תודה על העזרה בבחירת קיאק !
אז לפני שבועיים בערך אני ושמעון השותף שלי חיפשנו קיאק, המטרה הייתה ברורה והיינו בטוחים במה אנחנו מחפשים, רצינו קיאק שישמש אותנו לכנרת בעיקר אבל ללא ספק ידענו שאנחנו רוצים אותו גם לים למרחקים קצרים ויצאות בים פלטה.
ידענו שהאפשרויות די מצומצמות מכיוון שיש לנו בעיית אחסון, הגודל והמשקל היו קריטים עבורנו וגם לא היינו מעוניניים להשקיע סכום גדול בשלב הראשוני כי לא היינו בטוחים שהתחביב הזה בשבילנו.
חיפשנו דגם של חברת שיא ספיד שנקרא ברקודה הוא התאים לנו תקציבית ובמידות, אך לא היה במלאי ולכן חיפשנו משהו אחר, כמו שכבר ציינתי, האפשרויות היו מצומצמות בגלל האחסון והתקציב (לא רצינו להתפרע עם התקציב כי לא היינו בטוחים שזה בשבילנו)
ראינו את ה - FeelFree Move, אני נדלקתי עליו כי הוא היה קומפקטי מעט מהברקודה, 267 סמ על 76 ושקל רק 16 קילו, יכולתי להרים אותו לבד והייתי מבסוט שלא יהיה לי מסובך לעלות אותו במדרגות הביתה, שמעון קצת היסס בגלל המשקל העמסה שעמד על 130 קילו ולא 150 קילו כמו הברקודה אבל בסוף אחרי כל השיקלולים החלטנו ללכת עליו, הוא גם הגיע בצבעים שמאוד אהבנו, היינו מרוצים עד השמיים , לא צריך לספר לכם מה ההרגשה כשקונים משהו חדש ביחוד שמדובר על תחביב, כבר ראינו את עצמנו נהנים בכנרת ומוציאים דגים מכובדים בים שיככבו בערוץ הסרטונים שלי,
עד שהגענו למים לניסוי כלים ראשון בכנרת.
הקיאק ללא ספק טוב לכנרת אבל עלו ספקות בנוגע לים, הוא לא יציב כמו שחשבנו והתנועות גוף לא יכולות להיות קיצוניות וחופשיות כי אז מתהפכים, צריך להתרגל יותר וללמוד יותר את הקיאק אך עדיין לא חושב שיהיה פשוט לעבור פייט עם דג מכובד בים בלי להתהפך וזה עצוב, אולי אנחנו טועים אבל זו ההרגשה, אני לא מדבר על המהירות שייט שלו והזמן עד שמגיעים לנקודה, כי את זה לקחנו בחשבון שקנינו קיאק קטן, אני מדבר נטו על יציבות.
התלבטנו מה לעשות והבנו שאין הרבה ברירות, נהיה חייבים להחליף את הקיאק, עשינו קצת יותר שיעורי בית והבנו שלמרות שלא התנסנו בעבר עם קיאק זה מה שאנחנו רוצים לעשות ואף לצאת איתו לים בתדירות גבוהה יותר, אז אחרי כל החיפושים החלטנו כי אנחנו רוצים את ה feelfree lure 11.5, דגם ייחודי מותאם לדיג, רחב ויציב מאוד המאפשר דייג בעמידה ושנוכל לצאת איתו לים יותר בביטחה, האורך שלו כבר 3.50 מטר ורוחב מדהים של 91 ס"מ, כאן כבר התפשרנו על התקציב ועל המשקל והקושי באחסון,
הגענו לחברת שיא ספיד וביקשנו להחליף, ותנחשו מה? לא היה במלאי :-(.... מה עושייייייםםםם?
טוב, שוב מחשבות , שוב התלבטויות וההחלטה שהתקבלה היא ללכת על אותו דגם רק הארוך והמאובזר יותר, ה lure 13.5
קיאק מדהים באורך 4.11 מטר שללא ספק נהנה ממנו יותר בים.
הפכתי את העולם ומצאתי מקום לאחסן אותם.
זהו... התוצאה אחרי כל התהליך היא קיאק מדהים ומפנק שללא ספק נהנה מכל רגע בשימוש בו למרות שזה יעלה לנו בזמן וקושי בהעמסה וכל מה שכרוך בזה.
אז תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים שכל אחד נתן את דעתו האישית מהניסיון שלו, תודה לדין וטורי שהתיעצתי איתו בהתחלה, תודה למאור ששמח ליעץ ולעזור, תודה רבה לשלומי זינגר האלוף שעזר ודאג שאקבל הנחת פורום דיבר איתם טלפונית בכל התהליך ונתן לי ביטחון במהלך הרכישה מול שיא ספיד אין עליך !
מכאן מגיעה גם תודה ענקית לחנות, חברת שיא ספיד, אבי הבעלים והבן ירדן, הגענו אליהם דרך קיאק שרצינו ומצאנו באינטרנט ביחד עם עזרתו של שלומי. קיבלנו יחס חם למרות שהגענו בסוף היום (בגלל אילוצים לא מתוכננים) ונשארנו עד מאוחר עם ירדן שהיה סבלני מאוד ונחמד, עזר ויעץ למרות שכבר איחר לסרט עם חברה שלו, תודה גדולה שללא כל בעיה הסכימו להחליף לנו את הקיאק (היו חדשים ללא שריטה כמובן) וידעתם לתת לנו את השרות שכל לקוח מצפה לקבל אבל לא כל בעל עסק יודע לתת !
באמת כל הכבוד, אתם אנשים נחמדים מאוד, ללא ספק ממליץ עליהם בחום !
שיא ספיד - הרווחתם לקוח ביושר !
תודה מיוחדת וענקית לצור, אדם עם לב רחב, שליווה אותנו מהתחלה ועד הטבילה הראשונית, דרך ההתלבטויות ברצון להחליף את הקיאק, עזר ויעץ , התקשר ושלח תמונות, ממש הרגשתי שאכפת לו שיהיה לנו טוב, ובאמת שעזר מכל הלב, זה לא ברור מאליו, כל הכבוד לך שלא התיאשת מאיתנו, אנחנו מעריכים מאוד את האכפתיות והעזרה שלך !
תודה גדולה !
זהו חברים...
נעדכן בהמשך מהשטח בדוחות דייג !
@ סורי על התונה - לא מצליח לעלות לכאן בגודל נורמלי...
צור - את התמונה שלנו רציתי לעלות אבל זה לא נותן - קובץ גדול מידי כי צולם מהגופרו ולא הצלחתי להקטין למתחת ל 200K