בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  סרטון חדש: דייגים VS סירות והטרכונים שבאמצע !
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: סרטון חדש: דייגים VS סירות והטרכונים שבאמצע !  (נקרא 4977 פעמים) הדפסה
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
13/4/2016דרום - אשדוד מים מלוחיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
7:30גיג קטן - hayabusa jack eyeטרכון ים תיכוני3

הדו"ח:
סרטון חדש:
דייגים VS סירות והטרכונים שבאמצע !

מצחיק לשמוע דייגים מתלוננים על החזירות של הסירות בזמן שהם עומדים כפופים הצידה מהמשקל של השקית העמוסה בעשרות בייביז !
נקודה למחשבה....
אני לא לוקח צד, רק הצגתי מציאות, את דעתי כולם יודעים, העיקר שכולם נהנו ואני לא ציני.

הייתה הרגשה של מי משיג קודם, היה יום אפרורי כמעט בלי שמש ועוד הגעתי אחרי כמה ימים שכבר כל העולם "שחט" את המקום, אבל אני ללא ספק אמרתי תודה על 3 פייטים כיפים על ציוד קל במיוחד.
אמנם הרגשתי שהטרכונים מעט התרחקו מהחוף כי כנראה נבהלו מהרעש של הסירות והיה לי קשה להגיע אליהם עם המקל הקצר יחסית (2.20), בהתחלה שתי תפיסות כמעט רצופות ואז דממה ארוכה, אחרי שעתיים חייב לרוץ לעבודה, כבר הספקתי לשכוח איך מרגיש הפייט, התמלאתי בדודא חדשה לפייט... תוך כדי הליכה לאוטו אני זורק וזורק ומקווה שהדרך לאוטו לא תיגמר, אבל היא נגמרה, מחליט לתת עוד 10 דקות ומנסה לזרוק ממש רחוק ככל האפשר, חייב עוד פייט לפני העבודה ויששש... ננעל ! מתחיל יום עם סיפוק.

אגב, אני מרגיש את הפעימות לב האחרונות של הים ויש לי הרגשה שבקרוב ממש הים ילך לעולמו.. ואני שואל את עצמי מה יהיה רשום על המצבה שלו ?! פשוט סדום ועמורה !

תעבירו ל HD ואל תישכחו להירשם לערוץ !

Tackel
Camera: Gopro hero3+ black edition
Partner: Evyatar Mak
Rod: * Ever Green Salty Sensation PSSS 70S "D Attacker" 0.1-6
Reel: * Shimano rarenium 1000
Line: * Varivas Avani Light Game Super Premium PE # 0.4
Leader: * Seaguar R18 Fluoro Limited 10lb
Knots: FG
Lure: Blue Blue jig 6g \ Hayabusa jack eye 5g

<a href="https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/AoQKc_Fy2Z8</a>
 IP: [ מחובר ] WWW
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

כמו תמיד סרטון שערוך יפה ומצליח להעביר את חווית הדייג בצורה מדהימה
דבר אחד אני לא מצליח להבין
איך הצלחת להישאר רגוע אחרי שהסירה עלתה לך על החוט בכוונה עצבן
אמרתי לך בבוקר מזל שאני משאיר את האקדח שלי בבית כשאני יוצא לדוג כי במקרה הזה אני לא בטוח שהם לא היו חוטפים כדור למנוע
נבלות שחושבים שהים שייך רק להם
 IP: [ מחובר ]
Longcast
חבר פורום

