|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
שלום לכל החברים, יש לי חבר קרוב שהוא נכה צה"ל 100%. הוא על כסא גלגלים כבר הרבה שנים. בשבוע שעבר הוא אמר לי שהוא רוצה לקחת את הילדים שלו לדוג ושאל אותי אם אני מכיר מקום עם גישה שהוא יוכל להיכנס ובעצם להיות עם ילדיו שהם דגים (הוא כמובן לא יכול להחזיק חכה). מדובר על נכה 100% עם כסא גלגלים חשמלי. אז אם מישהו מכיר מקום עם יכולת גישה של נכה כך הוא יוכל להיות עם ילדיו ביחד כשהם דגים אני אודה לו מאד. נכון לעכשיו, זה או שהוא צריך לשלוח אותם עם מישהו אחר, או שהוא נוסע איתם עד המקום הם יורדים ומגיעים למקום עם מישהו אחראי והוא לבינתיים מחכה להם באוטו.
תודה רבה
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפני שבוע קראתי כתבה במקומונים של הצפון על כך שמנהלת הכינרת סידרה בחוף שיקמים אם זכור לי נכון גישה לנכים עד המים כולל כיסאות לנכים אמפיבים
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל נמל תל אביב נגיש לנכים אומנם אין שם מפלצות אבל בשביל האווירה זה מספיק . כנ"ל נמל יפו
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כל נמל תל אביב נגיש לנכים אומנם אין שם מפלצות אבל בשביל האווירה זה מספיק . כנ"ל נמל יפו
בס"ד בנמל ת"א יש מעקה שחוסם את כל הראות במידה ואתה יושב על כסא. וככלל אתה די רחוק מלראות מה קורה. דווקא אני פעם הצעתי לו לבוא לשם וראיתי שיש לו הסתייגות מזה. אבל לבסוף הלכנו לשם יחד עם הילדים שלו. המרחק מהמים, המעקה, והעובדה שישר אחרי המעקה יש סלעים גרמה לזה שהרוב יתפסו שם בסלעים, די הרס את החוויה. הילדים שלו לא בדיוק דייגים דגולים שיודעים להתמודד עם המצבים הללו. הרעיון הוא מקום שאתה יכול להרגיש קצת את החוויה של הדייג, למרות שאתה לא מחזיק חכה. שלא תבין אותי לא נכון, תודה רבה על התשובה והנכונות לעזור, רק אני מחפש בשבילו משהו יותר טוב. והייתי ללא ספק צריך להסביר את זה כבר בהתחלה.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
לפני שבוע קראתי כתבה במקומונים של הצפון על כך שמנהלת הכינרת סידרה בחוף שיקמים אם זכור לי נכון גישה לנכים עד המים כולל כיסאות לנכים אמפיבים
בס"ד צור, נשמע מעולה... אני ללא ספק אציע לו. אתה יודע אם יש גישה לנכים גם בשביל להגיע למקום הדייג ולא רק למקומות הישיבה שבחוף? בנוסף, אתה יודע בבקשה, האם כבר אפשר לתפוס שם משהו בתקןפה הזו?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 13, 2016, 09:46:12 AM על ידי אברהם כהן
|
|
|
|
|
|
|
אם בא בחשבון פארק דייג, אז יש את מעיין צבי דג בכפר ביקנעם קיבוץ דפנה המזחים בנמל עכו ולפני הכניסה לחומות, חוף הסוסים מזח בנהריה בטיילת הנמל בעין גב ועוד...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בס"ד צור, נשמע מעולה... אני ללא ספק אציע לו. אתה יודע אם יש גישה לנכים גם בשביל להגיע למקום הדייג ולא רק למקומות הישיבה שבחוף? בנוסף, אתה יודע בבקשה, האם כבר אפשר לתפוס שם משהו בתקןפה הזו? לגבי השאלה הראשונה לא אוכל לתת לך תשובה אבל אני הטוח שניתן לברר טלפונית במנהלת הכינרת לכבי דייג יש סיכוי לתפית דגים גם בעונה הזו בעיקר על פתיונות כמו בצק ותולעים
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אם בא בחשבון פארק דייג, אז יש את מעיין צבי דג בכפר ביקנעם קיבוץ דפנה המזחים בנמל עכו ולפני הכניסה לחומות, חוף הסוסים מזח בנהריה בטיילת הנמל בעין גב ועוד...
