| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/4/2016 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 9:00 | גיג בינוני - Mejorcraft jigpara | פלמידה | 1 | לא יודע תראו בתמונה |
הדו"ח:
סוף שבוע הגיע ואני מתכונן למסע דיג
חמישי 3 לפנות בוקר חיפוש ברקודות הגיע דמוי חדש וחוט ygk אין עליו לא התפלנטר אפילו פעם אחת
עובד עד הזריחה ויש רק מעקב אחד בודד וזהו
קופץ לאזור האקשן לחיפוש טרכונים הגעה לאזור כל עם ישראל שם
טוב כבר בחניה פוגש דיג שהכרתי בזמן האחרון וממשיך איתו לחיפוש
אין כלום עד השעה עשר בבוקר
בעשר ראינו קבוצה של מזרזרים (israel shore jiging )למי שמכיר מהפייסבוק
שולפים טרכונים ופלאמידות במיקצוענות שאין ספק בה מתוך 10 מזרזרים רק הם מוציאים ועד אחד ותיק שגם נתן בראש בעיקר לטרכונים
מגיע דיג נוסף ואנחנו כבר צוות על החוף
החברים שאיתם אני עובד מוציאים יפה ורק אני לא
פתאום בום ושיחרור מעצבן הנבלה חתכה את החוט
אני מתחיל להתחמם ומרגיש שאני עוד יוציא משהו ככה עד 12 בצהריים כלום
יום אחרי מגיע לאותה נקודה בזריחה החברים מאתמול בדרך
נפגשים על החוף הפעם אני עם חכה יותר כבדה ממה שהיחתי אתמול 14-40 והפעם גם עם פלורו קארבון לפי עצתם של החברים
(יעקוב ואודי שמם) היום אני רוצה לעבוד רק על הפלאמידות ולא מנסה בכלל לחפש טרכונים ממוקד במטרה אחת ולא מפוזר
יעקב שולף פלאמידה ראשונה על הג'יגפארה של מיג'ור קראפט בצבע ורוד עם פסים ולי יש כזה רק במשקל 30 גרם
מתחיל לעבוד ואז יש עצירה מדהימה ומשיכות כבדות
מתחיל לגלגל ומרגיש את הדג תפוס שם ונותן לי פייט כל הדרך אל החוף
באזור החוף הוא נותן לי ברקס וזהו אי אפשר לגלגל עוד החוט שיש לי הוא 16 ליברות והשוק לידר 13 ליברות אזלא התעקשתי החזקתי אותו עם הרגש של כף היד כשהוא משך לים הורדתי את המקל למנוע התנגדות ככה עד שהוא התעייף (התעייפה מה שבא לכם)
מגלגל מהר ומעיף אותו לחוף הדג תפוס מהאסיסט בפה והמשולשת בבטן
יש פלאמידה חברים אני כולי מלא אנדרנלין ומאושר החורף הזה נתן לי המון אקשן ואני מודה לאל על כך
ממשיך לעבוד ומקבל תמונה במים של חרב נינג'ה עוברת על החוט וחותכת חלק ומהיר זהו הלך הג'יג לא עוברת שנייה והדיג לידי נעול על פלאמידה
זהו המון התרגשות מפלאמידה קטנה ולוחמנית דג תענוג

)

קטר חירק