מנותק מנותק

לצערי הסדום והעמורה הזה לא נפסק אף פעם כל פעם שבאה להקה חדשה וענקית של דגים בן גוריון , להקות גומברים , להקות פלמידות ,
להקות טרכונים  יש  דבר שנקרא במקום  סדום ועמורה  ״חגיגות״ אז נכון זה באמת כיף שכל אחד מוציא שק של דגים במיוחד שה״חגיגה ״
מתרחשת פעם בשנה לצערנו כי מצב הדגה על הפנים אבל זה דופק את המצב עוד יותר ואי אפשר להאשים את הדייגים שהולכים שבועות
לים לא מוציאים כלום ואז שיש חגיגה מה לא ננצל את זה --זה מה שעובר בראש לאנשים לצערי, מי האשם מה? הרשויות .בכל מדינה באירופה
ארה״ב ואוסטרליה  יש הגבלות של כמות גודל ועונת רבייה  ככה גם הים נשמר וגם הדייגים נהנים  אבל בארץ שלנו זה שחור לבן או סדום ועמורה
או אסור לדוג בכלל - לכו תבינו את ההגיון
ולסיים בקצת חיוביות  ואופטימיות פשוט גאה לראות חברה צעירים אפילו בני 12 שחכמים הרבה יותר מאלה שחוגגים ומשחררים לוקוסים קטנים
ולא שוחטים את הים במו עיני ראיתי זאת - פשוט כבוד וכמובן גם הרבה חברה וותיקים ומיקצוענים שחוננים אפילו דגים גדולים -כבוד
ובאופטימיות נקווה שהים יהיה חזק ויחזיק מעמד  עד שדברים ישתנו לטובה
אחלה סירטון אהבתי
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

ארז הרמה של הסרטונים רק עולה
נטרכונים שמצולמים מתחת למים   ענק
בקשר לסירות £€_%=÷×+@#@!$$^&&$#
וזהו
היאבוסה והבלו בלו מוכיחים את עצמם שוב ושוב
וכמו כן הדיגים המוכשרים שמפעילים אותם
תענוג  בירה
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
cargo plan

חבר פורום

מנותק מנותק

אחד הסרטונים היפים שלך , ממחיש היטב את הכותרת .

אני מוכן להישבע שחסקות עקבו אחריי בימיי הדיג השונים ,  מסוג המפגשים  שממאיסים עלייך את הדיג .

המרחק מקו המים הוא לצורך שמירת הנעל יבשה !? 

אפשר בהחלט כבר לתת גיחה עם מכנס קצר ...
99אלירן

חבר פורום

מנותק מנותק

מה רבו מעשיך ה'

אלוף אלוף אלוף! חם

איזו יצירתיות בעניין עריכת הסרט..

איפה דקל? שישפוט קצת לכף זכות את הדבר הלבן הזה שלקח לך את החוט בכוונה

ארז היקר...
כמה שאתה מוסיף צבע לפורום, לדייג, לדיייגים, לתחביב- פשוט הנאה צרופה!!! נשיקה

ככל שזה מרתיח מצד אחד, ככה זה מרגיע מצד שני, בזכות סרטונים כמו שלך עם השלווה שנסוכה בגוף הסרטון
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד כיף לראות את הסרטונים שלך..גם אם יש קצת עצב בסרטון הספציפי הזה ואפילו כעס על המצב הקיים..
בכל אופן, סרטון ענק כתמיד.. אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
mshark
חבר פורום

מנותק מנותק

סרטון יפה , אהבתי את השחרורים .

לצערי התעצבנתי מהטרולים.
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחד הסרטונים היפים שראיתי בזמן האחרון 
לגבי הסיפור עם הדייגי רשתות יש לי נקודה טובה בשבילך: אותו נהג סירה עם היבאוסה ואתה מביא חתיכה מכובדת דופק את הראש
פשוט מרתיח, פעם במרינה אחד הדייגים עשה את זה פשוט הטילו על הסירה שלו ומהפחד הוא כבר הלך
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

אני כמובן רשום כמנוי לערוץ שלך וכל סרטון מתקבל אצלי מיד בנייד  זקן

לא פעם אני מאלו שרואים את הסרטון ראשון , אפילו לפניך  מוציא לשון

הפעם איך שהתקבל הסרטון והגעתי ל 01:30 , עצרתי והעברתי לחבר

שפנו אליו כמה דייגים מסחריים במרמור על דרל ההתנהלות שלנו ברשת נגדם..

הודעתי לו שישלח את הסרטון לדייג המסחרי החוצפן ויסביר לו למה אנחנו כאלה !

בגלל חארות כמו זה בדקה וחצי לסרטון..

