פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   חוות דעת על קיאק |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוות דעת על קיאק (נקרא 2598 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אהלן! אני הולך להיכנס לתחום ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/התנסה עם קיאק דיג של חברת Family? האם הוא יציב, האם הוא נוח, האם הוא אמין? מצאתי קישור לחנות שמוכרת את הקיאק. בעקרון הקיאק שאני מעוניין בו הוסב לצורך דיג (כסא, תאי אחסון, סטנדים לחכות וכו'..) http://www.rocky-sport.com/pl_product~3151~25~116.htmבבקשה אני אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני קונה
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מבין בקיאקים.נחכה למומחים..בכל אופן המחיר נראה נמוך יחסית לשאר דגמים שמתאימים לדיג!!!
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
לא מבין בקיאקים.נחכה למומחים..בכל אופן המחיר נראה נמוך יחסית לשאר דגמים שמתאימים לדיג!!!
זהו, אני לא מבין בזה וזה באמת נראה יחסית זול..העניין הוא שהציעו לי כזה יד שנייה, כבר עם ציוד וחכות במחיר טוב יחסית ואני מתלבט אם בכלל כדאי. נחכה למומחים
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : אפריל 02, 2016, 21:13:27 PM » |
|
תתעלם מהמחיר. ישנם דגמים מצויינים עם וותק בשוק ,והוכחת יכולת. אל תהיה שפן נסיונות של מוצר שאתה לא מכיר או מותג חדש . תקרא קצת בפורום ותמצא עולם של המלצות.
בהצלחה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : אפריל 02, 2016, 22:22:33 PM » |
|
תתעלם מהמחיר. ישנם דגמים מצויינים עם וותק בשוק ,והוכחת יכולת. אל תהיה שפן נסיונות של מוצר שאתה לא מכיר או מותג חדש . תקרא קצת בפורום ותמצא עולם של המלצות.
בהצלחה
אלא אם יש מי שמכיר את הקיאק הזה וייתן המלצה טובה... אישית אינני קיאקיסט אך לא שמעתי עליו הרבה... נמתין לראות אם מי מהקיאקיסט מכיר... בכל מקרה, ברוך הבא לפורום 
|
|
|
|
|
לא מכיר את הקיאק הזה באופן אישי, אבל מספר נקודות שכדאי לך לשים לב. הקיאק הוא זוגי , מה שאומר שאתה די מוגבל מבינת יציאה לים אם אין לך שותף בקיאק - חתירה לבד בקיאק כזה תגמור לך את הכוחות עוד לפני הגעה לנקודה הראשונה. כמו כן חשוב לדעת למה אתה יעד אותו דייג בים או בכנרת - יש שוני מהותי בין הדברים. אין ספק כי ע"פ הנתונים אורך ורוחב הקיאק אמור להיות יציב מאד , אבל זה בא על חשבון מהירות במיים , בטח אם אין לך מנוע או פדלים. לכן מסכים מאד עם ג'קי, וחבל להתפתות למחיר ואחר כך להתעצבן ולהחליף ( מניסיון אישי  )
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
קפטן פלג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
כמה בעיות שאני מזהה: 1. חברה לא מוכרת בעולם הקיאקים , המסקנה שמדובר בסבירות גבוהה במוצר סיני . אמנם הסינים טובים בפלסטיק אבל הסכנה היא איכות החומר ורמת הגימור. 2. משקל גבוה , 32 ק"ג עלול להוציא את החשק למי שמתחיל בעיקר אם הוא לבד. 3. קיאק זוגי - חד משמעית לא מתאים לחותר בודד. אם זו התוכנית שלך תוותר מראש. 4. הקיאק מאוד יציב לפי הנתונים שלו , אבל קצר מאוד לקיאק זוגי ובכלל לשימוש בים תיכון (3.6 מטר) שזה אומר חתירה מאומצת , שזה אומר שלמתחיל יצא החשק מהר מאוד.
נקודה חיובית : משקל נשיאה של 300 ק"ג. שזה ממש לא רע. במחיר שלו יש דברים טובים יותר בשוק המשומשים.
בהצלחה !
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
עצה שלי, אל תהיה שפן נסיונות של שום חברה
לך על משהו מוכר וטוב - הים זה לא צחוק במיוחד לא בעומקים של דייג.
קלשון 13/15 במחיר נמוך מאוד יעשו אחלה עבודה אם בא לך להתפנק תקנה הובי עם פדלים
בהצלחה במה שלא תבחר
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
המחיר המפתה בהחלט יכול לפגוע בשיקול דעת. תודה רבה לכולם! אני חושב שאחפש לי קיאק של הובי ואתאמן בכינרת עד להסרת ההגבלה בים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה התקציב שלך לקיאק + ציוד נלווה ?
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 03, 2016, 08:41:37 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
בגדול אני מעדיף שלא להוציא כרגע יותר מ-10,000 ש"ח. עד 10000 רצוי פחות, לא מפריע לי יד 2 כל עוד הציוד שמור
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
בגדול אני מעדיף שלא להוציא כרגע יותר מ-10,000 ש"ח. עד 10000 רצוי פחות, לא מפריע לי יד 2 כל עוד הציוד שמור אתה יכול לקנות חדש בתקציב הזה , כולל סט אחד לגיג אפילו
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|