בס"ד מאיר תודה רבה, אבל אני חושב שפארק דייג בתשלום יהיה האופציה האחרונה.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד צור, נשמע מעולה... אני ללא ספק אציע לו. אתה יודע אם יש גישה לנכים גם בשביל להגיע למקום הדייג ולא רק למקומות הישיבה שבחוף? בנוסף, אתה יודע בבקשה, האם כבר אפשר לתפוס שם משהו בתקןפה הזו? לגבי השאלה הראשונה לא אוכל לתת לך תשובה אבל אני הטוח שניתן לברר טלפונית במנהלת הכינרת לכבי דייג יש סיכוי לתפית דגים גם בעונה הזו בעיקר על פתיונות כמו בצק ותולעים בס"ד  ומה לגבי ז'ירז'ור? (ככה לפחות גם אני אוכל להנות על הדרך)
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה עם חוף נחשונים? לא בטוח שמונגש ב100% אבל אין מעקה שחוסם את הראיה ויש חוף חולי שלדעתי ניתן להגיע אליו עם כסא..בעונות מסוימות יש טלוויזיות שניתן לדוג למשל ומרמירים..קלמארי..
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מה עם חוף נחשונים? לא בטוח שמונגש ב100% אבל אין מעקה שחוסם את הראיה ויש חוף חולי שלדעתי ניתן להגיע אליו עם כסא..בעונות מסוימות יש טלוויזיות שניתן לדוג למשל ומרמירים..קלמארי..
בס"ד קודם כל תודה רבה סמאח. אם הכסא ישקע בחול אז זה לא יהיה נחמד... הכיסא שוקל המון. עכשיו יש למה ללכת לשם? איזה סגנונות אפשר בחוף נחשונים? מה שטוב במה שאמרת, שעד כה הוא הכי קרוב יחסית ואפשר לבדוק אותו, ואם לא מתאים אז ממשיכים לכנרת לאיפה שצור אמר.
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
מכיר את הבעיה מקרוב ובאופן אישי לכן אני ממליץ על רידינג ( יש חניית נכים צמודה ) אפשרות להגיע על למעקה וממש לדוג המעקה הוא לא אבן הוא פסים ממתכת ומעקה עץ אז רואים את הים יש מדף אבן מאחורה לשים ציוד ולשבת ( ואפילו ספסלים ) יש שם טלויזיות מרמירים וסרגוסים ( בשעות הנכונות לברקים קטנים ובייבי גומברים ומדי פעם הפתעות )
אני הגעתי לשם עם חבר עם כסא חשמלי ( מהסוג הכבד) והיה בסדר גמור + אני מבטיח שפעמים הבאות אני יחפש נקודות דייג נגישות ואם ימצא ידווח יום טוב ובהצלחה
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה, אני דווקא הייתי איתו ברידינג ספציפית (לפחות הייתי איתו מזרחית לחוף מציצים אם זה מה שנחשב רידינג. הילדים שלו יחסית קטנים (גילאים 10 ו- 13). למרות שהילד הגדול עוד מסתדר עם הגובה של המעקה, לקטן יותר זה היה קשה. בפעם היחידה שהייתי איתו התקפלנו אחרי שעה אחרי שראה שלא מסתדרים. אנסה להגיד לו לנסות שוב את המקום... אולי סתם היה נאחס בפעם הקודמת. ה' יברך אותה על העזרה. אני ללא ספק אשמח לשמוע ממך עוד מקומות אם יצא לך להכיר. ובע"ה אשתדל לומר לך גם על המציאות שלי בעניין. אני הבטחתי לו שאמצא לו מקום טוב שיוכל להנות עם הילדים שלו. וזה חשוב לי. וכמובן שוב תודה רבה.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
במידה ואין בעייה להגיע לדרום אז המרינה באשקלון תהיה פצצה לעניין גישה ממש קרובה עם הרכב וגישה למים ב100 אחוז אני מדבר על החלק הדרומי של המרינה כמו כן יש שם מלא דיגים והם תופסים כל מני סוגים
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
יוסי אתה יכול לצרף צילום מסך מ- GoogleMaps איפה בדיוק הנקודה שעליה אתה מדבר? אם אתה אומר שיש גישה 100% זה מעולה. תודה רבה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|