fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, ברשותי סרבל דייג של PROX הדגם הפשוט יותר PX9562. יש לי תקר\חור קטן ברגל השמאלית של הסרבל כ-2-3 סמ מעל ההלחמה של המגף לסרבל. גיליתי זאת באמצעות מילוי הסרבל במים במקלחת ופשוט יצאו משם מים. סימנתי את החור עם טוש. השגתי את הערכה לתיקון תקרים שמגיעה עם הסרבלים של LION ויש לי מספר שאלות: א. האם היא מתאימה גם לPROX - הבנתי שהיא כן מתאימה ואפילו ב-100% אבל מעדיף לשמוע עוד חוות דעת נוספת. ב. בערכה פס גומי\סיליקון שקוף שלא מובן לי איך לשלב אותו באטימה אשמח לדעת מה מטרתו ואיך לבצע את האטימה.
בקיצור, אשמח להסבר קצר איך לאטום את החור בעזרת הערכה שמגיעה בסרבלים של ה-LION. אם מישהו מכיר סרטון הסברה ברשת גם יעזור מאוד. כמובן שאני רוצה לבצע אטימה גם מבפנים וגם מבחוץ לסרבל, המראה לא הכי מפריע לי אם בכלל.
תודה, פישי.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
היי ממליץ לפנות לחנות כלשהי שאתה סומך עליה ושלוח דרכם את הסרבל לתיקון או לחילופין לתת לבעל החנות לתקן את הסרבל.
בהצלחה
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעדיף לעשות את זה בעצמי ולעצמי. הסרבל כבר היה בתיקון אצל היבואן - שלא תיקן אותו בכלל אחרי יותר מחודש ששכב אצלו. 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 07, 2016, 07:01:31 AM על ידי fishenzon
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סיליקון שקוף?  יש לי סרבל של ליון וקיבלתי איתו את ערכת התיקון אבל לא זכור לי שהיה שם סיליקון שקוף... יש מצב לתמונה של הפריטים בערכה המדוברת?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש יצרן סרבלים בחיפה ובואדי ניסנאס לדעתי יוכלו לתקן במקום אם אתה בסביבה 04-8552439
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יצאת אלוף..  חיפשתי את הקישור לדיון הזה ולא מצאתי  זכרתי שכבר התנהל דיון מעניין בנושא ואף הגבתי בו.. מומלץ בחום 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יצאת אלוף..  חיפשתי את הקישור לדיון הזה ולא מצאתי  זכרתי שכבר התנהל דיון מעניין בנושא ואף הגבתי בו.. מומלץ בחום  אתה רואה אני יודע גם להיות חיובי ולתת המלצות 
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכל העונים.  אבי אני אנסה את המוצר. אבי לפי השירשור הקודם השתמשת חוץ מהדבק גם בטלאים אתה ממליץ להשתמש בטלאים ואם כן כמה שכבות של דבק ? גיא לא הצלחתי להעלות את התמונה. (שוקלת יותר מידי וצילמתי על 2 מגה פיקסל...) דרך אגב למה לא לעשות את הנושא של תיקון סרבלים דביק ? כולם פה מקבלים פאנצ'רים תמיד טוב שיהיה מדריך וכמה טיפים טובים.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 07, 2016, 17:10:56 PM על ידי fishenzon
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
צור מה זה טלאי שאתם אומרים ? אמנם אמרתם שבחורים קטנים אין צורל אבל בכל אופן..?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
הטלאי זה ריבוע גומי קטן עם דבק ( מגיע בדרך כלל אחד עם הסרבל ) כמו מדבקה שמתקנים פנצ'ר באופניים
|
|
|
|
|
בהחלט מצטרף להמלצה על הדבק ויניל אם אין קרע רציני , אין צורך בתלאי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הטלאי זה ריבוע גומי קטן עם דבק ( מגיע בדרך כלל אחד עם הסרבל ) כמו מדבקה שמתקנים פנצ'ר באופניים
הקדמת אותי בתגובה  רועי כמו שרן כתב ואם אין לך את אותו חומר ממנו עשוי הסרבל מדבקה לתיקון פנצ'ר תאשה את העבודה אידית מעדיף את התיקון לעשות בצד הפנימי נדמר יותר טוב וגם יותר אסטטי
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2016, 14:50:19 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|