| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/3/2016 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ספינר - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 3 | ||
הדו"ח:
היום היה לי יום חופש ופתאום אני מתעורר משיחה ממספר חסום
...חושב לעצמי מי זה יכול להיות ואז נזכרתי שצריכה להגיע לי חכה מהאינטרנט... מתעורר על עצמי מתלבש ומתארגן מהר הולך לדואגר מקבל את הסט החדש שלי
...ואומר לעצמי יום יפה היום לא ננסה אותו ? ברור שכן מניע את האוטו ונוסע לירדן לייד גשר יסוד...
סורק בכדי למצוא נקודה טובה לדוג בה ופתאום מוצא משהו שניראה כמו מקום מצויין לדייג.. יורד למיים מחבר ספינר... לאחר 2 זריקות אני מרגיש כאילו הספינר נתקע באבן מושך קצת ופתאום בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז משתחרר חוט ואני מבין שזה לא אבן זה דג ששוקל כמו אחת כזאת.. לאחר מלחמה של 5 דקות בערך אני מתחיל להביא את הדג אליי ואז רואה שזה ששפמנון ששוקל בערך קילו וחצי

בא לצלם אותו והוא מצליח להשתחרר מהספינר וחוזר למיים
..ממשיך לעבוד מנסה דמויים מנסה את הכף הזאת( שכחתי איך קוראים לה ) ובום לחכה חפף יפה עולה על החכה מביא אותו אליי בא לצלם אך משם מה הוא מחליט שהוא לא אוהב להצטלם וגם הוא מצליח לברוח לי מהקרס לפניי שאני מצלם אותו... ממשיך להחליף דמויים אז מהר מאוד אני מבין שהיום רק הברזלים יעבדו .. חוזר לספינרים ולאחר זמן קצר עולה בינית חמודה על החכה.... מביא מצלם ומשחרר... ממשיך עוד לאחר 4-5 זריקות עוד בינית עולה על המקל מצלם אותה ובדיוק לפניי שהיא השתחררה לי הצלחתי לתפוס אותה בתמונה .... ממשיך עוד לאחר כשעה בערך עוד בינית עולה על המקל רק שאותה גם לא הצלחתי לצלם ... ממשיך עוד קצת אחריי זה אני מרגיש בום על המקל נעילה ופתאום היא משתחררת

בסופו של יום יצאתי עם חיוך ענק על הפנים לאור יום מוצלח של דייג במתוקים

העונה מתקרבתתת!! יופי של יציאה