אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אני יכול להגיד לך שבשנה שעברה ביום דייג מסוים דחקתי את מקל האולטרה לייט שלי הרבה מעבר לקצה המקל 1-7 וזרקתי איתו ג'יגים של 16
בס"ד ששששש.....  אבל אל תספר את זה לאף אחד צור המון תודה רבה לך
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בס"ד
פשוט זה דמוי שגיא (גיאצ'וק) ממליץ עליו מאד והוא בדיוק הגבול של המשקל הטלה שלי. אז לא רוצה לוותר על הדמוי אלא אם כן זה ישבור אותה.
על איזה דמוי מדובר? ומה משקלי ההטלה המדוייקים של החכה שאתה מדבר עליה? האם הם ב-OZ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
פשוט זה דמוי שגיא (גיאצ'וק) ממליץ עליו מאד והוא בדיוק הגבול של המשקל הטלה שלי. אז לא רוצה לוותר על הדמוי אלא אם כן זה ישבור אותה.
על איזה דמוי מדובר? ומה משקלי ההטלה המדוייקים של החכה שאתה מדבר עליה? האם הם ב-OZ? בס"ד כן... זה הדמוי River2Sea ה- SNUG 50. אם אתה זוכר המלצת עליו מאד בדיון קודם. אז רציתי לרכוש כזה. המשקל של הדמוי הוא 5/16 OZ. והחכה שלי היא Shimano Clarus משקלי הטלה 1/16 - 5/16 OZ
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בס"ד
על איזה דמוי מדובר? ומה משקלי ההטלה המדוייקים של החכה שאתה מדבר עליה? האם הם ב-OZ? בס"ד כן... זה הדמוי River2Sea ה- SNUG 50. אם אתה זוכר המלצת עליו מאד בדיון קודם. אז רציתי לרכוש כזה. המשקל של הדמוי הוא 5/16 OZ. והחכה שלי היא Shimano Clarus משקלי הטלה 1/16 - 5/16 OZ מבחינת המשקלים של הדמוי מול החכה, אין בעיה. תתחיל בעדינות ועם הזמן תצבור היכרות עם הפעולה של החכה ואיך שהיא מתמודדת עם משקלים של דמויים וגם הנפח שלהם. ג'יג עופרת קטנטנן במשקל של 7-8 גרם יגיב אחרת להצלפה עם החכה מאשר דמוי קראנק-בייט שמן עם שטח פנים גדול שמתנגד קצת יותר... איזה דגם צבע הזמנת?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
מאוד פשוט,
אין בעיה,
אם הדמוי בול בטסט העליון פשוט אל תצליף בזריקה, תטיל את הדמוי והכל יהיה בסדר,
בהצלחה
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הראשון עובד לא רע (גם בים  ) השני עובד לפעמים אבל כשהאחרים לא (  ) השלישי זה מספר אחד (  )
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
המזהב ירקרק והכחול עבדים מעולה עם הצהב אדום אין לי ניסיון
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הראשון עובד לא רע (גם בים  ) השני עובד לפעמים אבל כשהאחרים לא (  ) השלישי זה מספר אחד (  ) בס"ד ואני דווקא סידרתי אותם בצורה שמי שחשבתי שיתפוס הכי טוב... ולמען האמת הייתי מאד מסופק לגבי השלישי. זה מה שתמיד אומרים שככל שלומדים יותר אנחנו מבינים כמה אנחנו עוד יותר לא מבינים  מזל שהזמנתי מהשלישי 2.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאוד פשוט,
אין בעיה,
בהצלחה
בס"ד אז איך אפשר לזרוק רחוק אם לא מצליפים?
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
המזהב ירקרק והכחול עבדים מעולה עם הצהב אדום אין לי ניסיון בס"ד משום מה חשבתי שהדמויים עם הראש האדום הם תמיד מוצלחים... גם בים אני רואה שממליצים עליו וגם בכינרת ראיתי שממליצים על ה- Strike Pro EG 074 עם הראש האדום. בגלל זה הזמנתי אותו.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מאוד פשוט,
אין בעיה,
בהצלחה
בס"ד אז איך אפשר לזרוק רחוק אם לא מצליפים? 1.אין בעייה הכל עניין של תרגול 2.בירדן ובנחלים אין צורך בזריקות כלכך רחוקות
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאוד פשוט,
אין בעיה,
בהצלחה
בס"ד אז איך אפשר לזרוק רחוק אם לא מצליפים? 1.אין בעייה הכל עניין של תרגול 2.בירדן ובנחלים אין צורך בזריקות כלכך רחוקות אבל בכינרת אתה כן רוצה להטיל את הדמוי כמה שיותר רחוק... נכון?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
המזהב ירקרק והכחול עבדים מעולה עם הצהב אדום אין לי ניסיון בס"ד משום מה חשבתי שהדמויים עם הראש האדום הם תמיד מוצלחים... גם בים אני רואה שממליצים עליו וגם בכינרת ראיתי שממליצים על ה- Strike Pro EG 074 עם הראש האדום. בגלל זה הזמנתי אותו. בכינרת דבקה הצבעים שעבדים מצויין הם זהב שחור לבן חום כסוף ירוק כסוף צהוב צהוב שחור לבן סגול לבן ורוד אצלי בארסנל יד רק דמוי אחד לכינרת שהוא כסוף ראש אדום עובד נחמד אבל האחרים יותר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מאוד פשוט,
אין בעיה,
בהצלחה
בס"ד אז איך אפשר לזרוק רחוק אם לא מצליפים? 1.אין בעייה הכל עניין של תרגול 2.בירדן ובנחלים אין צורך בזריקות כלכך רחוקות אבל בכינרת אתה כן רוצה להטיל את הדמוי כמה שיותר רחוק... נכון? מניסיון אישי שלי בכינרת עובד לי יותר טוב לביניות עם ג'יגים , ניקלים , וציקגות ואותם תמצא במשקלים של 5 ו 7 גרם ואז אין לך בעיה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|