| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 12/4/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | גיג קטן - ג'יג סיני 20 גרם | פלמידה | 1 | 600-700 גרם |
הדו"ח:
טוב מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני חופר בפורום וכמה שואל ועונה, חוקר בודק קורא ומה לא
אחרי כל הדברים האלה ואחרי כמה יציאות בלי שום דבר לאחרונה התוצאות הגיעו ומקווה שעוד ימשיכו להגיע

אחרי ההצלחה בתפיסת דג ראשון בזרזור בים עשיתי סיפתח עם ברקודה נחמדה
עכשיו אחרי יציאה בעקבות שמועת הטרכונים באזור נפלתי על פלמידה ופייט חלומי לעומת הברקודה

אז בוא נתחיל את הדוח:
יום שישי, חוזר מהבית ספר והשמועות על טרכונים באזור גורמים לי לרצות לרוץ ולדוג, משכנע את אח שלי בעזרת תפיסות הטרכונים והוא בא איתי
לוקחים חכת מדיום, חכה חדשה שהגיע לי כמה ימים לפני וזאת היציאה הראשונה שלי איתה, ו 2 חכות אולטרה לייט-לייט לטרכונים (לפי מה שהבנתי עדיף ג'יגים קטנים וציוד קל אז המדיום בעיקרון לקחתי רק על מנת לבדוק)
מגיעים לחוף מתארגנים, שנינו שמים ג'יג, אני 20 גרם ואח שלי 10 גרם
אני בכלל בהתחלה באתי בכוונה לזרוק ג'יג למתוח את החוט ולבדוק את החכה לא ציפיתי גם בעיקרון בכוונה לטרכונים שיבוא לי משהו על ג'יג כזה
בתמימותי אחרי כמה זריקות ושעברו 10 דקות מהזריקה הראשונה בא לי פיצוץ מפתיע בלי שום הכנה (זה מה שכיף בזירזור, החכה ביד אתה באמצע הגלגול ופתאום אתה מקבל את הפיצוץ בהפתעה שהחכה ביד שלך)
תקיפה 30-40 מטר מהחוף ואחרי 4-5 הקפצות אני מעריך
אחרי כמה שניות הדג לוקח את הדמוי לטיול והרולר צורח

ישר חושב שזה טרכון נכבד, מתעשת מהתקיפה ובקור רוח מתחיל לגלגל בציפייה לראות את הדג על החוף
הדג לא מעוניין ומתחיל לתת לי כמה ריצות לעומק וגם לקראת הסוף חותך לי ימינה ואני מפחד שלא יעלה לי על החכת פיתיון של דייג אחר לידי, ישר מטה את החכה שמאלה ולמטה ובעדינות מגלגל כדי להרחיק אותו מהאזור, אחרי כמה שניות הדג מגיע, מופתע לראות שזאת פלמידה,אח שלי בא עם הרשת וחיוך עולה על הפרצוף
וככה נתפסה הפלמידה הראשונה שלי
פייט מהנה של דקה (אומנם..) שלא אשכח עד לדג "רציני" אחר

כמה דקות לשחרר את הדג ולשים בשקית וממשיכים בעבודה, שעה וחצי של עבודה אחרי התפיסה ושום דבר לא נתפס מעבר לפלמידה הזאת, חוזר שמח ומרוצה עם עוד סימון וי והפעם על הפלמידה,
בעקבות ההצלחה למחר באותה שעה יצאנו שוב אך הפעם לא היה כלום, לפי מה שראיתי בבוקר היו הצלחות יפות מאוד, נחכה לפעם הבאה
הטרכונים יחכו לרגע שלהם בעזרת ה'
ציוד:
רולר סטראדיק C3000HG
חוט ygk YGK G-SOUL X8 Upgrade, עובי 1pe חוזק 22 ליברות
חכת מייג'ור קרפט SKR-962SURF 5-28G

פילוט חובבני
קמח עם קצת תבלינים, מחבת עם שמן רותח וטעם תענוג

מהים למחבת ולבטן

)

צוות המורים!
) זה גיג של פוקס !?