פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דייג עם גישה לנכים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דייג עם גישה לנכים (נקרא 6067 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 מרחוב יפה נוף לרח השונית יש חנייה עם גישה מאד נוחה לשביל משם הדרך לנקודת דיג מאד קצרה יש ספסלים וגדר שנוח לעבוד ממנה מוממלץ לעבוד עם מצוף או מלכודת לבורים כי יש מלא שמה כמובן גם בסיגנון הדיג חופי ניתן לעבוד בלילה יש תאורה התמונה ישנה מאז הקימו מדרכות ושבילי גישה מקווה שיענה על הדרישות
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 13, 2016, 14:18:12 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
מחזק את אסולין, בקיץ יש בורים וגומברים  חלקם חמורים 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד יוסי, ה' יברך אותך מכל הלב. כבר פחדתי שביקשתי משהו מוגזם. תגיד יש מה למז'רז'ר לעשות שם? לילדים של חבר שלי יש חכות של פיתיונות אבל אם אני מצטרף צריך שיהיה מעניין גם לי  רועי, חשבתי שהגומברים אוטוטו נגמרים
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
בס"ד יוסי, ה' יברך אותך מכל הלב. כבר פחדתי שביקשתי משהו מוגזם. תגיד יש מה למז'רז'ר לעשות שם? לילדים של חבר שלי יש חכות של פיתיונות אבל אם אני מצטרף צריך שיהיה מעניין גם לי  רועי, חשבתי שהגומברים אוטוטו נגמרים כן יש למז'רז'ר מה לעשות שם לפני שבועיים תפסתי שם גומבר , ביציאה של המרינה. יכול להיות שם גומברים,ברקודות,ועם אתה יכול לעמוד על הדולוסים אז יכול להיות גם פלמידה,לוקוס,טונית...
|
|
|
|
|
|
|
אם אתם מחפשים משהו יותר מרכזי אז המרינה הרצליה די דומה למרינה אשקלון , אפשר לזרוק קפיץ לבפנים, ראיתי 2 חברי חוגגים לפני שבועיים שם על בורים( חתיכות יפות), בשעות הערב. לי זכור בתור ילד , למדתי לדוג דווקא בירקון , יש שם גשרי עץ קטנים , מתאימים מאוד לילדים ולחברך הוא ממש יכול להיות על קצה המים והילדים יוכלו להנות מדיג קל , תלכו עם בצק\תירס ולא תתאכזבו , רק תדגים תחזירו (לא מומלץ לאכול) 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
למרינה בהרצליה אין סיכוי בכלל. המרחק הוא די גדול וירידה תלולה שאני חושב שהיא יחסית מסוכנת במקומות מסוימים שלא הייתי נותן לילדים שלו לרדת. איפה שיש הרבה בורים אני שמעתי שאסור לדוג ונותנים דוחות מהעירייה.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
בס"ד יוסי, ה' יברך אותך מכל הלב. כבר פחדתי שביקשתי משהו מוגזם. תגיד יש מה למז'רז'ר לעשות שם? לילדים של חבר שלי יש חכות של פיתיונות אבל אם אני מצטרף צריך שיהיה מעניין גם לי  רועי, חשבתי שהגומברים אוטוטו נגמרים קודם כל תבורך בחזרה  את הדג הראשון שתפסתי בזרזור תפסתי שם וכמובן ראית עוד המון תפיסות של אחרים אבל נניח שאין שם אקשן רק שתדע את הביתספר בהפעלת דמויים שלי עשיתי שם הייתי בא ונמצא שם בשעות לא קשורות ופשוט מתאמן ולומד את הדמויים וזה היה תענוג בפני עצמו קח בחשבון לקחת ציוד בכל מקרה ולהתאמן זה יחסוך לך חודשים של אימונים מהחוף ויתן לך מושג טוב מאד בנוגע לארסנל שלך וואלק תהנו
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
אם אתם מחפשים משהו יותר מרכזי אז המרינה הרצליה די דומה למרינה אשקלון , אפשר לזרוק קפיץ לבפנים, ראיתי 2 חברי חוגגים לפני שבועיים שם על בורים( חתיכות יפות), בשעות הערב. לי זכור בתור ילד , למדתי לדוג דווקא בירקון , יש שם גשרי עץ קטנים , מתאימים מאוד לילדים ולחברך הוא ממש יכול להיות על קצה המים והילדים יוכלו להנות מדיג קל , תלכו עם בצק\תירס ולא תתאכזבו , רק תדגים תחזירו (לא מומלץ לאכול)  צודק ראיתי סרטון שליפני איזה שבוע הוציאו בירקון על הגשרי עץ קרפיונים יפים אבל לשחרר.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני מתאר לעצמי שישנה מטרה לילדים להביא איתם את הדגים הביתה. ואם תגיד להם לשחרר זה מעין יהרוס להם את החויה. החינוך לתפוס ושחרר מעריך יבוא בשלב מאוחר יותר שהם יהיו יותר מיומנים.
