|
Omer
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 24/3/2016 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 13:00 | גיג בינוני - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | |
הדו"ח:אחרי תקופה ארוכה שלא נגעתי בקיאק (לימודים, עבודה, אין עם מי לצאת ושאר תירוצים) החלטתי שחוזרים למים. מארגן את הציוד ומתכוונן לחמישי בבוקר. אחרי כמה בלתמ"ים של הרגע האחרון מגיע לים בסביבות 10 ונכנס למים זריז. בגלל שיצאתי לבד החלטתי רק לגרור באיזור ה14 מטר ולא להתרחק יותר מידיי. אחרי שעתיים בלי כלום מחליט לנוח קצת ומוריד מדאי. תקיפה בלי נעילה. בנתיים הפסיקה הרוח לגמרי והים נהיה כמו שמן. מתלבט קצת עם עצמי ובסוף מוציא את הג׳י פי אס. הולך על הנקודה הכי פחות רחוקה ומתחיל לחתור. כמה מאות מטרים לפני הנקודה מזהה סלע 26 מטר בערך והפיש מצפצף. מוריד את הג׳יג ובפעם השניה למטה נעילההההההה!!  אחרי פייט נהדר מתפעל זריז את הדג הראשון. מוריד שוב את הג׳יג, 2 הקפצות ועוד נעילה!!  2 לוקוסים על השחילר. מוריד פעם 3. עולה לוקוס אדום קצת פחות מקילו. מחזיר למים. אומר תודה לים וחוזר הביתה עם חיוך מאוזן לאוזן. שכחתי כמה זה כיף!
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה אחלה אירדים.. כבוד על השחרור של האדום.. גם אנחנו שמחים שחזרת והבאת דוח יפה.. 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה תפיסות ושיחרור יש לנו קבוצה דרומית שיוצאת באזור הזה אם תרצה תמיד יש מי שיוצא ככה שלא תצא לבד
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
קודם כל יופי של תפיסות ויופי של דוח , אבל גם אותם הייתי משחרר ,לפי הבקבוק גם הם קטנים מאוד לידע כללי , אבל לפעם הבאה יהיה יותר טוב לשחרר . 
|
|
|
|
|
|
|
איזו חזרה מתוקה  שני אירדים יפים על השחילר ...ושחרור של כבוד לקטן...  שאפו עליך עומר איזה קטנים מוטי ? זה בקבוק של ליטר וחצי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 26, 2016, 18:25:23 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
איזו חזרה מתוקה  שני אירדים יפים על השחילר ...ושחרור של כבוד לקטן...  שאפו עליך עומר איזה קטנים מוטי ? זה בקבוק של ליטר וחצי שחר ידידי , גם הקרש חיתוך קטן אח יקר וזה לא בקבוק של ליטר וחצי לפי מה שאני רואה או אולי אני לא רואה טוב .
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אחלה תפיסות  בגדלים יפים בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
Omer
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן תודה לכולם! יוסי אני אשמח להצטרף 0542267725! מוטי- בקבוק ליטר וחצי  אם תרצה אשלח לך את התמונה הגדולה בפרטי
|
|
|
|
|
|
Omer
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי מה ששקלתי (משקל גוף עם ובלי דגים) יצא 3.9 קילו ביחד. אבל אם כבר עלה הנושא- מאיזה משקל לגיטימי לקחת ומתי לשחרר?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
לפי מה ששקלתי (משקל גוף עם ובלי דגים) יצא 3.9 קילו ביחד. אבל אם כבר עלה הנושא- מאיזה משקל לגיטימי לקחת ומתי לשחרר?
קודם כל חוזר בי , כנראה שהתמונה לא מספיק טובה כדי לראות שזה בקבוק של ליטר וחצי אז יפה מאוד ומצטער על התגובה המהירה שלי , בקשר לשחרורים יש בעיה גדולה ,שבקרוב גם לוקוס בגדלים האלה לא יהיה , כמובן שהם נמצאים במצב של סף הכחדה . אני מקווה שהחוק באיזה שהוא שלב יהיה לטובת הלוקוסים וכל גודל לא נדוג זה הדעה שלי . 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דוח תמיד משמח לחזור לתחביב  לפי הערכה שלי הלוקוס הקטן יותר שוקל סביב ה1.2 קג והשני סביב 2 ההערכות שלי תמיד כלפי מטה לדעתי שתי הדגים ראויים ואין שום בעיה לקחת דגים בגודל הזה באשר לדיבור שהם נימצאים בסכנת הכחדה שטויות במיץ יש עליה ניכרת בכמות הלוקוסים (הארדים) בשנים האחרונות מה שכן נכון זה שהלוקוסים האדומים החפשים והלבנים קרובים לסכנת הכחדה ועליהם אולי צריך לשמור (למרות שגם בשמורות טבע הם לא שורדים וגם שם כבר כמעט ולא רואים אותם )
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
חפאש = אירדי  אחלה שלל לאחלה יציאה מקווים לראות עוד המון דוחות שלך עם הצוות הדרומי  בהצלחה בהמשך אבירם
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : מרץ 27, 2016, 06:34:43 AM » |
|
סחטיין עליך אחלה של דגים כל הכבוד שיחקת אותה לוקוסים ראויים מאוד ותהנה מהם לבריאות!
אבירם קטונתי מלהסביר בהמון דברים כי מבחינתי את תותח על בתחום הדייג מקיאק וכנראה שכמות הלוקוסים שהבאתי הוג כפול ממני אבל אני יתקן אותך. אש הוא הלוקוס שגבו עד אמצע הגוף (קו האידרה) בצבע חום כהה אחיד ובטן כמעט לבנה. לעומת זאת אירידי לעולם יהיה עם "נמשים"" על הגוף. החאפש יותר קרוב ללוקוס הלבן במראה שלו ולעתים יהיה על גבו כתמים בצבע צהוב בעיר בדומה ללוקוס יהודי.
גם אני טעיתי בזה רוב השנים עד שאיזה דייג של חמישים שנה בתחום השארק הסביר לי.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
קודם כל אם טעיתי מצטער - מקבל באהבה את הביקורת
אצלי השוני כפי שתיארת היה לפי הגודל של הדג, הגדולים יותר - חלקים ״דומים ללבן״ (2.5 צפונה) הקטנים יותר עם נמשים
לפי מה שאני יודע זה אותו דג אבל אם טעיתי מתנצל
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
יופי של קאמבק,זוג אירדים יפים מאוד... נשמת ים וזה מה שחשוב הצלחה בהמשך 
|
|