הצלחת להביא לי את העצבים - אבל אני מודה לך על זה 

בלי קשר , סרטון פצצה  זקן
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

טוב חברים... אין עליכם, באמת !! כיף גדול כל פעם מחדש לקרוא את התגובות !!!

צור אחי - תודה רבה, תשאיל לי את האקדח.. חחח האמת שלא הייתי יורה, אני מיואש, אני כבר לא יודע מה לחשוב, לא מאשים אף אחד , רק את המדינה, לא מאשים את הסירות, ככה הם התרגלו, זה מה שהם יודעים, כמו כלבים (להבדיל) שאולפו להיות כלבי קרבות, זה מה שהם יודעים ולא נצליח לשנות אותם, רק אם נסגור אותם בכלוב הם לא ינשכו, ככה בדיוק לגבי הסירות, חייבים חוקים קשים במיוחד עם פיקוח אכזרי וקנסות מטורפים !

Longcast - תודה תודה , מסכים עם כל מילה, הלוואי הלוואי הלוואי, וכן, ללא ספק גדל כאן דור של ילדים שמבינים את החשיבות, לצערי מעט מידי.

יוסי - המון תודה חבר, כן אני אוהב את הג'יגים האלה, לא מאכזבים אותי

cargo plan - באמת תודה, המרחק מהמים כי הייתי לפני עבודה ולא רציתי להרטב, אז עשיתי שני צעדים קדימה לפני שבא גל ואז רץ אחורה :-)

אלירן חבר  - ואוו.. איזה פרגון, שיחקת אותה, המון המון תודה, כיף לקרוא כאלה ביקורות ! מדרבן רק להמשיך :-)

סמאח - תודה רבה רבה, ככה זה, תביד באהבה יהיו רגעים של כעס ועצב... אם לא היינו אוהבים את הים זה לא היה מעניין אותנו :-)

mshark - תודה רבה לך

רועי - תודה רבה גבר ... יש הרבה סיפורי סירות , מה נעשה.. לא פעם סירות לקחו לי חוט...

אבי - תודה רבה אחי, ראשית היה נעים להכיר :-) אתה יודע, הם מתפלאים למה אנחנו חושבים עליהם ככה, אולי אלו שמתלוננים לא באמת כאלה אבל לצערנו הרוב הם כאלה שלא רואים בעניים ומה שמעניין אותם זה רק עצמם.. מה נעשה... נקווה שיהיו ימים טובים טובים. בסוף כמעט ולא נראה סירות, אני בטוח, או כי יהיו חוקים מאוד אגרסיבים או כי פשוט תוך מספר שנים בודדות לא ישארו דגים בכלל והם יעזבו את המקצוע.

תודה שוב לכולם
 IP: [ מחובר ] WWW
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

סרטון ומוזיקה  ברמה הגבוהה ביותר ,אחד היפים  
נראה שהיינו בחוף באותו היום...ועברתי את מה שעברת עם הסירות
ושבירת הדייג ...כמו שאמרת הים גוסס  וכואב הלב,צריך לאסור את
ההתקרבות שלהם לחוף לגמרי עד מרחק של מייל מהחוף, יש את הדגים
של דייגי החוף שמוציאים עם מקל ויש את הדגים של דייגי הרשתות והשאראק
בעומק ,זה כבוד לים וזה ההבדל לגבי מה שהעלית על זה שראית ח׳ברה עם שקית
מלאה ואינך רואה הבדל בין זה לבין דייגי הרשתות,דייגי הרשתות שודדים עד הסוף
בעוד לדייגי המקל האתגר קשה בהרבה ובמו עיננו ראינו את פער הכמויות בעודם דגים
במקום לא להם,עלינו לטפח את תרבות הדייג וטוב יהיה שירבו הדייגים הספורטיבים
אשר יביאו למשפחתם דגים בעצמם מאשר יקנו דגים שהוצאו מהים ללא פיקוח
תוך כדי הרס אקולוגי מטורף...
לסבר את האוזן באותו יום  עברתי לאורך כל החוף וסקרתי את כמויות הדגים שתפסו המזרזים
בכללי אני מעריך את התפיסות ב30 ק״ג דגים ובכוונה אני מגזים למעלה ....
במקביל שהגיעו ארבעת הסירות ונפסק אצלנו הדייג הם הקיפו את כל הלהקות עד הסוף
לא יכול להעריך את הכמויות אבל שחיטה קשה וזה קרה כמה ימים ברצף.
כך שיש הבדל משמעותי בנזק לים,ומצד שני אני מוכן בחודשים הרגישים בשנה לשים את המקל
בארון ולתת גם לדגים להתחזק ולהתאושש כריש כריש כריש כריש
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ארז, יופי של סרט ערוך יפיפיה  אתה בסדר
נהנתי לצפות 

