רבה,
דוראדו - אני לא משווה חלילה בין ההרס העצום של הסירות לבין ההרס של הדייגי חוף, אני רק העברתי את החזירות, על ההבדלים בבאחוזים בהרס אין מה להשוות אבל יש כאלה דייגי חוף שאחוז החזירות שלהם שווה לאחוז החזירות של דייגי הסירות, מה שאומר שאם הם היו יכולים הם היו מעמיסים קונטיינר של בייביז ולא מסתפקים בארוחה שניים מקסימום שלושה...
לגבי הסירות, זו אכן הפרנסה שלהם, אבל זה לא בסדר להביא הבייתה פרנסה על ידי שוד תחת כנפי החוק, אין מוסר בכלל. אם יהיה מותר לשדוד בנקים תאמין לי שיהיו לא מעט שיעשו את זה ולכן חייבים חוקים קשים מאוד ואכיפה עוד יותר קשה שגם אם זה לא יראה למישהו לא תיהיה לו ברירה, בסופו של דבר כולם יווכחו לגלות שהים משתפר ואז הפרנסה של כל העוסקים בדבר תשתפר פלאים.
Longcast - אני חושב שהרעיון יפה, אני בעד.
shragam - תודה רבה :-)
gaichuk - חחחחחחח... גדול... כן סיכוי מאוד גבוה שזה היה בכוונה... בא לי ללכת עם מקל חוף ישן וחוט 100 ממ עם לידר של 4 מטר כבל פלדה עבה יחסית ואז לראות את נפלאות החיכוך במנוע.. מין ניסוי שכזה :-)
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
אחלה סרט וכבוד על השחרורים בקשר לסירות באמת אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלבוא עם חוט 150lb וזה...
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
כרגיל סרטון לפנתיאון אחי
אין דברים כאלה אחי
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
הייתי באשקלון בשבת סירה 10 מטר מהחוף ומגבת מכסה את המספר שלא יזהו עברו 10 פעמיים הבריחו כל דבר חי ואז זרקו רשת והלכו
|
|
|
|
|
|
|
אלוף אלוף אלוף!  איזו יצירתיות בעניין עריכת הסרט.. איפה דקל?  שישפוט קצת לכף זכות את הדבר הלבן הזה שלקח לך את החוט בכוונה  ארז היקר... כמה שאתה מוסיף צבע לפורום, לדייג, לדיייגים, לתחביב- פשוט הנאה צרופה!!!  ככל שזה מרתיח מצד אחד, ככה זה מרגיע מצד שני, בזכות סרטונים כמו שלך עם השלווה שנסוכה בגוף הסרטון  קודם כל יופי של דוח ואחלה שיחרורים (עם כי הדגים באמת קטנים ואני רוצה להאמין שכל אחד היה משחרר ) יפה שגם בדוח אתה אתה מציין את הנזק של דייגי החוף שלא יודעים סובה וממלאים שקיות (ולא של הזבל שהם השאירו מאחור ) אכשיו אני רוצה לשאול שאלה רואים בבירור שהסירה בהילוך בלי גז ומחפשת דגים וברור גם כיוון הנסיעה מה היה קורא עם הייתה מחכה עוד דקה שתיים שהסירה תחלוף זה היה סוף העולם ?? ובמקום זה בחרתה ליזרוק את הדמוי מטרים ספורים לפני החרטום שלהסירה מה חשבתה שהיא תעצור ותמתין עד שתקפל את החוט ?? ורק אז תעבור ועוד שאלה בכביש גם הייתה עושה אותו דבר רואה את האוטו ועדיין בוחר לקפוץ לו לגלגלים או לצפות שיעצור את התנועה במיוחד בשבילך ?? חברים בשביל לקבל כבוד צריך לתת כבוד וסובלנות זה שם המשחק (נכון לכל תחום בחיים )
