תראו מה קורה לדיג המחפש דרך להתרגש מדיג כאשר אין דגים בים....
תודה רבה חברים שאתם מפנקים כאן את הקולגות לתחביב בשלל הפטנטים וההמצאות המצויות בשוק , כיף לכולנו.
אני אישית מכיר וחושב שזה טוב למקומות בהם יש שימוש באקססוריז מסוג זה בכדי להגדיל את חווית הדיג כמו שיש במקומות אלו. כאן באזורנו אני עוד מתרגש כאשר אני רואה דיג עם בקבוק של ליטר וחצי וחוט מלופף עליו מצליח להוציא דג של 3 קילו מהחוף....משם הדרך לתענוגות בשכלולים , עוד ארוכה וכל אחד מחפש את הריגוש שלו.
יופי של דברים וחידושים בכל מקרה , שלא יגמר לנו לעולם !
תראו מה קורה לדיג המחפש דרך להתרגש מדיג כאשר אין דגים בים....
תודה רבה חברים שאתם מפנקים כאן את הקולגות לתחביב בשלל הפטנטים וההמצאות המצויות בשוק , כיף לכולנו.
אני אישית מכיר וחושב שזה טוב למקומות בהם יש שימוש באקססוריז מסוג זה בכדי להגדיל את חווית הדיג כמו שיש במקומות אלו. כאן באזורנו אני עוד מתרגש כאשר אני רואה דיג עם בקבוק של ליטר וחצי וחוט מלופף עליו מצליח להוציא דג של 3 קילו מהחוף....משם הדרך לתענוגות בשכלולים , עוד ארוכה וכל אחד מחפש את הריגוש שלו.
יופי של דברים וחידושים בכל מקרה , שלא יגמר לנו לעולם !
שרשור מעניין ומלמד מלמד על השעות שאתם משקיעים הסטנדים האלו לא יעבדו פה למרות שנתקלתי פעם בסטנד אוטומטי שנראה לי סביר לשימוש בארץ אבל לצערי לא מוצא אותו כרגע.
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."