מבחינתי הנקודה הכי דרומית של הירדן זה גשר אריק כי בירדן מדרום לכנרת אני לא מכיר ולא מגיע לשם בכלל...
בס"ד
המון תודה רבה גיא. גשר אריק זה טיפה רחוק בשביל גיחת ז'ירז'ור... אז כנראה אחכה לעונה של הכינרת. שוב תודה רבה גיא
אם אתה מגיע מהמרכז אבל לא מתחבר לכנרת מצומת צמח אלא מצומת מגדל או אפילו מצומת גולני , גשר אריק זה עוד 15 דקות נסיעה... עם הכבישים החדשים זה כבר לא כזה סיפור...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
מבחינתי הנקודה הכי דרומית של הירדן זה גשר אריק כי בירדן מדרום לכנרת אני לא מכיר ולא מגיע לשם בכלל...
בס"ד
המון תודה רבה גיא. גשר אריק זה טיפה רחוק בשביל גיחת ז'ירז'ור... אז כנראה אחכה לעונה של הכינרת. שוב תודה רבה גיא
אם אתה מגיע מהמרכז אבל לא מתחבר לכנרת מצומת צמח אלא מצומת מגדל או אפילו מצומת גולני , גשר אריק זה עוד 15 דקות נסיעה... עם הכבישים החדשים זה כבר לא כזה סיפור...
בס"ד
ואללה לא ידעתי... תודה רבה!!! בשבילי בראש זה היה אמור להיות הרבה יותר. בע"ה דווקא בזכות זה אני מאמין שכן אלך. חבר שלי רוצה לצאת לכינרת כי בסה"כ אם אין פקקים שעה, שעה ורבע ואנחנו שם... מקסימום עוד רבע שעה לא יהיה נורא בכלל. תודה רבה גיא
לכל מי שלא מצליח לראות את הסרטונים שביו-טיוב מתוך האתר שפשוט יעשה את הפעולות הבאות: ילחץ על הכפתור הימני של העכבר במקום שאין בו שום תוכן של טקסט, תמונה או וידאו. יבחר באופציה :צפה במקור הדף" או אם זה באנגלית אז: "View Source". הדפדפן יפתח לך דף חדש עם הטקסט שמכיל את התוכן והפקודות של הדף שבו אתם צופים... למי שלא מבין מה הוא רואה אז לא נורא, זה לא מעניין. מה שעכשיו צריך לעשות זה לחפש את הטקסט youtube.com בתוך הדף. כשתמצאו את זה, אז שם גם תמצאו את כל שורת הכתובת המלאה של הסרטון ביו-טיוב.