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אלוף אלוף אלוף!  איזו יצירתיות בעניין עריכת הסרט.. איפה דקל?  שישפוט קצת לכף זכות את הדבר הלבן הזה שלקח לך את החוט בכוונה  ארז היקר... כמה שאתה מוסיף צבע לפורום, לדייג, לדיייגים, לתחביב- פשוט הנאה צרופה!!!  ככל שזה מרתיח מצד אחד, ככה זה מרגיע מצד שני, בזכות סרטונים כמו שלך עם השלווה שנסוכה בגוף הסרטון  קודם כל יופי של דוח ואחלה שיחרורים (עם כי הדגים באמת קטנים ואני רוצה להאמין שכל אחד היה משחרר ) יפה שגם בדוח אתה אתה מציין את הנזק של דייגי החוף שלא יודעים סובה וממלאים שקיות (ולא של הזבל שהם השאירו מאחור ) אכשיו אני רוצה לשאול שאלה רואים בבירור שהסירה בהילוך בלי גז ומחפשת דגים וברור גם כיוון הנסיעה מה היה קורא עם הייתה מחכה עוד דקה שתיים שהסירה תחלוף זה היה סוף העולם ?? ובמקום זה בחרתה ליזרוק את הדמוי מטרים ספורים לפני החרטום שלהסירה מה חשבתה שהיא תעצור ותמתין עד שתקפל את החוט ?? ורק אז תעבור ועוד שאלה בכביש גם הייתה עושה אותו דבר רואה את האוטו ועדיין בוחר לקפוץ לו לגלגלים או לצפות שיעצור את התנועה במיוחד בשבילך ?? חברים בשביל לקבל כבוד צריך לתת כבוד וסובלנות זה שם המשחק (נכון לכל תחום בחיים ) עד שיהיה לי זמן לשבת מול המחשב ולענות כמו שצריך אני אסתפק בזה אתה והחברים שלך לא רק שאתם חצופים אתם גם חושבים שאנחנו טיפשים את הנימוקים לתגובה הזו אכתוב יותר מאוחר בינתיים תשתדל לא להרגיז יותר מימה שהצלחת בתגובה הזו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2016, 15:57:10 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
ארז אני מכבד אותך ואת הדוח שלך ולכן אני לא יגיב יותר על דברי החברים אלה אם תכתוב במפורש שלא מפריע לך להפוך את הדוח היפה שלך לזירת קרב(ככה אני מרגיש מתגובות החברים )
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ארז אני מכבד אותך ואת הדוח שלך ולכן אני לא יגיב יותר על דברי החברים אלה אם תכתוב במפורש שלא מפריע לך להפוך את הדוח היפה שלך לזירת קרב(ככה אני מרגיש מתגובות החברים )
בגלל שארז חבר ואני מכבד אותו ואת היצירות שלו בשבילך אני אפתח דיון בניפרד בעניין מעניין אם תתחמק מתגובה גם שם?
|
|
|
|
|
|
|
בגלל שארז חבר ואני מכבד אותו ואת היצירות שלו בשבילך אני אפתח דיון בניפרד בעניין מעניין אם תתחמק מתגובה גם שם? אתה מוזמן להגיב לדיון שפתחתי ה"על החוף"
|
|
|
|
|
|
|
רן - לצערי זה המצב... תודה
דקל - א, תודה על הפרגון ב, זה לא הייתי אני, אני צילמתי חבר, ואם תישמע טוב אני אומר לו "למה זרקת למה זרקת"
ועזוב, עדיף באמת לא לדרדר את הדיון הזה, אני לא יודע מה עומד מאחורי התגובה שלך אבל היא קצת לא הגיונית לטעמי,
אני כן מסכים אם זה שהוא לא היה צריך לזרוק כי בסוף הוא זה שהפסיד חוט וזמן קשירות מחדש, לגבי הסירות, פרנסה לא פרנסה לגלות קצת התחשבות לא תזיק, אלו בדיוק האנשים שבכביש יחתכו אותך ועוד יתעצבנו עליך שאתה נוסע במהירות המותרת !
תודה
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזו עריכה מרהיבה ארז... מוזיקה שנותנת קצב מדליק... השילוב של הדגים מתחת למים ולסלע (רגע אחרי השחרור?) בתוך הסרטון... היו נעילות... היו שחרורים.. נשמת ים.. לא ניתן לסירה ברקע להרוס את הכייפ... עוד יום מהנה ועוד סרטון יפיפה 
|
|
|
|
|
|
|
המון תודה רפי חבר, ללא ספק היה כיף ולא נתתי לסירות להרוס... והצילום היה לפני השחרור :-)
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|