|
|
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
בס"ד
אני מתאר לעצמי שישנה מטרה לילדים להביא איתם את הדגים הביתה. ואם תגיד להם לשחרר זה מעין יהרוס להם את החויה. החינוך לתפוס ושחרר מעריך יבוא בשלב מאוחר יותר שהם יהיו יותר מיומנים.
שלחתי לך הודעה בפרטי 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד צור תודה רבה לך, התחלתי לחפש באינטרנט קצת מידע על זה ועדיין לא הגעתי למה שאתה שלחת. בע"ה אני כן מקווה לצאת איתו בקרוב. אודיע איך היה. עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה היום. אני עוד לא יודע מה הוא יעדיף. אני די בעד בהתחלה ללכת לאשקלון כי זה חצי שעה מהבית שלו. אבל משום מה יש לי תחושה שהוא יעדיף את הכינרת כי יהיה לילדים שלו יותר קל לתפוס שם משהו.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בס"ד צור תודה רבה לך, התחלתי לחפש באינטרנט קצת מידע על זה ועדיין לא הגעתי למה שאתה שלחת. בע"ה אני כן מקווה לצאת איתו בקרוב. אודיע איך היה. עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה היום. אני עוד לא יודע מה הוא יעדיף. אני די בעד בהתחלה ללכת לאשקלון כי זה חצי שעה מהבית שלו. אבל משום מה יש לי תחושה שהוא יעדיף את הכינרת כי יהיה לילדים שלו יותר קל לתפוס שם משהו. אם אתם הולכים לכינרת בוס של 40 שח שני קרסים 10-8 ומצוף בצק מפיתה / לחם או תולעים עמידה במים עד המותניים סיכוי טוב למושטים מבחינת זמן יציאה ממליץ לכם לחקות לתחילת אפריל
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד צור תודה רבה לך, התחלתי לחפש באינטרנט קצת מידע על זה ועדיין לא הגעתי למה שאתה שלחת. בע"ה אני כן מקווה לצאת איתו בקרוב. אודיע איך היה. עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה היום. אני עוד לא יודע מה הוא יעדיף. אני די בעד בהתחלה ללכת לאשקלון כי זה חצי שעה מהבית שלו. אבל משום מה יש לי תחושה שהוא יעדיף את הכינרת כי יהיה לילדים שלו יותר קל לתפוס שם משהו. אם אתם הולכים לכינרת בוס של 40 שח שני קרסים 10-8 ומצוף בצק מפיתה / לחם או תולעים עמידה במים עד המותניים סיכוי טוב למושטים מבחינת זמן יציאה ממליץ לכם לחקות לתחילת אפריל בס"ד ולאיזה גודל של מושטים אפשר לצפות?
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בא בחשבון פארק דייג, אז יש את מעיין צבי דג בכפר ביקנעם קיבוץ דפנה המזחים בנמל עכו ולפני הכניסה לחומות, חוף הסוסים מזח בנהריה בטיילת הנמל בעין גב ועוד...
הכי נכון זה פארק דייג . אני לא רואה מתב שהם מתחילים לשחרר חוטים, משקלות ודמויים מהצמחייה בכינרת או מהסלעים בים.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3