|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
59
|
|
 של דו''ח...אהבתי גורם לי לא להתייאש 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח כמה כיף לקרוא את הדו"חות שלך. לא צריך לצאת לדוג בכלל יופי של ביניות חתיכות יפות מאוד מאחל לך לשבור שיא השנה איתן ובכלל. אחלה תמונות ובהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
רק כדי להבין משהו, הבינית הגדולה נתפסה על הסט שנועד לתפוס סרדינים  ? אם כן, זה בהחלט מכובד להוציא אותה עם ציוד כזה בזרם החזק  בדיוק  למרות הסרדינים השמנמנים והריחניים, דווקא תולעת פצפונת (2 ס"מ בלחץ) על קרס מיניאטורי, היא זו שהביאה את הבינית הגדולה מהשלוש  לא צריך לצאת לדוג בכלל יופי של ביניות חתיכות יפות מאוד
זה גם מה שאמרת בקיץ שעבר על ז'ירז'ור בכנרת וחשבתי שאתה צוחק אבל בסוף באמת לא יצאת...  אולי הפעם תנצל את ההזדמנות שמזג האויר סבבה, יש אקשן ויופי של טבע ותגיע לביקור?? ותודה לכול המפרגנים 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
WOW! ועוד יותר WOW בהתחשב בכל האילוצים שצצו מסביב. באמת דיג ספורטיבי במיטבו. אני מבין שסרדין הפתיון מחזיר את נשמתו לבורא במהלך התפירה? (מדמיין אותי באותה סיטואציה מבסוט שתפסתי סרדין...)
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מקצוענים יודעים מה רוצים  חתיכות יפיפיות גיא ללא ספק כיף אמיתי ואלטרנטיבה אמיתית לים 
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מלך הביניות  נהנתי מאוד לקרוא את הדו"ח איפה הסרדינים נמצאים?במים השקטים? והיכן אתה נועץ את הקרס? בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
|
אתה מזכיר לי את הבחור מדיסקברי כל פעם תופס מפלצת אחרת ומשחרר , כל הכבוד לך ! זה דיג ספורטיבי.
אני מחכה לתוך על מים מלוחים ...
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
WOW! ועוד יותר WOW בהתחשב בכל האילוצים שצצו מסביב. באמת דיג ספורטיבי במיטבו. אני מבין שסרדין הפתיון מחזיר את נשמתו לבורא במהלך התפירה? (מדמיין אותי באותה סיטואציה מבסוט שתפסתי סרדין...)
הסרדין אכן נופח את נשמתו וטוב שכך... ההסבר המלא והתמונות על איך ולמה, במאמר הבא: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=2059:2011-05-29-09-44-08&catid=126:2011-05-29-09-44-34&Itemid=194אגב, המאמר עובר עדכון והרחבה בזמן האחרון והמהדורה השלישית, בדרך  איפה הסרדינים נמצאים?במים השקטים? והיכן אתה נועץ את הקרס? בהצלחה בהמשך  הסרדינים אכן מעדיפים את המים השקטים או שאולי יותר קל להם לתפוס את הפיתיון במים השקטים למרות שהם נמצאים בכול רוחב הנהר  בכול אופן, אני תופס אותם קרוב לגדה וברחבות השקטות והפתוחות שבהן הזרם יציב ולא משתולל. התמונות במאמר ממחישות הכי טוב איפה הקרס ננעץ בסוף  אני מחכה לתוך על מים מלוחים ...
גם אני  אבל נראה לי שחוץ מרכיכות, הדוח הבא יהיה על גומברים ורק עוד חודשיים-שלושה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
זה לא נראה מהארץ , לא אמיתי...לא אנושי ...  רבאקקק , איזה מפלצת  בטוח שיותר נעים עכשיו מבחינת מזג האוויר ... 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ללקק את האצבעות מהדוחות של גיא... כתובים בטוב טעם  כתיבה שמעצימה כל תפיסה שהיא לא משנה כמה ואיך. לא שיש צורך להעצים כמובן  הבחור שהיה בשוק על הסרדין ששלחת חי, מעניין איך הוא הגיב על השחרורים  ועוד שתי מילים מוזרות שכתבת.. 'חשש להתנכלות'  גיאצ'וק? הכל טוב?  מקווה בשבילך שהם היו חמושים לפחות בוולקן M61A1 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כיף לקרוא את הדוחות שלך , עם זה תלוי בי אתה מקבל פס כל יום ליציאת דייג ביניות יפיפיות תפסתה  תודה על השיחרורים מאחל לך לשבור את השיא בהקדם
|
|
|
|
|
|
ALONJIG
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
.....
|
|
גאיצוק שותף למחלה כמו תמיד כל יציאה שלנו ביחד מלווה בחוויה מאחל לי ולך שכמו שהעונה הזו התחילה לנו נזכה לעונה לפחות כמו שנה שעברה של ביניות על כל סוגיהן ויאללה דיי לחפור מתי יוצאים ללברקים ? שבעתי מהביניות לשבוע הקרוב ...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
המתנת שנה שלמה ליום הזה וסוף סוף הוא הגיע שם המשחק זה סבלנות ומקצוענות ואת שניהם יש לך לקבל תוצאה כזו ביום אחד זו הכן הפתעה גדולה מקווה שתזכה לשפר את התוצאה הזו בקרוב ושהפעם גם אני אהיה בתמונה בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
תותח גיא,עברתם יום חלומי בירדן עם דגים גדולים ופשוט יפיפיים . דוח מעולה ומלמד מאוד השיא עוד ישבר בעזרת השם העונה. למרות שקשה לי לתאר דגים של 6 קילו בירדן. אבל אצלך אפשרי 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה מלך אתה גיאצ'וק!! חולה על הדוחות שלך, פשוט עושה לי חשק מטורף כל פעם לצאת לדוג מחדש, אינעל צה"ל.. תמשיך כך ותשמור על קשר יאלוףף
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|