היי. מאז שאני מכיר את החוף אני מכיר גם כתם שהופך את המים למין ירוק וריח מסריח (בערך על 100 מטר) הכתם נשאר במקום ובאמת מעניין אותי לדעת מה הפשר של הכתם זיהום ? ביוב? הייתה שמועה שהצבא מזרים לשם משהו
אשמח אם תעזרו
עריכה אחרונה: מרץ 16, 2016, 19:12:19 PM על ידי nir10h
מומלץ מאוד לא להיכנס לשחות שם קל וחומר לדוג. ישנם המון אנשים שלא מודעים לדבר ונראים משתכשכים במים באופן תמידי, גם דייגים לא חסר. המשיכו עוד כ 300 מטר צפונה ותתגלה לפניכם רצועה פראית ונקייה
עריכה אחרונה: מרץ 16, 2016, 19:40:22 PM על ידי dayagos
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
מומלץ מאוד לא להיכנס לשחות שם קל וחומר לדוג. ישנם המון אנשים שלא מודעים לדבר ונראים משתכשכים במים באופן תמידי, גם דייגים לא חסר. המשיכו עוד כ 300 מטר צפונה ותתגלה לפניכם רצועה פראית ונקייה
תודה רבה על הקישור, לא יודע מי הטיפש שיכנס לשחות בכזה דבר. מכיר את הרצועה שאחריה למרות שבפעם האחרונה שהייתי לא היה משהו בכלל
תודה עידן על הקישור...
אם כי פעם נוספת מקבל על הבוקר סיבה לזעום על ההתנהלות המזויעה במדינה...
תודה עידן גם אני דגתי בגזרה ההיא ושמעתי סיפור דומה..אבל עכשיו בזכותך קורא משהו מדעי על זה תודה רבה
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
תודה על הקישור זה מסביר מה קורה בעוד הרבה מקומות בארץ מדינת חלם כבר אמרנו עזבו את הנזק לדגים לרגע פה בכלל מדובר בנזק אקולוגי שמשפיע גם על הרוחצים ועל כל אוכלוסית בעלי החיים בים ולא ניראה שזה עומד להסתיים בקרוב (כמו בעכו )