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Longcast
חבר פורום

מנותק מנותק

אין ספק  שבעלי הסירות אכן  שוחטים ובאכזריות  נוראית ועוד דגים ממש קטנים בזמן האחרון אני רואה כאן בפורום יוזמות  והתארגנויות לטובת
הים  והספורט שאנחנו אוהבים לפי דעתי חייבים לשים לזה סוף  מספיק כבר עם המישחקים האלה של בעלי הסירות שמתקרבים לפחות מ100 מטר מהחוף ששמים באמצע הלילה רשתות  ליד כניסות של מרינות כמו באשדוד ועוד אנחנו צריכים לעתור לבגץ שאנחנו לא האשמים  למרות שגם אני מוכן כמו דוראדו לשים את החכה בצער  בעונות רבייה  אז מה נרים את הידיים אני אומר לא !!!!  שודדים לנו את הים  הורסים את כל מה שטוב בו
ומנסים לקחת מאיתנו  את התחביב  שאנחנו אוהבים אני אומר לצאת במלחמה  ממש ככה נגד אלה שעושים סדום ועמורה לים במקום שנצא לעתירה לבגץ נצא לתביעה נגד אלה שמשחיתים את הים ללא רחמים וללא התחשבנות לעתיד  שכל אחד מחברי הפורום שיצא לים ויראה רשתות או בעלי סירות  שפשוט יעלה תמונות לאתר כן ממש ככה מצידי כאן בפורום שאחד המנהלים יפתח שירשור גדול שנקרא ״עדויות להרס הים ״ או  משהוא בסיגנון שכל אחד ירשום מקום תאריך שעה וישים תמונות ועדויות של סירות ורשתות!!!!
ככה שמתי שהרשויות יחפשו את הדייג הספורטיבי שבקושי הוציא מרמיר מסכן יעמדו לנגד עיניהם עדויות של בעלי סירות ורשתות ששוחטים את הים
זה פיתרון אחד ואם למישהוא יש עוד רעיונות שיציג בבקשה
אני אישית פונה לפורום שאם היוזמה הזאת נראת לו אז בואו ונלחם בתופעה הזאת פשוט לצלם ולתייג עדויות מצידי שיעשו על העדויות האלה בסוף כתבה בטלוויזיה אצל אילנה דיין איך שוחטים את הים ובסוף להמציא פיתרון פלוץ שיגביל את הדייג הספורטיבי נו אז מה אתם אומרים מה???
Longcast
חבר פורום

מנותק מנותק

ולמתחכמים שאומרים שזה הפרנסה שלהם - תמשיכו ככה ולא יהיה פרנסה לאף אחד חייבים לשים לזה סוף !!!!!!!!!!!!!!!!! לא מתקרבים עם רשתות לחופים ומחסלים להקות שלמות  ולא מוכרים בשוק לוקוסים בגודל צ׳יפס  אני חושב שבפורום צריך להעלות שירשור גדול וקבוע שכל אחד שרואה
בעלי סירות ורשתות או בשוק לוקוסים קטנים שיצלם תמונות ויעלו  לפורום חייבים לעשות לזה סוף וההתחלה של הסוף הזה זה עכשיוו
אז איזה יוזמות ופעולות אנחנו חברי הפורום מוכנים לעשות מה? כי נמאס לשבת בחיבוק ידיים ולראות איך הורסים לנו את הים
כל רעיון יתקבל בברכה אני העלתי רעיון  אז מה עושים הלאה מה?
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!